ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.y.hforum içerik olarak çok iyi ama anasayfada kafa karışabiliyor.yanlış anlaşılmasın sadece söylemek istedim şikaye veya başka birşey diil :)

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ZAMANLA ALIŞIRSINIZ HİCTE ZOR DEĞİL BİRAZ KARIŞTIRIN CÖZECEĞİNİZDEN EMİNİM SORMAK İSTEDİĞİN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BİŞİ OLURSA BURAYA YAZ RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum cevdet abi ben mesela youtube vermek istiyorum ama veremiyorum.linki yapabiliyorum.yardimci olursan sevinirim.ayrica avatarinda çok sirin :B Allah'a emanet ol.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gonlumun_guluEssalamun aleykum cevdet abi ben mesela youtube vermek istiyorum ama veremiyorum.linki yapabiliyorum.yardimci olursan sevinirim.ayrica avatarinda çok sirin :B Allah'a emanet ol.

ve aleyküm selam kardeşim şimdi youtubeden adresi alın kopyalayın ve forma yapıştırın yapıştırınca böyle bir adres cıkar

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8RbhkWvxT2s&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8RbhkWvxT2s&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

bu adresin sadece kırmızı olan bölümü al kopyala ve üste görüken filaş veya yotube işaretine bas cıkan işaretin tam ortasına yapıştır yapamazsan tekrar sor dene bakatyım selametle

s.y.h

s.y.h

Aktif Üye · 82 mesaj

CEVDET-71

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ZAMANLA ALIŞIRSINIZ HİCTE ZOR DEĞİL BİRAZ KARIŞTIRIN CÖZECEĞİNİZDEN EMİNİM SORMAK İSTEDİĞİN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BİŞİ OLURSA BURAYA YAZ RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN B)

takıldığım ilk forum diil burası yabancısıda diilim ama anasayfa biraz karışık bu benim söylemek istediğim diğer arkadaşlar için sölemiştim :H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.y.htakıldığım ilk forum diil burası yabancısıda diilim ama anasayfa biraz karışık bu benim söylemek istediğim diğer arkadaşlar için sölemiştim :H

s.a. kardeşim anladın allah razı olsun rabbime emanet olun sağlıcakla kalın :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ALLAHIN SELAMI ÜZETİNİZE OLSUN

tevekkül

tevekkül

Üye · 49 mesaj

profil ayarlarımı nereden yapabilirim,çözemedim?yardım edermisiniz?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

tevekkülprofil ayarlarımı nereden yapabilirim,çözemedim?yardım edermisiniz?

S.A. KARDEŞİM BAKIN BU ADRESİ İNCELEYİN CÖZEMEZSENİZ TEKRAR SORUN RABBİME EMANET OLUN

http://forum.islamiyet.gen.tr/yonetim-duyurulari/44386-profil-ayarlari.html

tevekkül

tevekkül

Üye · 49 mesaj

:) Teşekkürler Kardeş,yardiminiz Için,sizde Allah'a Emanet Olun!
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

tevekkül:) Teşekkürler Kardeş,yardiminiz Için,sizde Allah'a Emanet Olun!

ben teşekkür ederim ücreti bilahire alırım şaka şaka yardımcı olduysak ne mutlu bize rabbime emanet olun sağlıcakla kalın :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜNÜ ALEYKÜM

şirin papatya

şirin papatya

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.fakat sitenin kullanımı hakında hiç birşey bilmiyorum.yardım ederseniz çok sevinirim .aro.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

şirin papatyaselamun aleyküm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.fakat sitenin kullanımı hakında hiç birşey bilmiyorum.yardım ederseniz çok sevinirim .aro.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ BUYRUN SORUN İNŞALLAH YARDIMCI OLURUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

nurten ucar

nurten ucar

Yeni Üye · 0 mesaj

bende yeni üye oldum yardım ederseniz sevinirim..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nurten ucarbende yeni üye oldum yardım ederseniz sevinirim..

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin habiki yapa bileceğimiz bir şey varsa yaparız rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz bende yeni sayılmam ama bilgisayar hakkında fazla bilgim olmadığından ayrıca bazı şeyleri kullanmayı bilmiyorum neyin nasıl yapılacağını ifadeleri kendi çapımda bildiğim kullanabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.Allah razı olsun kardeşim.Selam ve dua ile..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Aleyküm Selam Kardeşim..
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

leyla Belgin, post: 544153, member: 49886Selam Aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz bende yeni sayılmam ama bilgisayar hakkında fazla bilgim olmadığından ayrıca bazı şeyleri kullanmayı bilmiyorum neyin nasıl yapılacağını ifadeleri kendi çapımda bildiğim kullanabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.Allah razı olsun kardeşim.Selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EĞER ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN BİŞİ VARSA YAZIN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ RABBİME EMANET OLUN

leyla-1

leyla-1 🛡

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EĞER ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN BİŞİ VARSA YAZIN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ RABBİME EMANET OLUN

Aleküm selam kardeşim ili mesaj yazma türünde A renk gösteren işaretlerin sonundaki iafdeler ne anlama geliyor onları nasıl kullanacağız.Ayrıca renkli yazmak için A'yı tıklıyorum mesela kırmızı yazıyı seçiyorum yine siyah yazıyor neden?Ayrıca başka bir yerden resim eklemek ya da formun içindeki resim gibi şeyleri eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim bu konuda bayağı bir tecrübesizim kusura bakmayın.Allah razı olsun sizlerden geçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam eşi üye olmuş bir iki şeyi ondan öğrendim Allah razı olsun sizlerden. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...:(:(
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

leyla BelginAleküm selam kardeşim ili mesaj yazma türünde A renk gösteren işaretlerin sonundaki iafdeler ne anlama geliyor onları nasıl kullanacağız.Ayrıca renkli yazmak için A'yı tıklıyorum mesela kırmızı yazıyı seçiyorum yine siyah yazıyor neden?Ayrıca başka bir yerden resim eklemek ya da formun içindeki resim gibi şeyleri eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim bu konuda bayağı bir tecrübesizim kusura bakmayın.Allah razı olsun sizlerden geçen bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam eşi üye olmuş bir iki şeyi ondan öğrendim Allah razı olsun sizlerden. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...:(:(

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKIN YAZIYI RENKLİ YAPMANIZ VEYA BAŞKA BİR İŞLEM İCİN YAZMIŞ OLDUĞUNUZ YAZININ ÜZERİNDEN GİDİN VE SECENEĞİ TIKLAYIN RESİM İCİNDE BAKIN BU ADRESİ SIK KULLANIM YERİNE KAYDEDİN
ImageShack® - Hosting KAYDETTİKTEN SANRA BU ADRESİ ACIN VE GÖZATTI TIKLAYIN RESMİ SECİN KAYDEDİN BAKIN ALTTARAFA NASIL YAPACAĞINIZIN ŞEMASINI CIKARACAM RABBİME EMANET OLUN

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.