ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

s.s.ss.a cevdet abimiz kısa bir süre için yok kardeşim.ben yazayım.forumu tıkla,konuna uygun forma gir,konu aça tıkla.

Allah razi olsun canim kardeşimm..İnan ki cook mutlu oldumm.:).ögrendim sonundaaa :B Çook teşekkur ederimm..Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallahh..Allah gonlunuzden gecenleri kabul etsin insallahh...Hayirli geceler :H
Slm ve dua ile :H
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

mavciŞu ana kadar bende de gözükmüyor koyulaştırma ve ya italik yazma ya da resim ekleme vs butonları...

Sanırım sorun bu...

Ben tam olarak anlatamadim galibaa..Cevdet Abimiz gelince yardim eder inşallah..Kusura bakmayinn..Hakkinizi helal edin
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Nasıl oldu bu iş?

Nasıl oldu bu iş?

huzurr-eviiAllah razi olsun canim kardeşimm..İnan ki cook mutlu oldumm.:).ögrendim sonundaaa :B Çook teşekkur ederimm..Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallahh..Allah gonlunuzden gecenleri kabul etsin insallahh...Hayirli geceler :H
Slm ve dua ile :H

Ben de öğrenebilir miyim?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
huzurr-evii

huzurr-evii

Aktif Üye · 54 mesaj

mavci, post: 651388, member: 79155Ben de öğrenebilir miyim?

Eger Forumda yani bi başlik altinda yeni bir konu acmak istiyorsaniz ilk once Forum yazan yere tiklayinn .sonra ordaki başliklardan hangisi siin yazacaginiza uygun ise onu tiklayinn..Daha sonra açilan sayfada sol ust köşede Yeni Konu yazan yere tiklayarak devamini getirirsiniz inşalah :) bende yeni ogrendimm :evet
Allaha emnaet olun
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

huzurr-eviiBen tam olarak anlatamadim galibaa..Cevdet Abimiz gelince yardim eder inşallah..Kusura bakmayinn..Hakkinizi helal edin

evet kardeşim dediğim gibi cevdet abimizin dönmesini bekliceksin sanırım.önce gelişmiş butonu açın.
mavci

mavci 🛡

Benim öğrenmek istediğim sadece şu:

Benim öğrenmek istediğim sadece şu:

Renkli, özellikli, değişik büyüklükte, koyu, italik yazı yazma...Resim ekleme...Video ekleme....
ASlında hepsinin nasıl yapılacağını da biliyorum...

Ama sorun şu:
Bunlarla ilgili butonlar cevaplama bölümünde yok...
Göremiyorum...

Bilmem anlatabildim mi?
.
mavci

mavci 🛡

Teşekkürler....

Teşekkürler....

mavciRenkli, özellikli, değişik büyüklükte, koyu, italik yazı yazma...Resim ekleme...Video ekleme....
ASlında hepsinin nasıl yapılacağını da biliyorum...

Ama sorun şu:
Bunlarla ilgili butonlar cevaplama bölümünde yok...
Göremiyorum...

Bilmem anlatabildim mi?

Sonunda hallettim...:G
Allah razı olsun....:T
.
taharri

taharri

Yeni Üye · 7 mesaj

afakisevdaSelamün Aleyküm Abi yine nerelere kayboldun bilmem ki isminin üstünde yasaklı kullanıcı yazıyor bu ne demek şimdi... ne oldu anlamadım ki öyle kaçıp gitmek varmı daha bana video yapmasını öğretecektin biz seni bekliyoruz çabuk gel olurmu

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

Biri izah edebilir mi bunca emek vermiş birİnin isminde niye çizik var???
Burası da mı üyeleri çizen forumlardan yoksa??
Bilelim de ona göre boşa emek vermeyelim..
ve niçin özel mesajlar ve üye profilleri kapalı???
BU NE BİÇİM İŞTİR YAHU..
KOMİNİST SİTELERİNDE BİLE İNSANLAR İNSANLARA DAHA ÇOK GÜVENİYOR..
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANDAN BU KADAR KORKAR MI???
ALLAH'TAN KORKAN MÜSLÜMANA NASIL KÖTÜ NİYET İSNAD EDİLİR ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ..
s.s.s

s.s.s

taharriBiri izah edebilir mi bunca emek vermiş birİnin isminde niye çizik var???
Burası da mı üyeleri çizen forumlardan yoksa??
Bilelim de ona göre boşa emek vermeyelim..
ve niçin özel mesajlar ve üye profilleri kapalı???
BU NE BİÇİM İŞTİR YAHU..
KOMİNİST SİTELERİNDE BİLE İNSANLAR İNSANLARA DAHA ÇOK GÜVENİYOR..
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANDAN BU KADAR KORKAR MI???
ALLAH'TAN KORKAN MÜSLÜMANA NASIL KÖTÜ NİYET İSNAD EDİLİR ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ..

