Sohbet meydanI
153.808 görüntülenme · 1.906 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Nur Damlası.. Öğrenci olduğunu bilmiyordum, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah, muvaffak eylesin ..Benim de ocakta inşallah, seninki ocağın kaçı?
ocak 1 inde gültanem o zaman oglak burcusun demi gültanem:D
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>evet ögrenciyim gül tanem amin inşalalh
ocak 1 inde gültanem o zaman oglak burcusun demi gültanem:D
aliye_aliyeCanım kardeşim, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah..:D Evet Nur Damlası..Benim de 20sinde;)..Nur Damlam, bak aynı ay çıktı.:evet..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>evet gültanem çok sevindim gül tanem inşallah hayırlı berektli seneler geçirirsin inşallah can kardeşim benim
tubagüner, post: 523577, member: 3585oooo bekledim bekledim gelmedin bi resmi esirge kardeşinden:A
:) Selamunaleykum kusura bakma benim sayfada sorun oldu ama damla yetişmiş imdadıma galiba :) Allah razı olsun ama bi avatar borcum olsun. :)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Resul_Acer, post: 526443, member: 16903Selamün aleyküm....Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah...Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..
ve aleyküm selam seninkide mübarek olsun:H
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
asaint´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar birbirimizi kırmadan sınırı aşmadan birbirimize takılalım şaka yapalım...
bu konuyla birbirimizi daha yakından tanıyalım......
hem sohbet ortamı yaratalım hemde muhabbet edelim.....
günlük hayatınızdaki olayları veya ilginç şeyleri paylaşabilirsiniz.....
evde sokakta işyerinde okulda vb günlük hayatımızda neler geçmiş.....
tüm garip olayları paylaşıp..beraber..tebessüm edelim.........
[
Not : (dini muabbetlerimizide burada paylaşabilirsiniz)
Allah razı olsun emeğinize sağlık kardeşim selam ve dua ile...
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
cvt_bulut2834Selamünaleyküm Arkadaşlar Hepinize Sevgiler Ve Saygilar Diliyorum..dersi Olanlara Dersinde Başarilar.işi Olanlarada Işinde Başarilar Dilerim Allaha Emanet Olunuz.sevgi Ve Saygilarimla....
saol kardeşim teşekkür ederim
vallahi bende pazartesi için cw hazırlıyomyani özgecmiş salı ise bilgisayardan vizem var şimdiden hepsini geciktirmeden düzeni saglıyorum
az sonra fırından sıcak ekmek alıcam gece acıkıyo karnımız napalım kahvaltı türü bibşiyler yaparım :) :)
ya siz nasılsınız :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17640-sohbet-meydani · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.