ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

leyla BelginAllah razı olsun kardeşim ren konusunda bir tülü olmuyor ayarından mı bilmiyorum cevaplaya girip A'ya tıklıyorum kırmızıya mesela kırmızı color olup tekrar siyah oluyor kusura bakmayın aynı şeylerle rahatsız ediyorum ama.
Açmış olduğum formda okunanları kırmızı gösterip okunmayan kardeşlerimizin listesini mavi yapabilirmisin acaba?Ayrıca aynı şekilde açmış olduğum forma kayıt edebilirmisiniz sizin için bir sakıncası yoksa Allah yardımlarınızdan dolayı razı olsun kardeşim.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

70 YASİN OKUTMAK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLAR LİSTESİ..

1.kardeşimiz Için....OKUNDU
2.kardeşimiz içinde okundu..
2.leaves...(gönül Muradinin Olmasi Ailesinin Hidayet Olmasi Aramiza Tekrar Katilmasi Sikintilardan çikmazlardan Tez Zamanda Kurtulup Selamete çikmak Için) OKUNDU

3.Leyle Belgin...(gönül Muradinin Olmasi Hayirli Iş çikmazlardan Tez Zamanda Kurtulup Selamete çikmak Için) OKUNDU
4.sıla1....(ailesinin hidayete ermesi doğru yolu bulmaları için) OKUNDU
5.nevin2007...(Oğlunun hastalığının iyileşmesi için) OKUNDU
6.keltepe....(Zararı olan bir aileden hayırlısı ile kurtulması için Allah tan bir sebep olması için) OKUNDU

7.Cerennurum....(Annesi ie dayısının barışması için) OKUNDU
8.Fatmana......(Kız kardeşi ve arkadaşının hayırlısı ile bir yuva kurmaları)OKUNDU
9.Orkide ....(Kimsenin zararı olmadan yuvasında huzurlu yaşaması ve maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulup, selamete ermesi için)
10.Gülbanu.....(Eşiyle ve ailesiyle olan sorunları hayırlısı ile halledip, sıkıntılarından kurtulması için)
11.gizemsevgi(Gönül muradının olması Rabbim tüm dualarının hayırlsıyla kabul etmesi için)
12.neslihantuncel(gönül muradının olmasıbu yıl sınavlarının iyi geçmesi için)
13.reyyan68(Kocasının içkiyi bırakması için)
14.zehra(sevdiği kişiyle evlenmesi için)
15.Dağ çiçeği......
16.Mehmet Ercan....(Eşinin hayırlısı ile doğum yapması ve bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almak niyetiyle)
17.Evrim84...........
18.HAK YOL İSLAM....(Eşinin ve çocuklarının ruhlarına hediye)
19.Sevçiçek......(Gönül muradının olması, ailesinin sıkıntılardan kurtulup refah bulması)
19.BÜLENT TUNALI...(GÖNÜL MURADI İÇİN)
20.Allah rızası için...(Darda sıkıntıda çıkmazda bulunanlara zulüm görenlere,hayırlı yaşlar hayırlı ömürler,huzurlu yuva,hayırlı evlilik,hayırlı iş... tüm kardeşlerimizin gönül muradlarının hayırlısıyla olması için)

SELAM ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU LİSTE BİTENE KADAR ESKİ LİSTEYE YENİ KİMSEYİ ALMIYORUZ ONDAN SONRA TEKRAR LİSTE YAPACAĞIZ ŞİMDİLİK HAKLARINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.DUA ÇOK OLDUĞU İÇİN KARDEŞLERİMİZİN HEPSİNİN KATILMA İMKANI OLMUYOR OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...

Rabbim Okuyanlardan Ve Okumayanlardan Razi Olsun Hep Beraber Kardeşliğe Iştirakiniz Olmasi Temennisiyle Rabbime Emanet Olun

selamün aleyküm kardeşim bu yazınızı değiştereyim ama bakın siz galiba yazının üzerinden geşmiyorsunuz bir daha yazıyorum öğrenmek daha iyidir bakın yazdığınız yazınızın hani kopyala yapıştır yapıyoruz ya o şekil yazdığınız yazının üzerinden gecin ve a tuşuna basın renk secin ve gönderin bir daha deneyin olmazsa tekrar yazın rabbime emanet olun hemen yaparsanız bir kac dakika buradayım bir selam yazın ve yapın bakayım rabbime emanet olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

