Sohbet meydanI

153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

cennet_agacihamdolsun iyim kardeşim sen nasılsın nasıl gıdıyor bakalım

Bende iyiyim elhamdülillah...
Çok şükür iyi gidiyor..Ne olsun sizin nasıl gidiyor inşallah?
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

<DAMLA>
aleykum selam gül tanem evet dogru :D

şimcik ben hani bende durmadan oynayan ifade varya o durumdayım
kankim inşallah mayısı iple çekiyorum :D
sende rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi

selam dua ve muhabbetle inşallah

Selamün Aleyküm can Damlam..Ne güzel, mutlu olduğuna çok sevindimB).. Ben de inşallah bu sürprizin olması adına duacıyım Rabbimize..Nasip olur inşallah..Benim de hani bir ifadem vardı, mendil sallayan:D..Benim de durumumu öyle bil.Sen de Rabbimize emanetsin can kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

_Resul_Bende iyiyim elhamdülillah...
Çok şükür iyi gidiyor..Ne olsun sizin nasıl gidiyor inşallah?

çok sevındım kardeşim herşeyın yolunda olmasına... hamdolsun benımde şimdilik iyi gidiyor... buarada nıckın değişmiş hayırlı olsun ...yenı farkettim
_Resul_

_Resul_

cennet_agaciçok sevındım kardeşim herşeyın yolunda olmasına... hamdolsun benımde şimdilik iyi gidiyor... buarada nıckın değişmiş hayırlı olsun ...yenı farkettim

Evet nickimi değiştim soadımı kaldırdım okadar...Son günlerde tvlerde sitelere üye olurken ad soyadlarınızla üye olmayın deniliyordu...Birçok kredi kartları falan..Çıkarıolarmış..

Eniyisi sadece adım olsun dedim...:B
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Resul kardeşim, pasta da olur inşallah :) Bu ay bizlerin ayı ne de olsa..Ocak..:H

Ve aleykümselam...EVET Bende ocak ayında doğdum...
Ne güzel oldu böyle..Sitede buluşuruz doğum günümüzde ilk damlanın mış:)
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

aleyküm selam çok haklısın inşallah kardeşim dua ile
_Resul_Selamün aleyküm..Yaklaşık 40 dk sonra 2008 yılına gireceğiz...Hep şükür edelim...Hep dua edelim inşallah....Başkalarına benzemeyelim inşallah...Haksızmıyım??
_Resul_

_Resul_

sudeletaleyküm selam çok haklısın inşallah kardeşim dua ile

İnşallah...Allah(c.c) bu yeni yılda birlik beraberliğimizi hiç birzaman bozmasın inşallah...Rabbim bizlerin tüm işlerini kolaylaştırsın
inşallah amin..
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

_Resul_
Evet nickimi değiştim soadımı kaldırdım okadar...Son günlerde tvlerde sitelere üye olurken ad soyadlarınızla üye olmayın deniliyordu...Birçok kredi kartları falan..Çıkarıolarmış..

Eniyisi sadece adım olsun dedim...:B

iyi yapmışın güzel kardeşim hadı hayırlı seneler...:H:H
_Resul_

_Resul_

cennet_agaciiyi yapmışın güzel kardeşim hadı hayırlı seneler...:H:H

SİZE DE İNŞALLAH...
Allah(c.c)'ya emanet olun...
cengiz 58

cengiz 58

Üye · 31 mesaj

s a
2008 yılının bütün kardeşlere ve islam alemine hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
rabbim tüm müslümanların gönlüne göre ve hayırlısını versinB)
_Resul_

_Resul_

cengiz 58s a
2008 yılının bütün kardeşlere ve islam alemine hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
rabbim tüm müslümanların gönlüne göre ve hayırlısını versinB)

vE ALEYKÜMSELAM.....Amin inşallah...
Hayırlı günler inşallah.....:H
sorrow

sorrow

Yeni Üye · 1 mesaj

erkekler kardesim
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

selamun aleyküm

selamun aleyküm

H ayirli sabahlar hayirli bereketli sihatli mutlu yeni yillar tüm müsliman kardeslerime yeni yilimizin hepimiz hakkinda huzurlu ilim ve ibadetli gecmesi dilegi ile.
SELAM VE DUA ILE SAYGILAR
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

s.a. Hayırlı Sabahlar Kardeşlerim sağlıklı mutlu nice mutlu yıllara inşallah.....
_Resul_

_Resul_

Ve aleykümselam....İnşallah....Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah..Hayırlı günler..
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

selamün aleyküm kitap konusunda kafam çok karışık...hangi kitabı okusam cevremdeki insanların elleştiri yapıyo ama ben yinede bildiğim güvendiğim kitaplardan vazgeçmiyorum....okuduğum kitaplar said nursi nin kitapları.....tam ilmihal seadet-iebediyye kitabını okumak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz ?Allah a emanet olun
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

yorumsuz................?:confused:
sudeletselamün aleyküm kitap konusunda kafam çok karışık...hangi kitabı okusam cevremdeki insanların elleştiri yapıyo ama ben yinede bildiğim güvendiğim kitaplardan vazgeçmiyorum....okuduğum kitaplar said nursi nin kitapları.....tam ilmihal seadet-iebediyye kitabını okumak istemiyorum sizler ne düşünüyosunuz ?Allah a emanet olun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

*tuğba*
selamun aleyküm herkese hayırlı günler ne olacak bu hayat işleri bilmem RaBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞAALLAH
[/QUO
Aleyküm Selam...
Nasılsınız Tuğba...
Selam Ve Dual İle Allha Emanet Ol...
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

*tuğba*

:!:evet:gulegule:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.