ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM
73.786 görüntülenme · 952 yanıt
Ve Aleykümüsselam Verahmetullahi Veberakatüh Cevdet Kardeşim ellerine sağlık bilgiler için. Senin vermiş olduğun Upload için. Peki bu YOU TUBE'den nasıl çekeceğiz. Benim denemediğim program kalmadı, en son bi URL aracılığıyla Abdurrahman Önül-Kana Boyamışlar Şu Filistini'i çektim. Çektiğim dosya get_video olarak 15.5 mb olarak geldi. AVI formatı ve daha sonra mpeg2 DVD olarak kayıt ettim. Görüntü kalitesi düşük. Daha sonra bir kaç defa başka değişik bir videolar çektiğimde bunlarda get_video olarak 15.5 mb geldi ve hepside Abdurrahman Önül-Kana Boyamışlar Şu Filistini çıkıyor. Bu dosya çekme ile bir bilginiz varmı. Allah'a Emanet Olun.
Mesala Islamiyet.gen.tr - islami forum sitesinde verilen İlahi video linkleri var. Her seferinde YOU TUBE'ye girip baktığımda kota düşüyor. Ben bunu çekip işlediğimde sürekli izliyorum. Bunun için sormuştum. a.e.o
TurgayGMesala Islamiyet.gen.tr - islami forum sitesinde verilen İlahi video linkleri var. Her seferinde YOU TUBE'ye girip baktığımda kota düşüyor. Ben bunu çekip işlediğimde sürekli izliyorum. Bunun için sormuştum. a.e.o
KARDEŞİM BAKIN BEN SİTEYE NASIL VİDEO EKLENİR VE NASIL YAPILIR BUNLARI TARİF EDİYORUM EĞER SİZN SORUMUNUZU TAM ANLAMADIN ONUN İCİN YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM EN İYİSİ SİZ BUNU BİR BİLGİ SAYARCIYA SORUN ZANNEDERSEN BİR EKSİK PROĞRAM VAR SİZDE BİR DE FİLAŞ PLEYRİNİZ VARMI ONADA BAKIN YARDIMCI OLAMADIĞIM İCİN KUSURUMA BAKMAYIN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

furkancoss.a kardeslerim sitenin önyüzü ne kadar da hoştu ..üye oldum ancak şuan ne nasıl yapılır o kadar karışıkki..forum nerden açılır mesela ??yardımcı olalım demişsinz ALLAH razı olsun bekliorum..
A.S. KARDEŞİM EVET BİLDİĞİMİZ KONULARDA YARDIMCI OLURUZ İNŞALLAH ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ KARDEŞİM FORUM ANA SAYFASINDA AŞŞAYA DOĞRU İNDİKCE KONULARI GÖRECEKSİN VE HANGİ KONUDA YAZMAK İSTERSEN ONU TIKLA VE O FORMUN ÜZERİNDE YENİ KONU VAR ONU TIKLA YAZMAYA BAŞLA TEKRAR SORACAN BİR ŞEY OLUR SA SOR BEN BURADAYIM RABBİME EMANET OLUN

Selamün Aleyküm abi ne iyi oldu da açtın şu forumu :B Ben yeni üye değilim ama alıntı yapılıyor ya onu nasıl yapıyorsun yani şu üyeden alıntı deyip sonra kendi istediklerini yazıyorsun????????Bi cevaplarsan çok mutlu olacağım.Selametle...
ozlem_37Selamün Aleyküm abi ne iyi oldu da açtın şu forumu :B Ben yeni üye değilim ama alıntı yapılıyor ya onu nasıl yapıyorsun yani şu üyeden alıntı deyip sonra kendi istediklerini yazıyorsun????????Bi cevaplarsan çok mutlu olacağım.Selametle...
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALINTI YAPACAĞIN KİŞİNİN YAZILARININ SAĞ ALT KÖŞESİNDE ALITI VAR ONU TIKLA VE YAZMAYA BAŞLA MESELA BU NU ALINTI YAP BAKAYIM RABBİME EMANET OLUN

shıkakis.a nasılsınız müslümanlar ben bilgsyrmdan giriş yparken form kurallarına uymuyorsunuz üyeliğiniz kabul edilmeyebilir diyor anlayamadım bana yardım edermisiniz esselam
A.S. KARDEŞİM AMA BURADASINIZ BU NASIL OLDU NEYSE BAKIN İSİM UYGUN OLMAZSA VEYA ŞİFRE YETERLİ DEĞİLSE BUNLARI YAZAR BİR KAC DENEMEDE OLUR İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.431
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj
Selam Alayküm Kardeşim Allah Razi Olsun Sizlerden Kullanici Adimi Sadece Leyla Yapmak Istiyorum Yada Değiştirmek Için Ne Yapmam Gerekiyor Yine Birde Rnek Konusunda Yazi Yazarken Renkli Yazacağim A'ya Tikliyorum Mesela Kirmizi Color Yaziyor Tekrar Siyah Oluyor Acaba Neden? Bilgisayar Konusunda Biraz Acemiyimde Daha önceki Sorduğum Sorularda Sağolun Yazmişsiniz Yinede Bazi Konularda Yine Tam Anlamadim Kusura Bakmayin Hakkinizi Helal Edin Kardeşim..
Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla BelginSelam Alayküm Kardeşim Allah Razi Olsun Sizlerden Kullanici Adimi Sadece Leyla Yapmak Istiyorum Yada Değiştirmek Için Ne Yapmam Gerekiyor Yine Birde Rnek Konusunda Yazi Yazarken Renkli Yazacağim A'ya Tikliyorum Mesela Kirmizi Color Yaziyor Tekrar Siyah Oluyor Acaba Neden? Bilgisayar Konusunda Biraz Acemiyimde Daha önceki Sorduğum Sorularda Sağolun Yazmişsiniz Yinede Bazi Konularda Yine Tam Anlamadim Kusura Bakmayin Hakkinizi Helal Edin Kardeşim..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ÖNCELİKLE İSTEDİĞİNİZİ SORUN EĞER YARDIMCI OLA BİLİRSEK NE MUTLU BİZLERE KARDEŞİM İSMİNİZİ BU ADRESTEN DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ KISA BİR BESAJ YAZIN BU ADRESE Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu. İKİNCİ SORUNUZ BAKIN YAZIYI RENKLİ YAPMAK İCİN ÖNCE YAZDIĞINIZ YAZININ ÜZERİNDEN GECİN VE A HARFİNİ TIKLAYIN RENGİ SECİN TEKRAR SORMAK İSTEDİĞİNİZ OLURSA BEN BURADAYIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

zeymeskardeş bana yadım edecek yokmu birtürlü birşey anlamadım ben yeniyim zeynep
selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz buyrun nasıl yardım ede bilirim buraya yazın rabbime emanet olun selam ve dua ile

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18898-uye-kardeslerimize-yardim · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.