BENİ ARANIZA ALACAK MISINIZ
1.961 görüntülenme · 18 yanıt
RE: BENİ ARANIZA ALACAK MISINIZ
s.a. Hoş geldin kardeşim Hayırlı olsun inş. Tabi her kardşeimizin hgibi senidne aramızda yeri var
s.a. Hoş geldin kardeşim Hayırlı olsun inş. Tabi her kardşeimizin hgibi senidne aramızda yeri var
rahman kardeşim hoşgeldin bu aile okadar cömertki beni kabul ettikleri gibi baırlarına bastılar emin ol senide kabul ettiler.sen yeterki aileni ihmal etme.:D
hoşgeldin tekrar kardeşimB)B)B)
rahman kardeşim hoşgeldin bu aile okadar cömertki beni kabul ettikleri gibi baırlarına bastılar emin ol senide kabul ettiler.sen yeterki aileni ihmal etme.:D
hoşgeldin tekrar kardeşimB)B)B)
Siyahgulsevdalisi yazdı:ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE MURADINIZ VARSA VERSİN HAA RADYO KAPANDI NİYE
aramıza girmiş kaybolmuş... bide aranıza alırmısınız diyor :D
hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz
baki muhabbetle inş
baki muhabbetle inş
abi katılıyorum sana :)
bende hoşgeldin diyorum kardeşim
üyeliğin hayırlı olsun..B)
mustafa_xtar yazdı:
baki muhabbetle inş
abi katılıyorum sana :)
bende hoşgeldin diyorum kardeşim
üyeliğin hayırlı olsun..B)
mustafa_xtar yazdı:ÖNCE ÜYE OLMUŞTUM DİYER SİTELEREDE AMA BENİM ARADIĞIM BURASININ OLDUĞUNU ANLADIM SELAMETLE
baki muhabbetle inş
Hoşgeldiniz Allaha emanet olun...B)B)B)
Hoşgeldiniz Allaha emanet olun...B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
SA HOŞGELDİN KARDEŞ BENDE BİRKAÇ AY ÖNCE GELDİM YARDIMLAŞMA ARKADAŞLIK İNSANLIK HATA MÜSLÜMANLIĞI BİLE BURADA ÖĞRENECEKSİN ALLAHIN İZNİYLE YETERKİ İYİ BİR TAKİPÇİ OL BURASI KARDEŞLİK OKULU ALLAHA CC EMANET OLALIM
SA HOŞGELDİN KARDEŞ BENDE BİRKAÇ AY ÖNCE GELDİM YARDIMLAŞMA ARKADAŞLIK İNSANLIK HATA MÜSLÜMANLIĞI BİLE BURADA ÖĞRENECEKSİN ALLAHIN İZNİYLE YETERKİ İYİ BİR TAKİPÇİ OL BURASI KARDEŞLİK OKULU ALLAHA CC EMANET OLALIM
dinci yazdı:SAĞOLASIN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN GÖREŞMEK UMUDU İLE :D
S.A OOOO BİZ ÖYLE HER GELENİ ALSAAKK.YA KARDEŞİM HEM GELİP NE YAPACAN.ÇOCUK ESİRGEME KURURUMU BURASI YAA.ŞEFKAT GÖREMEYEN BURDA ŞEFKAT ARIYO YAA.KİME ŞEFKAT GÖSTERECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK.:D:D:D AMA YİNEDE DOĞRU ADRESTESİN.HOŞGELDİN KARDEŞİM.HAYIRLI OLSUN.
S.A OOOO BİZ ÖYLE HER GELENİ ALSAAKK.YA KARDEŞİM HEM GELİP NE YAPACAN.ÇOCUK ESİRGEME KURURUMU BURASI YAA.ŞEFKAT GÖREMEYEN BURDA ŞEFKAT ARIYO YAA.KİME ŞEFKAT GÖSTERECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK.:D:D:D AMA YİNEDE DOĞRU ADRESTESİN.HOŞGELDİN KARDEŞİM.HAYIRLI OLSUN.
meftun61 yazdı:demekki yanılmamışım doru adrese gelmişim kardeşim sağol allah razı olsun selametle:D
S.A.
BENCEDE SEN ZATEN ARAMIZDASIN B)
BEN SENİ TANIYORUM DAHA ÖNCEDE GÖRDÜM....
H.G....ÜYELİĞİN HAYIRLI OLU İNŞLH....:D;) SLM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET...B)
S.A.
BENCEDE SEN ZATEN ARAMIZDASIN B)
BEN SENİ TANIYORUM DAHA ÖNCEDE GÖRDÜM....
H.G....ÜYELİĞİN HAYIRLI OLU İNŞLH....:D;) SLM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14220-beni-araniza-alacak-misiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Beni de aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 6 cevap
- Beni de aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 37 cevap
- Dirilt beni öldür beni durut beni... Şiirler 12 cevap
- Benide Aranıza Alır mısınız? Tanışma Köşesi 5 cevap
- Benide aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 19 cevap
- Benide aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.