YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
67.111 görüntülenme · 179 yanıt
hafize
nigdeliselamun aleyküm annem. Rabbim c.c. razı olsun. emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim..Hepsi çok güzeldi..1 sene Bursa'da yaşadım ve şu an Bursa'ya çok büyük özlem duyuyorum..Ulucamide namaz kılmak bir başkadır, Ulucamiyi de çok özledim annem..:AYolumuz Bursaya düşerse bir gün davetsiz misafiriniz olmak isteriz Hafize annemiz..:) Selam ve dua ile.. Hayırlı geceler..
nigdeliselamun aleyküm annem. Rabbim c.c. razı olsun. emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim..Hepsi çok güzeldi..1 sene Bursa'da yaşadım ve şu an Bursa'ya çok büyük özlem duyuyorum..Ulucamide namaz kılmak bir başkadır, Ulucamiyi de çok özledim annem..:AYolumuz Bursaya düşerse bir gün davetsiz misafiriniz olmak isteriz Hafize annemiz..:) Selam ve dua ile.. Hayırlı geceler..
hafizeAleykümselam Niğdeli yolunuz düşerse beklerim inş :H
hafizeAleykümselam Niğdeli yolunuz düşerse beklerim inş :H
umeyyes.a kardeşim eline sağlık tek kelimeyle hariha rasimler selam ve dua ile a.e.o.:H
nigdeliselamun aleyküm ..Zorla davet ettirdim kendimi annem :) görükleye yakın olması için beşevlerde oturmuştum ben. çok nezihti oturduğumuz yer. ama çoğu yerini iyi bilirim bursanın. siz neresindesiniz annem, altıparmak civarıydı yanılmıyorsam?
hafizeAleykümselam Niğdeli yazını şimdi gördüm zorla olurmu yolun düşerse beklerim Almira Otelini biliyormusun Merinos karakolunun altında oturuyoruz sen geleceğini haber ver ben seni karşılarım beklerim :H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14076-turkiye-den-guzel-manzaralar · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.