70 YASİN OKUTMAK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLAR LİSTESİ..

1.kardeşimiz Için....OKUNDU
2.kardeşimiz içinde okundu..
2.leaves...(gönül Muradinin Olmasi Ailesinin Hidayet Olmasi Aramiza Tekrar Katilmasi Sikintilardan çikmazlardan Tez Zamanda Kurtulup Selamete çikmak Için) OKUNDU
3.Leyle Belgin...(gönül Muradinin Olmasi Hayirli Iş çikmazlardan Tez Zamanda Kurtulup Selamete çikmak Için) OKUNDU
4.sıla1....(ailesinin hidayete ermesi doğru yolu bulmaları için) OKUNDU
5.nevin2007...(Oğlunun hastalığının iyileşmesi için) OKUNDU
6.keltepe....(Zararı olan bir aileden hayırlısı ile kurtulması için Allah tan bir sebep olması için) OKUNDU
7.Cerennurum....(Annesi ie dayısının barışması için) OKUNDU
8.Fatmana......(Kız kardeşi ve arkadaşının hayırlısı ile bir yuva kurmaları)OKUNDU

9.Orkide ....(Kimsenin zararı olmadan yuvasında huzurlu yaşaması ve maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulup, selamete ermesi için)
10.Gülbanu.....(Eşiyle ve ailesiyle olan sorunları hayırlısı ile halledip, sıkıntılarından kurtulması için)
11.gizemsevgi(Gönül muradının olması Rabbim tüm dualarının hayırlsıyla kabul etmesi için)
12.neslihantuncel(gönül muradının olmasıbu yıl sınavlarının iyi geçmesi için)
13.reyyan68(Kocasının içkiyi bırakması için)
14.zehra(sevdiği kişiyle evlenmesi için)
15.Dağ çiçeği......
16.Mehmet Ercan....(Eşinin hayırlısı ile doğum yapması ve bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almak niyetiyle)
17.Evrim84...........
18.HAK YOL İSLAM....(Eşinin ve çocuklarının ruhlarına hediye)
19.Sevçiçek......(Gönül muradının olması, ailesinin sıkıntılardan kurtulup refah bulması)
19.BÜLENT TUNALI...(GÖNÜL MURADI İÇİN)
20.Allah rızası için...(Darda sıkıntıda çıkmazda bulunanlara zulüm görenlere,hayırlı yaşlar hayırlı ömürler,huzurlu yuva,hayırlı evlilik,hayırlı iş... tüm kardeşlerimizin gönül muradlarının hayırlısıyla olması için)

SELAM ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU LİSTE BİTENE KADAR ESKİ LİSTEYE YENİ KİMSEYİ ALMIYORUZ ONDAN SONRA TEKRAR LİSTE YAPACAĞIZ ŞİMDİLİK HAKLARINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.DUA ÇOK OLDUĞU İÇİN KARDEŞLERİMİZİN HEPSİNİN KATILMA İMKANI OLMUYOR OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
.

Rabbim Okuyanlardan Ve Okumayanlardan Razi Olsun Hep Beraber Kardeşliğe Iştirakiniz Olmasi Temennisiyle Rabbime Emanet Olun

ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALINTI YAPACAĞIN KİŞİNİN YAZILARININ SAĞ ALT KÖŞESİNDE ALITI VAR ONU TIKLA VE YAZMAYA BAŞLA MESELA BU NU ALINTI YAP BAKAYIM RABBİME EMANET OLUN

Galiba yapıyorum alıntıyı galiba Cevdet Abi Allah razı olsun iyi günler dilerim.Ne güzel değil mi kardeşlik birbirine yardım etmek ?Çok teşekkür ederim.Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun hayırlı günler..:H
hbayram

hbayram

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar.Allahın rahmet bereket ve mağfireti hepimizin üzerine olsun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hbayramselamün aleyküm arkadaşlar.Allahın rahmet bereket ve mağfireti hepimizin üzerine olsun

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz rabbime emanet olun selam ve dua ile

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURAYA YAZA BİLİRSİNİZ RABBİME EMANET OLUN

s.sahara

s.sahara

Üye · 12 mesaj

Hayırlı akşamlar,benim öğrenmek istedim konu belirli bir dini konu hakkında sohbet köşesi var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim sohbetlere katılmak istiyorum .
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.saharaHayırlı akşamlar,benim öğrenmek istedim konu belirli bir dini konu hakkında sohbet köşesi var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim sohbetlere katılmak istiyorum .

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ SOHBET KÖŞESİ YOK KARDEŞİM AMA FORUMLARI GEZİN İSTEDİĞİNİZİ YAZI SİZE CEVAP VERİRLER VE YA SİTE HAKKINDA ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİ BURAYA BANA YAZ RABBİME EMANBET OLUN SELAM VE DUA İLE

