rasulehasretselamun aleykum cuml.guzel bir soru aslinda ama kime soruldugu onemli ?bence her ikiside guzel kullanirlar.yoksa ehliyetleri olmazdi:)))
yahu bu araba konusu kapanmıştı:Kresul ablam konu at ortaya bence :Kilk sayfada değişiklik yap:K
153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt
rasulehasretselamun aleykum cuml.guzel bir soru aslinda ama kime soruldugu onemli ?bence her ikiside guzel kullanirlar.yoksa ehliyetleri olmazdi:)))
*tuğba*selamun aleyküm evet resul formuna bi bak yaaa olmaz ki yeni bi konu bul artık
musa____Bende Okumasam Araba İle İlgili Yazacaktım....:)ü
Buldunuzmu Yeni Konuyu...
Fikrim Var Ama Ne Dersiniz...
Türkiyenin En Güzel İli Hangisidir...
Bence Konya...:)
Allah Emanet Olun....
musa____Olsun Ama En Azından Konya Arazisi Düz Bir Yer Hem Bayanlarda Rahat Araba Kullana Bilir Orda...
:):):):)
mahsun kulyahu bu araba konusu kapanmıştı:Kresul ablam konu at ortaya bence :Kilk sayfada değişiklik yap:K
musa____Selamın Aleyküm İşim Geregi Karadeniz Bölgesinde Bulunuyorum...
Yeşillik Ama Burda Yaşam Zor Ovalarda Ev Göremezsin...
Herkes Daga Yukarı Ev Yapmış...
Allaha Emanet Ol...
Selam Ve Dua İle...
musa____Bende Okumasam Araba İle İlgili Yazacaktım....:)ü
Buldunuzmu Yeni Konuyu...
Fikrim Var Ama Ne Dersiniz...
Türkiyenin En Güzel İli Hangisidir...
Bence Konya...:)
Allah Emanet Olun....
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>yeni konu buysa fikrimi söylüyorum katılıyorum kardeşim konya çok güzel ee konyalıyız nede olsa :D
ama istanbuluda çok seviyorum her yein kendine ayrı güzelliği var :evet
aliye_aliyeSelamün Aleyküm nur damlası, Konya güzelmiş gerçekten, en çok da git git bitmeyen yollarıyla biliyorum orayı:D...Sen mayısı bekle inşallah kanka..Güzel bir sürpriz olacak inşallah...Rabbimize emanetsin..Selam ve baki dua ile canım kardeşim.B)
cennet_agaciesselamü aleyküm arkadaşlar...
_Resul_Ve aleykümselam...Nasılsınız inşallah...
:H
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
_Resul_:KSürpriz bende isterim pasta falan mı?:K
aliye_aliyeSelamün Aleyküm nur damlası, Konya güzelmiş gerçekten, en çok da git git bitmeyen yollarıyla biliyorum orayı:D...Sen mayısı bekle inşallah kanka..Güzel bir sürpriz olacak inşallah...Rabbimize emanetsin..Selam ve baki dua ile canım kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.