ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ONU BENDE CÖZMÜŞ DEĞİLİM BİR TUŞA BASINCA OLUYOR AMA BİLMİYORUM BAK BEN ŞÖYLE YAPIYORUM YAZIYI YAZINCA BU YAZIYI YAZDIGIMIZ BÖLÜM VARYA ONUN ÜZERİNDE İŞARETLER VAR ÖRNEĞİN B HARFİ VAR YAZDIĞIN YAZININ ÜZERİNDEN GEC VE O B HARFİNE BAS YAZIN DEĞİŞİR VEYA YAZI TÜRÜ VAR ORADAN SEC BU YAZI YAZDIĞIMIZ BÖLÜMÜN ÜZERİNDEKİ HERŞEYİN AYRI BİR GÖREVİ VAR DENE CÖZERSİN RABBİME EMANET OLUN :G

VE ALYKÜM SELAM ABİ.DENİCEM İNŞAALLAH.TEKRAR ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.RAB'BİM C.C. E EMANETSİNİZ İNŞAALLAH.BU SİZİN KABUL EDİN ABİ..AFİYET OLSUN....:H
[/

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Sefine-i HayatVE ALYKÜM SELAM ABİ.DENİCEM İNŞAALLAH.TEKRAR ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.RAB'BİM C.C. E EMANETSİNİZ İNŞAALLAH.BU SİZİN KABUL EDİN ABİ..AFİYET OLSUN....:H
[/

S.A. KARDEŞİM HEDİYENİZİ ALDIM KABUL ETTİM ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL PASTAYA BAYILIRIM İNAN RABBİME EMANET SİNİZ :T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

cevdet abi meraba nasilsin abi ya sana sormak istedigim bir sey var bu resimlerin nasil yerlestirginizi anlatirmisin abi denedim ama olmadi kisacasi beceremedim
sagol abi allaha emanet ol
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURASINI İYİ OKU VE UYGULA RESİM NASIL YAPILIR

ImageShack® - Hosting tiklayin ve açılan siteyi sık kullanırlara ekle gözatı tıklayın ve yükleyeceğiniz resmi seçin.

..................
....................................

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim şimdi resim yerini tam anlamayanlar icin bir daha yazılı yazıyorum bu adresi ImageShack® - Hosting sık kullanırlanlar var ya üste oraya ekleyin ve resim yapmak icin onu tıklayın acılan pencereden göz ata tıklayın resiminizi secin hos it butonuna basın acılan pencereden eger resmi büyük isterseniz Hotlink for forums (1) bölümünü kopyalayın ve istediğiniz yere götürün yapıştırın allah kolaylık versin anlayayan tekrar sorsun rabbime emanet olun

ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

abi bana ne desen haklisin ama olmuyor yapamiyorum yaptim ama böyle yukardaki pasta resmi var ya onun gibi acilmiyor onu nasil yapicam
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ben bişey sorucam ya.geogle falan nasıl giriyoruz ben giremiyorrum.tıklıyorum ama yazılar çıkıyo.girmiyo.bana yardım edin allah rızası için
asrı saadet

asrı saadet

Üye · 20 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar birşey soracaktım.paylaşılan konular bana hep geç geliyor bunun nedeni nedir hep geç kalıyorum takip etmekte ?şimdiden teşekkür ederim selam ve dua ile
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ahirete_yolculuk, post: 517397, member: 68510abi bana ne desen haklisin ama olmuyor yapamiyorum yaptim ama böyle yukardaki pasta resmi var ya onun gibi acilmiyor onu nasil yapicam

s.a. kardeşim eğer resim kücük se bülütmen lazım ve birde benim tarifimin aynını yap ve özellikle büyük resim istiyorsan bu Hotlink for forums (1) tıkta unutma bu adres büyültür rabbime emanet olun yapamazsan tekrar sor ne yapamadığını

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

asrı saadetselamün aleyküm arkadaşlar birşey soracaktım.paylaşılan konular bana hep geç geliyor bunun nedeni nedir hep geç kalıyorum takip etmekte ?şimdiden teşekkür ederim selam ve dua ile

ve aleyküm selam kardeşim sizin tahminim saat ayarınız yanlış Kontrol Panelinden saat ayarınızı WEZ +2 olarak düzenleyin rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

ferhatteos

ferhatteos

Yeni Üye · 4 mesaj

valla arkadaşım ben kendi üve adımı bile bulamıyorum sayfaları arayıp duruyorum sanide tesadüf buldum anlamadımdan dolayı nediyorum biliyormusun keşke üyeolmasaydım bu üyelikler baya zormuş saygılarımla
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ferhatteosvalla arkadaşım ben kendi üve adımı bile bulamıyorum sayfaları arayıp duruyorum sanide tesadüf buldum anlamadımdan dolayı nediyorum biliyormusun keşke üyeolmasaydım bu üyelikler baya zormuş saygılarımla

S.A.KARDEŞİM BU FORMU AC BEN HEP BURADAYIN SORMAK İSTEDİKLERİNİ SOR UMARIM YARDIMCI OLABİLİRİM ALLAHA EMANET OLUN

r.sezer

r.sezer

Üye · 18 mesaj

hayırlı akşamlar ben yeni üye oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

r.sezerhayırlı akşamlar ben yeni üye oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

s.a.hayırlı akşamlar kardeşim buyrun nasıl yardım ede bilirim

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşlerim şimdi resim yerini tam anlamayanlar icin bir daha yazılı yazıyorum bu adresi ImageShack® - Hosting sık kullanırlanlar var ya üste oraya ekleyin ve resim yapmak icin onu tıklayın acılan pencereden göz ata tıklayın resiminizi secin hos it butonuna basın acılan pencereden eger resmi büyük isterseniz Hotlink for forums (1) bölümünü kopyalayın ve istediğiniz yere götürün yapıştırın allah kolaylık versin anlayayan tekrar sorsun rabbime emanet olun
.................

ömer bağan

ömer bağan

Yeni Üye · 2 mesaj

slm alykm sitenize yeni kayıt oldum inşallah beraberliğimiz devam eder Bursa da öğretmenim Allaha emanet olun
ömer bağan

ömer bağan

Yeni Üye · 2 mesaj

cevdet bey msjmaldınzm
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ömer bağancevdet bey msjmaldınzm

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞ GELDİN ARAMIZA SEFA GETİRDİN NESAJINIZI ŞU AN GÖRDÜM HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN

Goksel_80

Goksel_80

Üye · 21 mesaj

Esselamu Aleykum, danismam gereken 1-2 konu var , sitede full program sunabiliyormuyuz? (yani crack dahil) , birde ; ilahi (mp3,clip) gibi paylasimlar nasil? rapid-link , uploadfile ,tarzi paylasimlarimiza izin varmi?
s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

forum içerik olarak çok iyi ama anasayfada kafa karışabiliyor.yanlış anlaşılmasın sadece söylemek istedim şikaye veya başka birşey diil :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.