ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nurus, post: 572852, member: 72327arkadaslr bana yardimci olurmusunuz söyliyceklerimi nereye yazmam gerekiyor..allah razi olsun..

selamün aleyküm kardeşim anlamadım siz forummu accmak istiyorsunuz ve acacağınız konunun adı ne bunu yazın bana
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

istihareyle ilgili sorularim vardi ama..sagolun allah razi olsun..insan bu sitede huzur buluyo gercekten..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nurusistihareyle ilgili sorularim vardi ama..sagolun allah razi olsun..insan bu sitede huzur buluyo gercekten..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAMAYIN AMA FORUM İCİ İSLERMİYET HAKKINDA SORU SORMAK YASAK ANCAK SİTE YÖNETİMİNE YAZA BİLİRSİNİZ BİZE SORUN YERİ VAR ANA SAYFADA ORAYA NE SORMAK İSTERSENİZ SORUN CEVAP GELECEKTİM BURADA BEN SİTE HAKKINDA SORULARA CEVAP VERİYOR YÖNLENDİRİYORUM RABBİME EMANET OLUN

GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun Aleyküm.Açtığım konuyu nasıl kapatabilirim.
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun Aleyküm.Tama sorduğum soruyu sormadım kabul edin :))Hayırlı günler...
YiĞiTALi

YiĞiTALi

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamun Aleykum. Bende aranıza yeni katıldım..inşallah kabul edersiniz ALLAH yolunda ilerleyen ilerlemeye çalışan insanlarla aynı sohbet panellerinde olmak her zaman bana huzur vermiştir..ALLAH`a emanet olun sitede bilgilerinizden faydalanıcam helal edin..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

GunahkarKuLSelamun Aleyküm.Tama sorduğum soruyu sormadım kabul edin :))Hayırlı günler...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN BİR KAC GÜNDÜR YOKTUM EĞER BİR SORUNUZ VARSA YİNE SORUN SORUMU HALLETTİNİZ SANIRIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

YiĞiTALiSelamun Aleykum. Bende aranıza yeni katıldım..inşallah kabul edersiniz ALLAH yolunda ilerleyen ilerlemeye çalışan insanlarla aynı sohbet panellerinde olmak her zaman bana huzur vermiştir..ALLAH`a emanet olun sitede bilgilerinizden faydalanıcam helal edin..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN TABİ HEPİMİZ BİRBİRİMİZDEN FAYDALANACAĞIZ İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM BAKIN BURAYA YAZIN

Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

S.A. Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu imza kısmına resim nasıl ekleniyor.Birde bu hızlı cevap kısmında yazı boyut ve şekillerini göremiyorum.a.e.o
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

TurgayGS.A. Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu imza kısmına resim nasıl ekleniyor.Birde bu hızlı cevap kısmında yazı boyut ve şekillerini göremiyorum.a.e.o

A.S. KARDEŞİM YAZI YAZDIĞINIZ BÖLÜMDEKİ GELİŞMİŞ BÖLÜMÜ ACIN ORADA VE BİRAZ ALTA BAKIN ORADA EKLEME YERİ VAR ORADAN EKLEYE BİLİRSİNİZ İMZANIZI YALMIZ İMZA BÖLÜMÜ ACIKMI BİLMİYORUM BİR ARA KAPALI İDİ SİZ BAKIN OLMAZSA BENDE DENİYECEM RABBİME EMANET OLUN

Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Çok sağol kardeşim. Allah razı olsun. :H
ek #380
Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Nihayet başardım. Allah razı olsun senden

ek #381
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

TurgayG
Nihayet başardım. Allah razı olsun senden

ek #381

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YARDIMCI OLABİLDİİSEK NE MUTLU BİZE RABBİME EMANET OLUN

Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Esselamün Aleyküm Cevdet kardeşim. Rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacak. Forum anasayfasında üst kısımda yeni üyeler ve en aktif üyeler kısmı var. Buradaki bir üyeye acaba yeni üyemi diye tıkladığımda "Sayın TurgayG, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur" şeklinde uyarı penceresi çıktı. Forum kurallarını okudum ama anlıyamadım. Şimdiden Allah Razı Olsun.Selametle

ek #382
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

TurgayGEsselamün Aleyküm Cevdet kardeşim. Rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacak. Forum anasayfasında üst kısımda yeni üyeler ve en aktif üyeler kısmı var. Buradaki bir üyeye acaba yeni üyemi diye tıkladığımda "Sayın TurgayG, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur" şeklinde uyarı penceresi çıktı. Forum kurallarını okudum ama anlıyamadım. Şimdiden Allah Razı Olsun.Selametle

ek #382

VE ALEYKÜM SELAM ONU BENDE TAM CÖZEMEDİM BENDEDE AYNI OLUYOR VE ACILMIYOR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Turgay45

Turgay45

Kıdemli Üye · 134 mesaj

Çok teşekkürler. Allah razı olsun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

TurgayGÇok teşekkürler. Allah razı olsun

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BİZLERİ YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gulbaharxx

gulbaharxx

Yeni Üye · 7 mesaj

Selamun Aleyküm
tsk. ederim bende ögrenmis oldum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gulbaharxxSelamun Aleyküm
tsk. ederim bende ögrenmis oldum

ve aleyküm selam kardeşim öğrenmek istediğinizi sorun ve ya bu formu inceleyim gerekli bilgiler var anlamadığınızı sorun rabbime emanet olun

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.