ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sewwda66cevdet Kardeşim Ben Arkadaş Larin üzerine Veya Isimlerinin üzerin Bastiğim Zaman Bana Bilgi Vermiyo Yada Daha Açik Bu Bölüme Giremezsin Diyor Ben çok Acemiyim Yardim Edermisin Rica Etsem.allah Razi Olsun

selamün Aleyküm Kardeşim Inan O Kadar Morelim Bozuktuki Siz Biran Bana Tebesüm Ettirdiniz Nasilmi Arkadaşlarin üzerine Basinca Yazmişiniz Arkadaşin üzerine Basinca Ne Bekliyorsunuz Bakin Dayakta Yersiniz Dikkat Edin :k Neyse Buda Benin şakamdi

Gelelim Konuya Siz Arkadaşlarionizin üzerine Basinca Forumlarinimi Görmek Istiyorsunuz Yoksa özel Mesaj Yerinimi Bunu Yazarsaniz Daha Acik Olurdu Neyese özel Mesaji Soruyorsaniz Iptal Edildi Artik Yok Forumlari Soruyorsaniz Siz önce Konturol Panaline Girin Ayarlarinizi Okuyarak Tekrar Ayarlayin Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sewwda66

sewwda66

Aktif Üye · 79 mesaj

CEVDET-71selamün Aleyküm Kardeşim Inan O Kadar Morelim Bozuktuki Siz Biran Bana Tebesüm Ettirdiniz Nasilmi Arkadaşlarin üzerine Basinca Yazmişiniz Arkadaşin üzerine Basinca Ne Bekliyorsunuz Bakin Dayakta Yersiniz Dikkat Edin :k Neyse Buda Benin şakamdi

Gelelim Konuya Siz Arkadaşlarionizin üzerine Basinca Forumlarinimi Görmek Istiyorsunuz Yoksa özel Mesaj Yerinimi Bunu Yazarsaniz Daha Acik Olurdu Neyese özel Mesaji Soruyorsaniz Iptal Edildi Artik Yok Forumlari Soruyorsaniz Siz önce Konturol Panaline Girin Ayarlarinizi Okuyarak Tekrar Ayarlayin Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

Allah razı olSUN.TEBESSÜM ETTİRDİSE NE MUTLU BANA MORALİNMİ BOZUK DİYA BİR KONU AÇMIŞTIM ONU OKU MORLİN DÜZELİR. RABBİM MORALİNİ BOZAN ŞEYİ HAYIR ETSİN İNŞALLAH ... AEO
canyürekli

canyürekli

Yeni Üye · 2 mesaj

ben Yeni Bir Uyeyim Siteyi Cok Begendim Insallah Hayirlara Vesile Olur Allaha Emanet Olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

canyürekliben Yeni Bir Uyeyim Siteyi Cok Begendim Insallah Hayirlara Vesile Olur Allaha Emanet Olun

selamün Aleyküm Kardeşim Aramiza Hoş Geldiniz Sefa Getirdiniz Kainati Yaradan Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

HÜMEYRA1

HÜMEYRA1

Yeni Üye · 1 mesaj

ya yanlız bir şey sorcam you tube kapalı you tube a girmenin başaka bir yolu yok mu
7gülnisa2006

7gülnisa2006

Yeni Üye · 3 mesaj

evet ya lütfen yardım edin ben nasıl sohbet edeceğim burası diğer sitelere göre çok karışık bana gelen mesajları nasıl alıcağımı bile bilmiyorum
sonayg

sonayg

Kıdemli Üye · 455 mesaj

Begin browsing e tıklayacaksın youtube açılır A.E.O
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

7gülnisa2006evet ya lütfen yardım edin ben nasıl sohbet edeceğim burası diğer sitelere göre çok karışık bana gelen mesajları nasıl alıcağımı bile bilmiyorum

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz bu sitede özel mesaj yok ve bir sorumunuz olursa ana sayfada bize yazın var oraya yazın selam ve dua ile kalın

_Gebzeli Beyza_

_Gebzeli Beyza_

Kıdemli Üye · 118 mesaj

s.a.
benim sorunum kim nerde veya örnek olarak kişisel özelliklelerime bakamıyorum..
Yada istediğim kişiye mesaj yazamıyorum....Allah razı olsun...
_Gebzeli Beyza_

_Gebzeli Beyza_

Kıdemli Üye · 118 mesaj

En sıkıntılısı ise ;

Ekeldiğim konuya yorum yapılmış mı bakamaıyorum :/ ?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

_Gebzeli Beyza_s.a.
benim sorunum kim nerde veya örnek olarak kişisel özelliklelerime bakamıyorum..
Yada istediğim kişiye mesaj yazamıyorum....Allah razı olsun...

a.s. kardeşim öncelikle aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz sizin bahsettiğiniz özel mesaj felan yok burada kim nerede bölümüde yok başka sorunuz olursa ben buradayım rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

_Gebzeli Beyza_En sıkıntılısı ise ;

Ekeldiğim konuya yorum yapılmış mı bakamaıyorum :/ ?

yukarıda yararlı likler var onu tıklayın oradan acabilirsiniz selam ve dua ile kalın

_Gebzeli Beyza_

_Gebzeli Beyza_

Kıdemli Üye · 118 mesaj

Allah razı olsun..
Sadece sordum teşekkürler_____
sweet_büşra

sweet_büşra

Yeni Üye · 2 mesaj

acaba avatarımızı nasıl değiştiriyoruz??yardımcı olursanız sevinirim:)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sweet_büşraacaba Avatarımızı Nasıl Değiştiriyoruz??yardımcı Olursanız Sevinirim:)

selamün Aleyküm Kardeşim öncelikle Aramiza Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz Avatari Değiştirmek Sira Ile şöyle üst Tarafta Konturol Paneli Var Onu Ac Ve Avatar Düzenle Butonuna Bas Sonra Bilgi Sayarindan Istediğin Resmi Sec Kaydet Hepsi Bu Yapamazsan Tekrar Sor Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

keyfhoşe

keyfhoşe

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleyküm ben siteye yeni katıldım yeni yeni bşeyler yapmak daha çok bilinçlenmek istiyorum.şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim.Allaha emanet olun
masmavi_44

masmavi_44

Üye · 37 mesaj

Allah razı olsun hepinizden..yeni üyeyim..şuan istediğim tek şey,yazdıklarıma bi cvp?1000 tane ihlası şerif okuyup listeye eklenmesi için ileti yazdım ama cvp alamadım.aktif değilmiyim acaba?
masmavi_44

masmavi_44

Üye · 37 mesaj

bana gelen mesajları nasıl okuycam?lütfen yardımcı olumusunuz?
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

masmavi_44Allah razı olsun hepinizden..yeni üyeyim..şuan istediğim tek şey,yazdıklarıma bi cvp?1000 tane ihlası şerif okuyup listeye eklenmesi için ileti yazdım ama cvp alamadım.aktif değilmiyim acaba?

masmavi_44bana gelen mesajları nasıl okuycam?lütfen yardımcı olumusunuz?

Hoşgeldiniz...
Üyeliğiniz hayırlı olsun...,

Üst kısımda KONTROL PANELİ var...
Onu tıklarsanız,
Oradan üye olduğunuz konuları görebilir ve cevap yazabilirsiniz...Kısaca...
:a12:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.