s.a haklısın kardeş...
taharri

taharri

Yeni Üye · 7 mesaj

Peki Cevdet71'in çizilme sebebi nedir???
Hangi kuralı çiğnemiş, bunca emekten sonra??
Bilelim ki ona göre yazalım forma!!
taharri

taharri

Yeni Üye · 7 mesaj

CEVDET-71ve aleyküm selam kardeşim hayatımda böyle güzel bir hediye görmedim allah razı olsun kardeşim eşim ve ben nisan ayına yazıldık inşallah ölmezde sağ olursak gideceğiz şu an tek dileğim bu. ve senin bu yaptığın resimi görünce cok duygulandın bu hediyenin altındada kalmam rabbim herdayim gönlünden geceni kabul eder inşallah kardeşim rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

Bir de bu mesajı buldum..
Yoksa Umrede mi şimdi bu üye???
damir93

damir93

Yeni Üye · 1 mesaj

Ben nası yazışılıyo anlamadım hiç
s.s.s

s.s.s

damir93Ben nası yazışılıyo anlamadım hiç

s.a bu yazıyı nasıl yazdıysan öyle yazışılıyo kardeşim,selametle...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.s.ss.a bu yazıyı nasıl yazdıysan öyle yazışılıyo kardeşim,selametle...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM FORMUMLA İLGİLENDİĞİNİZ İCİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

s.s.s

s.s.s

s.a cevdet abi.alıntı yapmak istiyorum ama sadece bir cümleyi yada resmi nasıl kopyalıcam.bir türlü beceremedim.selametle...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.s.ss.a cevdet abi.alıntı yapmak istiyorum ama sadece bir cümleyi yada resmi nasıl kopyalıcam.bir türlü beceremedim.selametle...

A.S. KARDEŞİM ŞİMDİ SİZİN SORUNUZU TAM ANLAYAMADIM BU YAZILARIMI ALINTI YAPMAK İSTİYORSUNUZ ALINTI YAPMAK BAŞKA RESİM EKLEMEK BAŞKA KOPYALAMAK BAŞKA BANA TEKRAR TAM NE İSTEDİĞİNİZİ YAZI ACIK OLSUN

s.s.s

s.s.s

CEVDET-71, post: 656991, member: 79140A.S. KARDEŞİM ŞİMDİ SİZİN SORUNUZU TAM ANLAYAMADIM BU YAZILARIMI ALINTI YAPMAK İSTİYORSUNUZ ALINTI YAPMAK BAŞKA RESİM EKLEMEK BAŞKA KOPYALAMAK BAŞKA BANA TEKRAR TAM NE İSTEDİĞİNİZİ YAZI ACIK OLSUN

evet sanırım anlatamamışım kusura bakma.resim yada bir cümleyi kopyalayıp başka bir yere eklemek istiyorum nasıl yapıcam.
..aSeS..

..aSeS..

Aktif Üye · 58 mesaj

ya abı bu yardımlar ıcın saolasın lakın bunun daha kısa yolu yok mu? o kadar uzun kı.. okumaya bıle usendım.. sen yazarken usenmemıssın RABBIM razı olsun ama pek bu ıslerle ılgım olmadıgı ıcın anlamam zor oluyo.. öle işte..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.s.sevet sanırım anlatamamışım kusura bakma.resim yada bir cümleyi kopyalayıp başka bir yere eklemek istiyorum nasıl yapıcam.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANLADIĞIM KADARI İLE RESİM EKLEMEYİ ÖĞRENMEK İSTİYORSUNUZ BU FORMUN BİRİNCİ SAYFASINI İYCE OKUYUN VE ANLAMADIĞINIZI SORUN ORADA RESİMLİ ANLATIM VAR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

..aSeS..ya abı bu yardımlar ıcın saolasın lakın bunun daha kısa yolu yok mu? o kadar uzun kı.. okumaya bıle usendım.. sen yazarken usenmemıssın RABBIM razı olsun ama pek bu ıslerle ılgım olmadıgı ıcın anlamam zor oluyo.. öle işte..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET KISA YOLU VAR TABİ BANA SORUM EĞER BİLDİĞİMİZ BİR ŞEY İSE YARDIMCI OLURUZ HAYIR BEN ASLA ÜŞENMEDİM ÜŞENMEMDE CÜNKÜ İNSANLARA YARDIM ETMEK HOŞUMA GİDİYOR BİR İŞE YARAMIYORUZ BARİ BUNU YAPALIM DEMİ ŞİMDİ ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİ SOR RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.