ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

özden Kardeşim Benim Anasayfaya Geliyosun Ya.in Aşğiya Ordan Bi Bölüm Seç Kendine Sonra O Açilan Konularin Hemen Sol Tarafinda üstünde Yeni Konu Yaziyo Orayi Tikla
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Sakin Vazgeçme Ben Bile Ne Kadar Zamanda öğrendim Tam Pesediyodum Ki öğrendim.allah Razi Olsun Cevdet Abimden O öğretti Banada
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Eğer Anlamadiysan Tekrar Sor Yardim Ediyim Elimden Geldiği Kadariyla
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cerennurumhayırlı akşamlar bende konu açtım fakat 2 kere tıklamışım birini nasıl iptal edicem şimdiden sağol

S.A.SİZ SİLEMEZSİNİZ BİRİNİ İPTAL ETTİĞİNİZİ YAZIN ERKAN BEYDEN SİLMESİ İCİN İSTEYİN İSTEMEZSENİZ BAŞ VERİN ÖYLE KALSIN RABBİME EMNET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

erkan bey kim
zozan83

zozan83

Aktif Üye · 90 mesaj

s.a arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen !daha önce girdiğim konuları bulamıyorum mesala rüya yorumlayan bir arkadaş var ama ulaşamıyorum o sayfaya yardımlarınızı bekliyorum....
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Es selamun aleykum.Her hangi 1 üyeye özel mesaj atabiliyormuyuz,atabiliyorsak nasıl atabilirim.Allah'a emanet olun.(Amin).
ayşe demyen

ayşe demyen

Yeni Üye · 1 mesaj

ben yeni üye ayşe yardım alah rızası için
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ayşe demyenben yeni üye ayşe yardım alah rızası için

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz buyrun nasıl yardımcı ola biliriz rabbime emanet olun selam ve dua ile

GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

GunahkarKuL, post: 572443, member: 58965Es selamun aleykum.Her hangi 1 üyeye özel mesaj atabiliyormuyuz,atabiliyorsak nasıl atabilirim.Allah'a emanet olun.(Amin).

Selamun aleykum.Kardeşim buda soru şayet soruda bir anormallik var ise karşı tarafın gonlunu hoş tutmak için;sorunuz kurallarımıza aykırı dersiniz.Allah'a ehanet olun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

GunahkarKuLSelamun aleykum.Kardeşim buda soru şayet soruda bir anormallik var ise karşı tarafın gonlunu hoş tutmak için;sorunuz kurallarımıza aykırı dersiniz.Allah'a ehanet olun.

ve aleyküm selam kardeşim inan görmedim bir geri sayfada kalmış hakkınızı helal edin kardeşim özel mesaj bölümü şu an kapalı olsa gerek yinede ben bir araştırırım rabbime emanet olun selam ve dua ile

tanem28

tanem28

Aktif Üye · 77 mesaj

ben kullanıcı ismimi değiştirmek istiyorum ne yapabilirim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gonyalıben kullanıcı ismimi değiştirmek istiyorum ne yapabilirim

selamün aleyküm kardeşim bende gırggaleliyim bakın bu adresi tıklayın Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu. oraya yazın rabbime emanet olun

saygül

saygül

Üye · 29 mesaj

merhaba ben yeni üye !!!!!!!!!
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

banada yardim edermisniz...

banada yardim edermisniz...

selamunaleyküm arkadasim banada yardim edermisiniz bende bilmiyorum ama böyle güzel ve hayirli bir siteden ayrilmakda istemiyorum..allah razi olsun..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

saygülmerhaba ben yeni üye !!!!!!!!!

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz rabbime emanet olun selam ve dua ile

saygül

saygül

Üye · 29 mesaj

bil mukabele hayırlı geceler ....slm ve dua
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nurusselamunaleyküm arkadasim banada yardim edermisiniz bende bilmiyorum ama böyle güzel ve hayirli bir siteden ayrilmakda istemiyorum..allah razi olsun..

ve aleyküm selam kardeşim buyrun yazın sorumunuz neyse sizde aramıza yeni geldiniz herhal tekrar hoş geldiniz rabbime emanet olun selam ve dua ile

nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

selamünaleyküm

selamünaleyküm

arkadaslr bana yardimci olurmusunuz söyliyceklerimi nereye yazmam gerekiyor..allah razi olsun..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.