ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiram HOŞUMA GİTTİ ÖĞRENDİM YA ARTIK HEP SİZE RESİMLERİM GÖSTERİRİM YANDINIZ.

selamün aleyküm kardeşim inşallah hep böyle güzellikler sunarsın bizlere rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim inşallah hep böyle güzellikler sunarsın bizlere rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

cevdet abi idycem sana ben daha 19 yaşındayım herkes abi diyo.video göstermeyide öğrendi sayende ALLAH razı olsun vallahi senden abciğim.sayende öğrendim
gönül saray

gönül saray

Aktif Üye · 52 mesaj

video görüntüeri ve resimler nasıl açılıyor bende daha çözemedim.birçok şeyi öğrenedim ki inşallah kurcalayarak öğrencem
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramcevdet abi idycem sana ben daha 19 yaşındayım herkes abi diyo.video göstermeyide öğrendi sayende ALLAH razı olsun vallahi senden abciğim.sayende öğrendim

selamün aleyküm kardeşim siz nasıl rahat ederseniz öyle hitap edin ben bunun gibi şeylere takıntım yok video yu yapa bildiğine cok sevindim güzel konular bekliyoruz inşallah rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gönül sarayvideo görüntüeri ve resimler nasıl açılıyor bende daha çözemedim.birçok şeyi öğrenedim ki inşallah kurcalayarak öğrencem

selamün aleyküm kardeşim bakın bu formu sayfa sayfa okuyun gerekli bilgilerin hepsi var takıldığınız zaman sorun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

şeydanur

şeydanur

Üye · 19 mesaj

bnde yeni üyeyimm amaa burası birss karı$ıııkk :( in$$allah zamnLa öqrenicem amaa sizlerin sayesnde. . . a.e.o şmdden ck ama ck te$.edrmm
HAKİKAT İSLAM

HAKİKAT İSLAM

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamin Aleyküm Cevdet Abi Benim Bazi Islami Konularda Sorularim Var. Bunlari Nereye Sormam Gerekiyor.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

şeydanurbnde yeni üyeyimm amaa burası birss karı$ıııkk :( in$$allah zamnLa öqrenicem amaa sizlerin sayesnde. . . a.e.o şmdden ck ama ck te$.edrmm

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

HAKİKAT İSLAMSelamin Aleyküm Cevdet Abi Benim Bazi Islami Konularda Sorularim Var. Bunlari Nereye Sormam Gerekiyor.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BAKIN ŞU ADRESİ ACIN http://www.islamiyet.gen.tr/sorularla_islamiyet/sorularla_islamiyet.php

RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

şeydanur

şeydanur

Üye · 19 mesaj

QUOTE=CEVDET-71;555133]selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın :H

a.s allah razı olsnnn saolasıınnn...
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

gönül sarayvideo görüntüeri ve resimler nasıl açılıyor bende daha çözemedim.birçok şeyi öğrenedim ki inşallah kurcalayarak öğrencem

CANIM KARDEŞİM BENDE NE ZAMADIR BU SİTEDEYİM DAHA BUGÜN ÖĞRENDİM VİDEO FORMA EKLEMEYİ ÇOK SIKILMIŞTIM YAPAMIYORUM DİYE AMA ZAMNLA ÖĞRENİYO İNSAN.SENDE ÖĞRENİRSİN İNŞAALAH.
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

selamün aleyküm yeniyim alışana kadar kusura bamayın
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

aymineselamün aleyküm yeniyim alışana kadar kusura bamayın

VEALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN.. NE DEMEK BUYRUN NE KUSURU ....
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

msjlarımı burayamı yazıamhiç anlıyamadım cözmeye calışıyorum :A
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

Allah Hepimizden Razi Olsun Allah In Izniyle Cözeriz Kardeşlerim Saolasiniz Allah A Emanetsiniz:h
aymine

aymine

Üye · 31 mesaj

Selamün Alayküm Cümlaten Bende Yeniyim Yardimlarinizla Cözüyorum Kardeşlerim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin bakın sormak istediğiniz bişey varsa buraya sorun yardımcı olacaklardır kardeşlerim bundan şüpeniz olmasın rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

HOŞ GEŞLDİN AYMİNE KARDEŞİM
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bende anne ve babacıgıma tevhitokutmak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl okutacam ALLAHA emanet olun
TURUSİNA

TURUSİNA

Kıdemli Üye · 113 mesaj

S.a. Cevdet Abim Ben Yazdiğim Cvp Lara Yazilan Cvplari Okumak Istiyorum Ama Nasil Oluyor Bulamadim Yardim Edermisiniz .selam Ve Dua Ile...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.