Sohbet meydanI
153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt
evet arkadaşlar benım ılgı alanım olduğu ıcın arba kullanmayı cok sevdığım ıcın bışeyler yazma gereği hısettım........erkekler trafıkte sıkıştırıyorlar hıç ben rastlamadım ama doğru olabılır fakat hıçbır zaman cok sağ tarafı kullanmasın bayanlar cunku otobus ve dolmuşcular herkesı sıkıştırıyor trafıkte eeeeeeee...bakınız kı bu şoförler bay :) demek kı yıne bayanlar burda 1-0 onde :) allaha emanet olun
Bayanlar dikkatli baylar daha cesaretli açıkcası .. ben ehliyeti yeni aldıgım sıralarda bi traktörü geçememiştimde :) hala gülerim bu duruma karşıdan da araba geliyodu sola kaçmıştım .. :)
Selamün aleyküm...Haklısınız..erkekler biraz daha cesaretli...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
öncelikle aleyküm selam soruna pek bişey diyemicem çünkü ehliyetim yokama gayet kadınlarda güzel araba kullanıyo benim bi kız arkadaşım var çok güzel araba kullanıo
allah (cc) razı olsun
Hayirli Sabahlar
şuna Katilmiyorum Cok Bayanlarda Cesaretli Mesela Ben Her Zaman Sol şeriti Tercih Ederim .ayrica Erkekler(hepsi Icin Değil Bu )en Iyi Ben Kullanirim Diye Duşunuyorlar....halbuki Bence 1 Numara (bu Konu Icin ) Bayanlar :) :) :)
şuna Katilmiyorum Cok Bayanlarda Cesaretli Mesela Ben Her Zaman Sol şeriti Tercih Ederim .ayrica Erkekler(hepsi Icin Değil Bu )en Iyi Ben Kullanirim Diye Duşunuyorlar....halbuki Bence 1 Numara (bu Konu Icin ) Bayanlar :) :) :)
Bayanlarin Her Konuda Olduğu Gibi Trafik Konusundada çok Titiz Davrandiklari Kesin
Galiba Erkeklere Nazaran Bu Kunuda Daha Dikkatli Davranmak Zorunda His Ediyorlar çünkü Allah Korusun Bi Kaza Aninda Hementepki Göreceklerinin Farkindalar Kadin Halinle Ne Karişirsin Trafige Gibisinden
Galiba Erkeklere Nazaran Bu Kunuda Daha Dikkatli Davranmak Zorunda His Ediyorlar çünkü Allah Korusun Bi Kaza Aninda Hementepki Göreceklerinin Farkindalar Kadin Halinle Ne Karişirsin Trafige Gibisinden
Esselamü Aleyküm cümleten..
bu konuda baya bir uzadı maşaAllah:)benim ehliyetimde yok şöförlüğüm de oyüzden bişey diyemiceğim ama bayanlar erkeklere göre daha dikkatli en azından yolda giderken en ufak bir ters harekette erkekler gıbı bağırıp çağırmıyor:K:K hepinize hayırlı geceler...:H
bu konuda baya bir uzadı maşaAllah:)benim ehliyetimde yok şöförlüğüm de oyüzden bişey diyemiceğim ama bayanlar erkeklere göre daha dikkatli en azından yolda giderken en ufak bir ters harekette erkekler gıbı bağırıp çağırmıyor:K:K hepinize hayırlı geceler...:H
gülnisa, post: 591171, member: 75228Alla Bizleri Kaza Yapmaktan Korusun
Birde Onune Gelene Ehliyet Veriliyor Cok Daha Secici Olmak Gerek Bence
Hatirliyorum Ehliyet Alirken Kaldirima Cikmiş Olana Da Verilmişti
Allaha Emanet Olun
Çok haklısın ehliyeti verirken baştan seçici olunmalı.İtiraf edeyim ben de trafiğe çıkacak kadar bilmediğim halde ehliyet alabildim.Hatta eşim aynı hafta arab aldı artık senin şöförün değilim dedi.Ama ben iyice öğrenmeden trafiğe çıkmadım.Bir kaç gün ders alıp iyi bilen arkadaşlarımla ilk çıktım.Ama dikkatliydim tüm bayanlar gibi helede arabamızda çocuğumuz varsa .
Aslında hemen çıkamamın sebebi eşimin kuzenleriydi ve arkadaşları bir çoğu o gün arayıp ''yenge enişte araba aldı diye sevinme o senden bıkmıştır bir an önce kaza yapmanı bekliyo ona göre''diye takılmışlardı günlerce.(gıcıklar:K)
Allah Korusun Kardeşim
Ben 9 Yildir Kullaniyorum Her Ne Kadar Dikkat Da Etseniz Karşi Tarafin Hatasi Felakete Yol Acabiliyor
Ama Gercekten Bayanlar Cok Daha Dikkatli
Allaha Emanet Olun
Arbayi Kazasiz Kullanin(bizler Icinde Gecerli :)) Amin
Ben 9 Yildir Kullaniyorum Her Ne Kadar Dikkat Da Etseniz Karşi Tarafin Hatasi Felakete Yol Acabiliyor
Ama Gercekten Bayanlar Cok Daha Dikkatli
Allaha Emanet Olun
Arbayi Kazasiz Kullanin(bizler Icinde Gecerli :)) Amin
Rabia-Adeviye, post: 591188, member: 38092Amin rabbim cümlemizi hertür kazalardan korusun
Amin inşallah....
Allah(c.c)'ya emanet olun..:H
Selamün aleyküm..Cümleten hayırlı sabahlar...Rabbim bizleri hiçbirzaman doğru yoldan ayırmasın inşallah..Amin..
Hayırlı günler..
Hayırlı günler..
_Resul_Selamün aleyküm..Cümleten hayırlı sabahlar...Rabbim bizleri hiçbirzaman doğru yoldan ayırmasın inşallah..Amin..
Hayırlı günler..
ve aleykümselam ..hayırlı günler sanada... amin..
Rabbimize emnaet ol inşaallah
Rabbimize emnaet ol inşaallah
H@k@nRambim bize hayırlı bir ömür yaşamayıp salih bir amel ile canımızı almayı nasip etsin...
selamun aleyküm...amin inşaallah...
Selamunaleyküm...Rabbim sen burda birbirlerini görmeden sirf senin rizan icin birbirlerine yardimci olan destek cikan kullarini dünyada da ahirette de huzura kavustur..Mutluluk ver..dileklerini kabul ihsan eyle..amin amin amin..Allaha emanet olunuz..üye kardeslerim..Hepinizi Rabbimin rizasi icin cok seviyorum..selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.