ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURASINI İYİ OKU VE UYGULA RESİM NASIL YAPILIR

ImageShack® - Hosting tiklayin ve açılan siteyi sık kullanırlara ekle gözatı tıklayın ve yükleyeceğiniz resmi seçin.

..................

....................................

......................
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

HAKİKAT İSLAM

HAKİKAT İSLAM

Yeni Üye · 6 mesaj

S.a Ben En Yeni üyeyim. Hiç Bir şey Bilmiyorum. Bana Da Yardimci Olursaniz Sevinirim. Allah Razi Olsun..
HAKİKAT İSLAM

HAKİKAT İSLAM

Yeni Üye · 6 mesaj

Hiç Bir şey Anlamadim Kardeşim. Neyse Zamanla Anlarim Inşallah. şimdi Ben Namazimi Kilip Biraz Uyuyacağim. Hayirli Cumalar..
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

Selamın Aleyküm...
Hakikat İslam Hoş Geldiniz...
Üyeliginiz Daim Olur İnşallah...
Selam Ve Dua İle...
Allaha Emanet Olun...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

HAKİKAT İSLAMS.a Ben En Yeni üyeyim. Hiç Bir şey Bilmiyorum. Bana Da Yardimci Olursaniz Sevinirim. Allah Razi Olsun..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ BUYRUN SORACAKLARINIZI SORUN İNŞALLAH YARDICI OLABİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

Allah razı olsun kardeşim biraz karışık ama zamanla bende tam öğrenirim inşallah.Allah'a emanet olun selam ve dua ile..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
MANDALİNA

MANDALİNA

Üye · 10 mesaj

hoş geldin aramıza slm ve dua ile hayırlı geceler.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ben renkli ayet falan veya bi yazı,kıssa nfalan forma eklemek istiyorum ama bilmiyorum bana anlatır mısınız?
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

bana kimse yardım etmiyo iki gün yazalı hala kimse bişey yazmadı
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

HERKES OKUSUN
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiram
ben renkli ayet falan veya bi yazı,kıssa nfalan forma eklemek istiyorum ama bilmiyorum bana anlatır mısınız?

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KUSURUMUZA BAKMAYIN BİR KAC GÜNDÜR BURALARDA DEĞİLDİM VE ŞU AN GELDİM SİZİN TAM NE İSTEDİĞİNİZİ ANLAMADIM BANA BİRAZ DAHA ACIK ANLATIN UMARIM YARDIMCI OLA BİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KUSURUMUZA BAKMAYIN BİR KAC GÜNDÜR BURALARDA DEĞİLDİM VE ŞU AN GELDİM SİZİN TAM NE İSTEDİĞİNİZİ ANLAMADIM BANA BİRAZ DAHA ACIK ANLATIN UMARIM YARDIMCI OLA BİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN

cevdet kardeşim ALLAH razı olsun şimdiden sende.mesela beğendiğim bi yazıyı şiiri yada resmi forma eklemek istiyorum ama bilmiyorum gösterirsen sevinirim.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramcevdet kardeşim ALLAH razı olsun şimdiden sende.mesela beğendiğim bi yazıyı şiiri yada resmi forma eklemek istiyorum ama bilmiyorum gösterirsen sevinirim.

SELAMÜN ALETKÜM KARDEŞİM BU İŞLER KARIŞIK VE ZOR GÖRÜNÜR AMA BAK BEN SANA AYRINTILI YAZACAM YAPAMAZSAN TEKRAR TEKRAR SOR BEN BURADAYIM BAK ŞİMDİ YAZI KOPYALAMA AYNI KOPYALA YAPIŞTI YANİ BİR YAZIYI KOPYALAYIN FORMA GETİRİN DİREK YAPIŞTIRIN

SİMDİ RESİM OLAYI

RESİM İCİNDE BAKIN BU ADRESİ SIK KULLANIM YERİNE KAYDEDİN
ImageShack® - Hosting KAYDETTİKTEN SANRA BU ADRESİ ACIN VE GÖZATTI TIKLAYIN RESMİ SECİN HOSİT E TIKLAYIN VE ACILAN PENCEREDEN
Hotlink for forums (1) KOPYALAYIN GETİRİN NEREYE İSTİYORSANIZ ORAYA YAPIŞTIRIN BAKIN ALTTARAFA ŞEMAYIDA CIKARACAM RABBİM KOLAYLIK VERSİM

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURASINI İYİ OKU VE UYGULA RESİM NASIL YAPILIR

ImageShack® - Hosting tiklayin ve açılan siteyi sık kullanırlara ekle gözatı tıklayın ve yükleyeceğiniz resmi seçin.

.........................

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71

.........................

CEVDET KARDEŞİM SIK LULLANILIRLARA EKLİYORUM AMA ÖNCE SIK KULLANILIRLARI GÖZ AT DİYO
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.a. kardeşim sık kullanırlara bunu ekle ImageShack® sonra devam et yapamazsan tekrar sor ben buradayım

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Bide Resmi Yükle Dedikten Sonra Irek Gösterdiğin şeyi Yaziyomuyuz Olduğu Gibi.ayrica Başka Bişey Yazmamiz Gerkiyomu Gerekmiyo Mu /quote] Falan Yaziyo Ya Onun Arasinami Yaz Mamiz Gerkiyo
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.a. kardeşim ImageShack® bunun üzerini tıkla acılın ca sık kullanırlara bunu ekle sonra devam et yapamazsan tekrar sor ben buradayım

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramBide Resmi Yükle Dedikten Sonra Irek Gösterdiğin şeyi Yaziyomuyuz Olduğu Gibi.ayrica Başka Bişey Yazmamiz Gerkiyomu Gerekmiyo Mu /quote] Falan Yaziyo Ya Onun Arasinami Yaz Mamiz Gerkiyo

s.a. kardeşim hayır direk resmi sectikten sanra Hotlink for forums (1) bunu tıkla kopyala getir yapıştır

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

sağa tıklıyorum mouse un sık kullanılanlara ekle diyo. ekle falan diyo.adı oluşturma yeri falan yazıyo devam et demiyo
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.