Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

:H:H
nurusSelamunaleyküm...Rabbim sen burda birbirlerini görmeden sirf senin rizan icin birbirlerine yardimci olan destek cikan kullarini dünyada da ahirette de huzura kavustur..Mutluluk ver..dileklerini kabul ihsan eyle..amin amin amin..Allaha emanet olunuz..üye kardeslerim..Hepinizi Rabbimin rizasi icin cok seviyorum..selametle...

ve aleykümselam kardeşim amin inşaallah cümlemizin Rabbimize emnaetsin...:H
MahmutTatar

MahmutTatar

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşlerim
MahmutTatar

MahmutTatar

Yeni Üye · 2 mesaj

Tartışmak İstedigim Bir Konu var İsterseniz Beraber Güzel Bir Şekilde Tartışalım Bu Gün Bir Sitede Gezerken Bir Yazı Gördüm Yazıda İnsanlar bu din denen Şaçmalıga oşuna İannamasınlar Keşke Cennet Cehhennem Olmasaydı Çok Güzel Olrdu Şöle Olurdu Böle OLur Filan Yazmış 1520 Kişi İse Bu Yazıya Evet Çok Haklısın Diye Övgüler Yazmış Bende Buna Bİr Dur Demek Lazım Siz MüSLÜMAN kARDEŞLerimizle El eLE vERİM bUNA Bir çare Bulalım 70 Milyon Nifusun 3 Milyonu Rock u denen Şeyle Kendilerini Kandırıyor 2 Milyonu Rapçı Die peki Ya İslam? Buna Bi çagre Bulamk İçin El Ele verelim Sevgili Kardeşlerime Gönülden Selam Olsun..
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

MahmutTatarTartışmak İstedigim Bir Konu var İsterseniz Beraber Güzel Bir Şekilde Tartışalım Bu Gün Bir Sitede Gezerken Bir Yazı Gördüm Yazıda İnsanlar bu din denen Şaçmalıga oşuna İannamasınlar Keşke Cennet Cehhennem Olmasaydı Çok Güzel Olrdu Şöle Olurdu Böle OLur Filan Yazmış 1520 Kişi İse Bu Yazıya Evet Çok Haklısın Diye Övgüler Yazmış Bende Buna Bİr Dur Demek Lazım Siz MüSLÜMAN kARDEŞLerimizle El eLE vERİM bUNA Bir çare Bulalım 70 Milyon Nifusun 3 Milyonu Rock u denen Şeyle Kendilerini Kandırıyor 2 Milyonu Rapçı Die peki Ya İslam? Buna Bi çagre Bulamk İçin El Ele verelim Sevgili Kardeşlerime Gönülden Selam Olsun..

Tabikide destekleriz ama ne gibi bir destek olcak.Allaha emanet olun...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum Arkadaşlar
Izninizle Burada Kader Konusunu Acmak Isterim
Bilgi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum
Bu Konuda Bilgilerinizi Yazarsaniz Sevinirim

Allah Razi Olsun
Allaha Emanet Olun
imported_mercan_67

imported_mercan_67

Yeni Üye · 1 mesaj

selamünalkeyküm ben geldim..:)
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

mercan_67selamünalkeyküm ben geldim..:)

Hosgeldin kardesim..Allaha emanet ol insallah..selametle.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Resul nasılsın? inşallah iyisindir uzun zamandır seni göremiyorum bir derdin sıkıntın yoktur inşallah selametle Hayırlı Günler

Cümleten cumamız mübarek olsun
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

rüyam3Selamün Aleyküm
Resul nasılsın? inşallah iyisindir uzun zamandır seni göremiyorum bir derdin sıkıntın yoktur inşallah selametle Hayırlı Günler

Cümleten cumamız mübarek olsun

Ve aleykümselam....Çok şükür iyiyim...Yok elhamdülillah bir derdim yok derslerden dolayı pek giremiyorum...Siz nasılsınız inşallah....

Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı günler...:H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

_Resul_
Ve aleykümselam....Çok şükür iyiyim...Yok elhamdülillah bir derdim yok derslerden dolayı pek giremiyorum...Siz nasılsınız inşallah....

Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı günler...:H

Çok şükür bende iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim selametle Hayırlı Günler :H
alifurkan

alifurkan

Aktif Üye · 53 mesaj

s.a. kimseler yokmu?
nilgünbulut

nilgünbulut

Üye · 13 mesaj

a.s. kardeşim ben varım
sehadet18

sehadet18

Yeni Üye · 2 mesaj

esselamun aleykum arkadaslar ben su siteye daha yeni uye oldum banada yardimci olun lutfen bende eger sizler istersenz sizinle beraber sohbet etmek isterim
zeyfatma

zeyfatma

Aktif Üye · 75 mesaj

SELAMÜNALEYKÜM
BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM;
Kılamadığımız geriye dönük vakit namazlarını kaza ederkenşöyle uygulama yapsak uygun olurmu acaba ?
vaktin sünnetlerine niyet ederken,kılamadığımız ovaktin farzına da diyerek niyet etsek hem o vaktin sünnetini hemde kılamadığımız o vaktin farzını kılmış olurmuyuz.
örneğin,öğlen ilk sünnetini kılarken kılamadığımız enson öğle namazı farzına da deyip niyetlenip kılsak.bunu diğer vakit sünnetlerinde de uygulasak.Olurmu olmaz mı acaba ?
ALLAH a emanet olunuz.
_Resul_

_Resul_

rüyam3Çok şükür bende iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim selametle Hayırlı Günler :H

Size de hayırlı günler ablacım..Allah(c.c)'ya emanet olun..:H
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

zeyfatmaSELAMÜNALEYKÜM
BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM;
Kılamadığımız geriye dönük vakit namazlarını kaza ederkenşöyle uygulama yapsak uygun olurmu acaba ?
vaktin sünnetlerine niyet ederken,kılamadığımız ovaktin farzına da diyerek niyet etsek hem o vaktin sünnetini hemde kılamadığımız o vaktin farzını kılmış olurmuyuz.
örneğin,öğlen ilk sünnetini kılarken kılamadığımız enson öğle namazı farzına da deyip niyetlenip kılsak.bunu diğer vakit sünnetlerinde de uygulasak.Olurmu olmaz mı acaba ?
ALLAH a emanet olunuz.

Ve aleykümselam...Sitemizde sorularla islamiyet bölümü var oraya sorularınızı sorarsanız daha aydınlatıcı bilgiler elde edebilirsiniz..

Hayırlı cumalar inşallah... :H
_Resul_

_Resul_

sehadet18esselamun aleykum arkadaslar ben su siteye daha yeni uye oldum banada yardimci olun lutfen bende eger sizler istersenz sizinle beraber sohbet etmek isterim

Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza...
Buyrun hep sohbet edelim..Buradaki ortam çok samimi ve çok güzel...:evet
Hayırlı cumalar..Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler...:H
hamit_trkylmz

hamit_trkylmz

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleykum arkadaslar bende yenı geldım aranıza cok guzel bir forum Allah bu forumu olusturan arkadaslardan gani gani razı olsun
_Resul_

_Resul_

hamit_trkylmzselamun aleykum arkadaslar bende yenı geldım aranıza cok guzel bir forum Allah bu forumu olusturan arkadaslardan gani gani razı olsun

Ve aleykümselam....Hoşgeldiniz aramıza...
Allah(c.c) sizden de razı olsun inşallah..
Amin..

Hayırlı akşamlar..:H
salihali

salihali

Yeni Üye · 3 mesaj

allah razı olsun kardesim tesekkurler
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.