Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Nevin_1982Selamun Aleyküm Ben çalişiyorum Cumarteside çalişmak öyle Zorki:(neyse Hamdolsun Halimize Hiç Yoktan çok çok Daha Iyidir:).hayirli Günler Olsun Efendim:HİYİ TATİLLER

Ve aleykümselam...Allah(c.c) kolaylık versin inşallah...Rabbim yardımcınız olsun...Bu ara da avatarınızı çok beğendim...gerçekten seviyorum o insanı Allah(c.c) onun da yardımcısı olsun inşallah.. :H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

çiğtanesiben de siteye bugün üye oldum
inş. güzel seyler paylsırız
aranıza yeni geldim ve hepinizi tanımak isterim

Hoşgeldiniz aramıza....İNŞALLAH...Allah(c.c)'ya emanet olun.. :H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
gamzetje

gamzetje

Yeni Üye · 4 mesaj

Assalamoe 'Alekoem warahmatoe allahie wabarakatuhu.

Ben burda yeniyim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm aliyem.nasılsın canım.seninle konuşmak isterdim ama sorun var anladın sanırım.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

mahsun kulselamün aleyküm aliyem.nasılsın canım.seninle konuşmak isterdim ama sorun var anladın sanırım.

Ve aleyküm Selam can ablacım.. Hamd olsun Rabbimize iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir.. Sorunu anladım ablacım..Minik İncime, selam ve sevgilerimi söylersiniz inşallah can ablam.. Kalbimde ve dualarımdasınız inşallah..B)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aliye_aliye
Ve aleyküm Selam can ablacım.. Hamd olsun Rabbimize iyiyim..Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir.. Sorunu anladım ablacım..Minik İncime, selam ve sevgilerimi söylersiniz inşallah can ablam.. Kalbimde ve dualarımdasınız inşallah..B)

canım hamd olsun iyiyiz.nurunda selamı var.listeyi takip ettiğiniz için allah razı olsun.sende benim dualarımdasın can kardeşim.
sewwda66

sewwda66

Aktif Üye · 79 mesaj

ben sevda bu siteyi çokk beğedim daha tanımıyorum ama anladığım kadarıyla doğru adresteyim dualarınızı eksik etmeyin dua ile
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

mahsun kulcanım hamd olsun iyiyiz.nurunda selamı var.listeyi takip ettiğiniz için allah razı olsun.sende benim dualarımdasın can kardeşim.

Allah c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için...Bugün geldiniz diye de çok sevindim ablacım. Arkadaşlarla cüzlerimiz biraz azalsın inşallah..Nurumu yalnız bırakmayacağım:).. Sitedeyken bile dilimden besmeleyi düşürmüyorum ablacım..Boş kalmayayım diye...Bizlere her daim hatırlatacak olan nurumdan Rabbimiz c.c iki cihanda da razı ve memnun olsun, cennet hatunlarından ve salihalardan eylesin inşallah onu can ablacım..En Emin'e emanetimsiniz üçünüz..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aliye_aliye
Allah c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için...Bugün geldiniz diye de çok sevindim ablacım. Arkadaşlarla cüzlerimiz biraz azalsın inşallah..Nurumu yalnız bırakmayacağım:).. Sitedeyken bile dilimden besmeleyi düşürmüyorum ablacım..Boş kalmayayım diye...Bizlere her daim hatırlatacak olan nurumdan Rabbimiz c.c iki cihanda da razı ve memnun olsun, cennet hatunlarından ve salihalardan eylesin inşallah onu can ablacım..En Emin'e emanetimsiniz üçünüz..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)

aliyem nurunkinden konuşabiliriz canım.bekliyorum güzel kardeşim.
hasaygul

hasaygul

Yeni Üye · 5 mesaj

ben de siteye bugün üye oldum
inş. güzel seyler paylsırız
aranıza yeni geldim ve hepinizi tanımak isterim

bende iki gün önce üye oldum hayırlı olsun üyeliğin....:)
hasaygul

hasaygul

Yeni Üye · 5 mesaj

herkese hayırlı günler diliyorum.. nasılsınız..?
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

Saolasin Kardeşim.
Sanada Hayirli Günler, çok şükür Iyiyim Ya Sen Nasilsin.
hasaygul

hasaygul

Yeni Üye · 5 mesaj

iyi hamdolsun yeni üye oldum burayı ilk defa kullanıyorum güzel sohbetlere inşallah..:)
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

hasayguliyi Hamdolsun Yeni üye Oldum Burayı Ilk Defa Kullanıyorum Güzel Sohbetlere Inşallah..:)

Allah Daha Iyi Etsin Kardeşim. Ayrica üyeliginde Hayirli Olsun.
Inşallah Kardeşim.AMA BU SİTE ÇOK GÜZEL. BEN HER ZAMAN GİREMİYORUM. OKUNANLARI BAZEN OKUYABİLİYORUM, ÇALIŞTIGIM İÇİN VAKTİM FAZLA OLMUYOR. GENEDE ÇOK SEVİYORUM SİTEYİ.
HAZIRLAYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
Allaha C.c. Emanet Ol.
Hayirli Günler.
hasaygul

hasaygul

Yeni Üye · 5 mesaj

sizede hayırlı günler olsun..görüşürüz inşalah alllaha emanet olunuz..
feyzam68km

feyzam68km

Aktif Üye · 60 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar bnde yeni uyelerdenim .. gemelde buradan mı sohbet ediyorsunuz birbirinizle....
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

üyeliğin hayırlı olsun kardeşim çok faydalanacağın yerdesin
ebralim

ebralim

Üye · 19 mesaj

İyi akşamlar....
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

herkese ii akşamlar.........
melek91

melek91

Üye · 33 mesaj

Herkese hayırlı günlerr ben siteyi kuran yöneten emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.teşekkür etmemin sebebi:ben geçen bir zamanda dua bölümüne saçımda olan egzama için dua istemiştim doğduğum zamandan beri vardı gitmediğim doktor kalmadı Allah razı olsun ki sizin dualarınız sayesinde Allahıma çok şükür sağlığıma kavuştum hepinizden Allah razı olsun selam ve duanız eksik olmasın tekrar teşekkürler....:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.