musa____*tuğba*selamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH
[/QUOAleyküm Selam...
Nasılsınız Tuğba...
Selam Ve Dual İle Allha Emanet Ol...
RABBİMİZE ŞÜKÜR İYİ DİYECEM DAHA İYİ OLACAK İNŞAALLAH :evet:evet:evet
SİZ NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞAALLAH
Sohbet meydanI
153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt
*tuğba*selamun aleyküm cümleten cumamız mübarek olsun hayırlı günler
hayırlı cumalar canım benim.oh be.konuşamamak ne kötü ya:Kklavye bozuktu...........sinir oldum.benim patronda pinti çıktı yaw:Kaslında inat ettim almıcaktım.sanki kendi işimi yapıyorum.çneyse eğer siz olmasaydınız yeni klavye almazdım valla:evet
evet erkekler dahaiyi araba kullanır bayanlar direksiyon başına geçince panikleyip trafiği alt üst ediyor bayanlar biraz daha dikkatli kullanmalarını öneririm
ismetmumcularevet erkekler dahaiyi araba kullanır bayanlar direksiyon başına geçince panikleyip trafiği alt üst ediyor bayanlar biraz daha dikkatli kullanmalarını öneririm
araba konusu kapandı kardeşim çoktan:Kyeni konu ön koltuğa kayınvalidemi yoksa gelinmi oturmalı:K
karam1224Selamlar Bu Siteye Eyni Ketildim Ins Memnun Kalirim Herkese Mrb
aleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı cumalar
selamun aleyküm
hayırlı günler herkese
:evet:evet:evet(bu arada ismimi yine degiştirdim duyduk duymadık demeyin)
hayırlı günler herkese
mustafa11S.a Bütün Kardeşlerimizin Sabah şerifleri Hayirli Olsun ..selametle..
aleyküm selam hayırlı günler sizede..
-Tuğba-selamun aleyküm
hayırlı günler herkese
Ve aleyna aleyküm selam canım ben farkettim*Tuğba* böyleydi bugün farklı gördüm..
herkese hayırlı uğurlu bir gün olması dileğiyle..
En güzele emanetsiniz..
Selamün aleyküm...Hayırlı günler...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..
Hayırlı günler..
Hayırlı günler..
_Resul_Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..
Hayırlı günler..
ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun seninde cuman mübarek olsun Rabbimiz kabul etsin inşaallah hayırlı günler
-Tuğba-ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun seninde cuman mübarek olsun Rabbimiz kabul etsin inşaallah hayırlı günler
nasılsın bakalım? İnşallah iyisindir.. :evet
bak busefer hayırlı günler diyip kaçmadım:K
bak busefer hayırlı günler diyip kaçmadım:K
Ve aleyna aleykum selam kardeslerim sizinde cumaniz Mübarek ve hayirli olsun insaAllah.Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.