Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

salihaliallah razı olsun kardesim tesekkurler

Selamün aleyküm...Allah(c.c) sizden de razı olsun inşallah...Hayırlı akşamlar...

Şimdi yatsı namazına gidiyorum..Allah(c.c)'ya emanet olun...:H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

ve aleyküm selam...
ALLAH kabul etsin...
_Resul_

_Resul_

emanet55ve aleyküm selam...
ALLAH kabul etsin...

Allah(c.c) razı olsun inşallah....

Hayırlı günler.Allah(c.c)'ya emanet olun..:H
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Abdullah b. Ömer (r.ahm.) şöyle anlatır:
Müslümanlar (muhacir olarak) Medine'ye geldikleri zaman toplanırlar ve namazların vakitlerini gözetlerlerdi. Namaz vakitlerini hiçbir kimse ilan etmezdi. Bir gün bu hususta konuştular. bazıları Hıristiyanların çanı gibi bir çan edinin; diğer bazıları da Yahudilerin borusu gibi bir boru olsun dediler. Ömer: (Halkı) namaza çağırmak için niye bir adam göndermiyorsunuz? dedi. Allah Resulü (a.s.): "Ey Bilâl! kalk namaz için çağrıda bulun" buyurdu.

:HSelamün aleyküm...Hayırlı sabahlar inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun.:H
kula_kul_olmayan

kula_kul_olmayan

Üye · 28 mesaj

islami site sohbetleri farklı olur sanıyodum

islami site sohbetleri farklı olur sanıyodum

ama az bir far var ortada..!:gulegule
_Resul_

_Resul_

kula_kul_olmayanama az bir far var ortada..!:gulegule

Pek anlamadım hayırlı akşamlar...:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSINIZŞALLAH İYİSİNİZDİR BU SIRALAR KARŞILAŞAMIYORUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

_Resul_

_Resul_

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSINIZŞALLAH İYİSİNİZDİR BU SIRALAR KARŞILAŞAMIYORUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

:H:HVe aleykümselam abi...Tekrar hoşgeldin...Aramıza..gerçekten çok şaşırmıştım.. Nasıl olabilir diye...Bende bir ara yasaklanmıştım yanlışlıkla sandım öyle birşey...

Ama çok şükür geri geldin...Hayırlı akşamlar abi çıkmam lazım..Allah(c.c)'ya emanet ol...:H:H
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..hayırlı günler..........
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm..cumanız mübarek olsun hepinizin...RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI CUMALAR
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
_Resul_

_Resul_

fatmanaselamün aleyküm..cumanız mübarek olsun hepinizin...RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI CUMALAR

Ve aleykümselam..Nasılsınız inşallah...Hayırlı günler..:H
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

_Resul_Ve aleykümselam..Nasılsınız inşallah...Hayırlı günler..:H

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN RESUL KARDEŞİM...AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARIM VAR ONLARA ÇALIŞIYORUM...SİZDE SINAVA GİRECEKTİNİZ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm arkadaşlar
hepinizin cuması mübarek olsun...Rabbim herkeze
sağlık sıhhat versin inşaallah...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
_Resul_

_Resul_

fatmana
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN RESUL KARDEŞİM...AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARIM VAR ONLARA ÇALIŞIYORUM...SİZDE SINAVA GİRECEKTİNİZ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM..RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN...

Evet bende gireceğim rabbim yardımcımız olsun inşallah...Allah(c.c)'a emanet olun şimdilik çıkmam lazım...HAyırlı cumalar tekrardan.... :H
_Resul_

_Resul_

meltemSelamunaleyküm arkadaşlar
hepinizin cuması mübarek olsun...Rabbim herkeze
sağlık sıhhat versin inşaallah...

ve aleykümselam..Sizin de cumanız mübarek olsun inşallah...

Amin...Hayırlı günler...Allah(c.c)'ya emanety olun.. .:H
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a hayırlı cumalar
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ve aleyküm selam cumanız hayırlı olsun kardeşlerim....
_Resul_

_Resul_

neslihantozans.a hayırlı cumalar

Ve aleykümselam...Size de hayırlı cumalar...İnşallah...:H
gülesevdali

gülesevdali

Aktif Üye · 67 mesaj

selamunaleyküm
cümlenizin cumasi mübarek olsun insallah suan Mescidi Haramda cuma namazi kiliniyor Rabbim nerde olursa olsun cuma namazi kilanlarin namazinin sevabinida ordaki kadar versin insallah ...Allah kabul etsin kilinan namazlari insallah

Selam ve dua ile
_Resul_

_Resul_

gülesevdaliselamunaleyküm
cümlenizin cumasi mübarek olsun insallah suan Mescidi Haramda cuma namazi kiliniyor Rabbim nerde olursa olsun cuma namazi kilanlarin namazinin sevabinida ordaki kadar versin insallah ...Allah kabul etsin kilinan namazlari insallah

Selam ve dua ile

Ve aleykümselam....

Amin..Amin...İnşallah...

Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah...Hayırlı günler.. :H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.