Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
şeydanur

şeydanur

Üye · 19 mesaj

_Resul_
Ve aleykümselam...Hoşgeldiniz aramıza...İlk başta bize de karışık gelmişti sonradan alıştık...
:K
Bu site Çok güzel bir site...İnşallah en iyi şekilde faydalanırsınız...
Hayırlı günler...Allah(c.c)'ya emanet olun.. :H

qerckttnn ckk qsL bii sitee huzurr werio bu konuşulanlrr insanlk icnn okunann dualrrr brss qecc buldmm amaa olsnnn :) inşş.bnde szn qbi alışıcmmm szde a.e.o
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

şeydanurqerckttnn ckk qsL bii sitee huzurr werio bu konuşulanlrr insanlk icnn okunann dualrrr brss qecc buldmm amaa olsnnn :) inşş.bnde szn qbi alışıcmmm szde a.e.o

Evet çok güzel...İnşallah ...Merak etmeyin alışırsınız....Çok sıcak insanlar...Zaten sıcak olmasalar burda ne işleri var:evet
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
şeydanur

şeydanur

Üye · 19 mesaj

eettt dediqnzz qbii. . . nekdr iLqnc bi$e asLnda sncta tanımıosnn etmiosnn amaaa kaLpLer birr dualrr brrr ckk ilqnc we qsll bişiiii.....:G
_Resul_

_Resul_

şeydanureettt dediqnzz qbii. . . nekdr iLqnc bi$e asLnda sncta tanımıosnn etmiosnn amaaa kaLpLer birr dualrr brrr ckk ilqnc we qsll bişiiii.....:G

Tabi bizler Allah(c.c) rızası için burdayız çok şükür...Herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor...Hayırlı akşamlar.Ben bugünlük çıkıyorum :H:H:H
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
şeydanur

şeydanur

Üye · 19 mesaj

_Resul_
Tabi bizler Allah(c.c) rızası için burdayız çok şükür...Herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor...Hayırlı akşamlar.Ben bugünlük çıkıyorum :H:H:H

eeett orasıııı ölee kesnlikleee ALLAH rızasıı içinnn herşeyyy .. qörüşmk üsereeee a.e.o iii akşmlrrr....**:H
lalegülnur

lalegülnur

Yeni Üye · 4 mesaj

arkadaşlar bende araba kulanıyorum genelleme yapmak doğru değil bence.Öyle erkekler varki direksiyona yapışıyorlar komik oluyor.Öyle kadınlar da varki beni de delirtiyorlar.Şahsım adına şunu söyleyebilirim son derece cesaretli olduğum için iyi araba kulanırım.İyi ve kötü kullanan kadınlar ve erkeklerde var.Önemli olan şunu düşünmek anamızın karnında öğrenmedik ya bu işi.Kadınlar var ayda 5 defa 15 dk araç kulanır erkekler var günleri hep yollarda geçer lütfen bunlarıda düşünelim
jeolog

jeolog

Yeni Üye · 1 mesaj

öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. sorunuza gelince; ben 94 ten beri araba kullanırım, çok iyi kullandığımıda söylerler ama, bende çok güzel araba kullanan bayanlar gördüm, onlara haksızlık etmeyelim günahtır. çok kötü kullanan erkeklerde gördüm o yüzden bu iş biraz dikkat ve kabiliyet istiyor cinsiyet değil.
allaha emanet olun
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm.Hoşgeldiniz aramıza...Yorumlarınızda haklısınız...Hayırlı günler..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

_Resul_Selamün aleyküm.Hoşgeldiniz aramıza...Yorumlarınızda haklısınız...Hayırlı günler..

aleyküm selam hayırlı günler inşaallah
mahsun kul ablacım bi girip bi çıkıyon ms olmadımı
_Resul_

_Resul_

Selamün aleyküm....Hayırlı akşamlar..
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

_Resul_Selamün aleyküm....Hayırlı akşamlar..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SANA DA HAYIRLI AKŞAMLAR....NASILSIN KARDEŞİM SANIRIM SINAVLARA HAZIRLANIYORDUN NASIL GİDİYOR....
soner35

soner35

Yeni Üye · 8 mesaj

ben tarafsızım bu konuda aslında kararsızım..:-)
Ben konuya bayan erkek olarak bakmıyorum...Bence en iyi şöför acemi şöfördür...
NEDEN:Çünkü acemi şöför çok dikkatli oluyo ve kurallara dahi her şeye tam anlamıyla uyuyor diyebilirim ama usta şöförleri görüyoruz işte öğrendiğini sanıyor ama nafile bence böyle...:-) A.E.O.
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

Ümmü-SelemeSA arkadaslar BAYRAMİMİZ MÜBAREK OLSUN...ben yeniyim benide araniza almaniz ümidiyle:H hayirli günler....

ve aleyküm selam kardeşim. aramıza hoşgeldiniz..
Hayırlı olsun üyeliğiniz inşaAllah. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile..:HB)
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum
sanırm konu yok:D sitemize gelen kardeşlerim hoşgeldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)B)B)>>
_Resul_

_Resul_

<DAMLA>
selamun aleykum

sanırm konu yok:D sitemize gelen kardeşlerim hoşgeldiniz üyeliğiniz daim olur inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile

<<B)B)B)>>

Ve aleykümselam....Hayırlı sabahlar
<DAMLA>

<DAMLA>

_Resul_
Ve aleykümselam....Hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar resul abi konu kaymış yine :D açınca çok güldüm acaba araba konusuna devam mı etsek diye düşündüm ben başlıcam şimcik kadınlar daha iyi kullanır diye:D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
_Resul_

_Resul_

<DAMLA>
hayırlı sabahlar resul abi konu kaymış yine :D açınca çok güldüm acaba araba konusuna devam mı etsek diye düşündüm ben başlıcam şimcik kadınlar daha iyi kullanır diye:D

rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

<<B)>>

Sorma 1.sayfayada yazdım son sayfaya bakın diye ama demekki okumuyorlar..:K
_Resul_

_Resul_

aysem06VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SANA DA HAYIRLI AKŞAMLAR....NASILSIN KARDEŞİM SANIRIM SINAVLARA HAZIRLANIYORDUN NASIL GİDİYOR....

İyiyim çok şükür...şükür iyi gidiyor...Allah(cc)'ya emanet olun...:H
_Resul_

_Resul_

Neyse şimdilik ben çıkıyorum..ALlah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler..
<DAMLA>

<DAMLA>

_Resul_
Sorma 1.sayfayada yazdım son sayfaya bakın diye ama demekki okumuyorlar..:K

yeni konular kısa ömürlü oluyor :D o yüzdendir belkide
selam ve dua ile kal inşallah:H
<<B)>>
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.