Türkiye'den Güzel Manzaralar...

67.107 görüntülenme · 179 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

esselamun aleykum

adıyaman menzil camii

Seyyid Abdülhakim hz.leri ve Seyyid Muhammed Raşid hz.lerinin markadı şerifleri...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ebe78resimler harika ellerinize sağlık.

teşekkürler..
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM
HEPSIDE COK GÜZEL:G EMEGINE SAGLIK KARDESIM
ALLAH´a.e.o:H
nigdeli

nigdeli

selennyçok guzel bir paylaşım emeginize saglik selam ve dua ile

Esselamu aleyküm. beğenmiş olmanıza sevindim kardeşim. selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

Tortum Şelalesi / Erzurum
nigdeli

nigdeli

Rumeli Hisarı / İstanbul
nigdeli

nigdeli

Bostancı / İstanbul
nigdeli

nigdeli

Avcılar / İstanbul
nigdeli

nigdeli

Göllü Dağ / Niğde
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

.
(düzenlendi)
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

esselamu aleyküm cnm benım ne güzel resımler bunlar görmediğimiz ne güzellikler var :( ya Rabbim Allah senden de razı olsun bu güzellıklerı sayende görmüş olduk istanbulda yaşıyorum ama görmedıgım okdar cok yerı varki malesef kıymetini bilemiyoruz a.e.o tatlım canım teyzeme çokkk selamımı söyle kocaman öpüyorum:H:H
nigdeli

nigdeli

m_muazesselamun aleykum

adıyaman menzil camii

Seyyid Abdülhakim hz.leri ve Seyyid Muhammed Raşid hz.lerinin markadı şerifleri...

ve aleyna aleyküm selam. Allah c.c. razı olsun bu güzelliği bizlerle paylaştığınız için..bu da benden olsun inşaAllah..selametle..

nigdeli

nigdeli

aliye_aliye
Selamün aleyküm canım benim..emeğine, güzel yüreğine sağlık..Ne güzel resimler sunmuşsun..Allah c.c razı olsun senden ebeden..Canım benim, inşallah Rabbimiz c.c nasip eder..Ya benim gelmemi, ya da sizin gelmenizi....İstanbul, sizlerle daha güzel oldu benim için..Rabbimiz c.c razı olsun can yaren, iyi ki varsın..Ben de sana, senin çok sevdiğin mekanlardan biriyle, güneydoğunun incisiyle sürpriz yapmak istiyorum... Bir gün gizemli Mezopotamyaya yolun düşerse canım kardeşim, yerinin olduğunu unutma..Rabbimiz c.c'ye emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..

ve aleyna aleyküm selam nurparçam..Beğenmiş olmana çok sevindim can. Rabbul alemin senden de ebeden razı olur inşaAllah. Eklemiş olduğun resimler çok çok güzellerdi :gulegule Emeğine sağlık canım kardeşim benim, çok teşekkür ederim bu güzel sürpriz için...

Rabbimiz c.c. nasip eylesin inşaAllah can, inanıyorum ki nasip olacak bir gün :evet

Allah c.c. razı olsun can senden de elleri öpülesi dedemizden de inşaALLAH.. sen de biliyorsun ki senin de yerin var güzel kardeşim ve bekleniyorsun..İyi ki varsın can yaren B) Yüce Yaradana emanetsin inşaAllah. selam, dua ve baki mu hab bet le...
nigdeli

nigdeli

cennet_agaciesselamu aleyküm cnm benım ne güzel resımler bunlar görmediğimiz ne güzellikler var :( ya Rabbim Allah senden de razı olsun bu güzellıklerı sayende görmüş olduk istanbulda yaşıyorum ama görmedıgım okdar cok yerı varki malesef kıymetini bilemiyoruz a.e.o tatlım canım teyzeme çokkk selamımı söyle kocaman öpüyorum:H

ve aleyna aleyküm selam bitanem. beğenmene sevindim canım kardeşim.amin, ecmain inşaAllah. birlikte görürüz inşaAllah ;) selam ve öpücüklerin fazlasıyla iletilmiştir Tubacım :D onun da çok selamı var.. sen de Rabbimize c.c. emanetsin canım kardeşim inşaAllah. selam ve dua ile. nurlu geceler..
nigdeli

nigdeli

Giresun / Espiye
nigdeli

nigdeli

Kastamonu
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

nigdeli
ve aleyna aleyküm selam bitanem. beğenmene sevindim canım kardeşim.amin, ecmain inşaAllah. birlikte görürüz inşaAllah ;) selam ve öpücüklerin fazlasıyla iletilmiştir Tubacım :D onun da çok selamı var.. sen de Rabbimize c.c. emanetsin canım kardeşim inşaAllah. selam ve dua ile. nurlu geceler..

esselamü aleyküm canım benim bak bu dediğini unutma burda yazılı zaten beraber gezicez istanbuldaki güzel yerleri tamam mı :B yaz gelsinde inşaAllah Allah izin verirse gezeriz buarada nasılsın annen, annanen nasıl inş ıyılerdır cok cok selamlarımı ilett kocaman öpüyorummmmm koskocaman hemde seni öpmüyorum selametle:K
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

türkye de tek peygamber bürbesi danyal (a.s. ) tarsus da
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
nigdeli

nigdeli

cennet_agaci
esselamü aleyküm canım benim bak bu dediğini unutma burda yazılı zaten beraber gezicez istanbuldaki güzel yerleri tamam mı yaz gelsinde inşaAllah Allah izin verirse gezeriz buarada nasılsın annen, annanen nasıl inş ıyılerdır cok cok selamlarımı ilett kocaman öpüyorummmmm koskocaman hemde seni öpmüyorum selametle:K

ve aleyküm selam canım kardeşim. tamam, unutmam inşaAllah;)
baş üstüne, ve aleyküm selam. Anneannem evine gitti kardeşim, öperim ellerinden inşaAllah senin yerine de..
hmm, Öyle olsun bakalım :p :) selam ve dua ile..
nigdeli

nigdeli

haticeislam
türkye de tek peygamber bürbesi danyal (a.s. ) tarsus da

selamun aleyküm güzel kardeşim..Rabbimiz c.c. razı olsun paylaşımınız için. selam ve dua ile..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.