s.sahara

s.sahara

Üye · 12 mesaj

Hayırlı akşamlar, ben fazla kendimi tanıtmayı sevmiyorum önemli olan kendimi dini konular hakkında geliştirmek ve iyi arkadaş gurubu oluşturmak şimdiden allah razı olsun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.saharaHayırlı akşamlar, ben fazla kendimi tanıtmayı sevmiyorum önemli olan kendimi dini konular hakkında geliştirmek ve iyi arkadaş gurubu oluşturmak şimdiden allah razı olsun.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAYIRLI GECELER TANITMANIZA GEREK YOK ZATEN BURADA HEPİMİZ KARDEŞİM İŞİNİZ YAŞINIZ MEVKİNİZ ÖNEMLİ DEĞİL BAKIN BİR SÜRÜ FORUM VAR İSTEDİĞİNİZİ ACIN OKUYUN GEREKLİ BÜTÜN BİLGİLER VAR İCİNDE İYİ ARKADAŞ GURUBUNA GELİNCE ÖNCELİKLE ŞUNU BİLİN BURDA GURUP FELAN YOK HERKES KARDEŞ VE ARKADAŞ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

ben başlık açamıyorum yani konu açamıyorum bana böyle bi özellik verilmedimi resim gönderemiyorum smililerim yazı şeklinde çıkıyo ama beni üzen gerçekten üzülüyorum konu açamıyorum benim böyle bi özelliğim yokmu kendimi biraz üvey evlat gibi hissettim
yardımlarınız için rabbim razı olsun amin
semiran

semiran

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar, ben aranıza yeni katılıyorum. Bu siteyi tesadüfen buldum, YÜCE RABB'İME ŞÜKÜRLER OLSUN. Allah'ın selamı üzerinize olsun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

evlaben başlık açamıyorum yani konu açamıyorum bana böyle bi özellik verilmedimi resim gönderemiyorum smililerim yazı şeklinde çıkıyo ama beni üzen gerçekten üzülüyorum konu açamıyorum benim böyle bi özelliğim yokmu kendimi biraz üvey evlat gibi hissettim
yardımlarınız için rabbim razı olsun amin

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ASLA BÖYLE BİŞİ OLMAZ NEDEMEK BANA ÜVEY EVLAT MAMALESİ OLMAZ ÖYLE BİRŞEY BURADA HEPİMİZ KARDEŞİZ VE HERKES AYNI HAKLARA SAHİP KARDEŞİM BAKIN ŞUNU ÖNCE BİR YAPIN Kontrol Paneli ACIN VE ORADAKİ AYARLARINIZI GÖZDEN GECİRİN BİRDE SİLETLER İLK YAZILDIĞINDA YAZI GÖSTERİLİYOR SİZ ACINCA DEĞİŞİYOR BU FORMA DENEME YAPA BİLİRSİNİZ BİRAZDA ARAŞTIRMA YAPIN BU FORMU OKUYUN GEREKLİ BİLGİLER VAR BURADA RABBİME EMANET OLUN :G

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

semiranselamun aleykum arkadaşlar, ben aranıza yeni katılıyorum. Bu siteyi tesadüfen buldum, YÜCE RABB'İME ŞÜKÜRLER OLSUN. Allah'ın selamı üzerinize olsun

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)

Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

semiranselamun aleykum arkadaşlar, ben aranıza yeni katılıyorum. Bu siteyi tesadüfen buldum, YÜCE RABB'İME ŞÜKÜRLER OLSUN. Allah'ın selamı üzerinize olsun

Hoş geldin canım hoşta kalırsın inş.:evet
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURAYA GELİNCE YAZIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

İLK OLARAK ImageShack® - Image Hosting ADRESİNE GİRİNİZ

1.ADIM

2.ADIM

RESİZE İMAGE SEÇENEĞİNİ İŞARETLEMELİYİZ 100X75 OLAN AVATAR BOYUTUNU SEÇTİKTEN SONRA HOST IT BUTONUNA TIKLAMALIYIZ

3.ADIM

EN ÜSTTE BULUNAN KULLANICI KONTROL PANELİNİZE GELDİĞİNİZE SOL KISIMDA BULUNAN AVATAR DEĞİŞTİRE TIKLAYINIZ.direkt link to image yi kopyalamıştık onu kontrol panelindeki avatar url ye yapıştırıp avatar değiştiri tıklıyoruz...eğer yapamadığınız bir yer olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :)

ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

abi resim ekleyemiorum forumda resimli bişi anlatcam ekleyemiom resim:(
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

abi ya ben bunu yapamam yaaa:( off nasıl paylaşcam:(
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

BİRDE YAZI İLE YAZAYIM BAKIN KARDEŞİM ÖNCELİKLE BU ADRESİ BİLGİ SAYARINIZIN SIK KULLANILANLARINA KAYDEDİN VE BU ADRESİ ACIN http://www.imageshack.us/ SONRA GÖZATI TIKLAYIN BİLGİ SAYARINIZDAN RESMİNİZİ SECİN HOST İT TIKLAYIN ACILAN PENCEREDEN HOTLİNK FOR FORMS (1) KOPYALAYIN VE GETİRİN SİTEYE NEREYE YAPACAKSANIZ ORAYA YAPIŞTIRIN

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.