Türkiye'den Güzel Manzaralar...
67.109 görüntülenme · 179 yanıt
icim acildi nefes aldim sayenizde.Allah razi olsun.cok dikkatimi ceken bi resim var.onun hakkinda bilgi istiyorum insallah.suyun icinde duran minarenin hikayesi nedir acaba.mübarek nasilda sahane bir manzara.
Allaha emanet olun..
Allaha emanet olun..
pakizebölükbasicim acildi nefes aldim sayenizde.Allah razi olsun.cok dikkatimi ceken bi resim var.onun hakkinda bilgi istiyorum insallah.suyun icinde duran minarenin hikayesi nedir acaba.mübarek nasilda sahane bir manzara.
Allaha emanet olun..
selamun aleyküm pakize ablam..beğenmiş olmanıza sevindim.
amin, sizden de Rabbim razı olsun her daim inşaAllah..
bildiğim kadarı ile o köy sular altında kalmış, baraj suları altında..
o minare de o şekilde kalmış ablam. benim bildiğim bu..
siz de Mevlaya emanetsiniz inşaAllah. selametle..
amin, sizden de Rabbim razı olsun her daim inşaAllah..
bildiğim kadarı ile o köy sular altında kalmış, baraj suları altında..
o minare de o şekilde kalmış ablam. benim bildiğim bu..
siz de Mevlaya emanetsiniz inşaAllah. selametle..
nigdeliHER BİRİ BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK ... BENDE RESİM VEYA YOU TUBE DEN GÖRÜNTÜ EKLEEK İSTEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR FAKAT BİLMİYORUM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAYICI ( ÖZELLİKLE BEN ÇOK ACEMİYİM PC KULLANMADA ) BİR ANLATIM YAPARSANIZ VE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAĞLICAKLA SELAM VE DUA İLE KALINIZ...ve aleyküm selam kardeşim. amin, cümlemizden inşaAllah..sağolasınız..
selam ve dua ile..
nigdeli
esselamü aleyküm cnm ne güzel görunuyor yaa... ışıklandırma sıstemını ıyıkı yapmışlar gercekten harıka görunuyor...a.r.o hayırlı geceler cnm cuman mübarek olsun...
havva362HER BİRİ BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK ... BENDE RESİM VEYA YOU TUBE DEN GÖRÜNTÜ EKLEEK İSTEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR FAKAT BİLMİYORUM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAYICI ( ÖZELLİKLE BEN ÇOK ACEMİYİM PC KULLANMADA ) BİR ANLATIM YAPARSANIZ VE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM SAĞLICAKLA SELAM VE DUA İLE KALINIZ...
esselamu aleyküm Havva abla..beğenmiş olmanıza sevindim ablam. Allah razı olsun..
Resim ekleme aşağıdaki gibi oluyor.
Resim ekleme aşağıdaki gibi oluyor.

Bahar58 kardeşim anlatmış bir forumda videonun nasıl eklendiğini, ben de oradan kopyaladım abla..
"Simdi Youtube da video nun sol yaninda adresler var____
URL adresini degilde Embed adresini alicaksin
(Embed adresi URL adresinin hemen altinda)
Embed adresi uzun oluyor mesela:
width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
burdan sadece kirmizi ile isaretlegim adresi Alicaksin
Sonra adresin üzerinden gecip flash a bas...""
Anlamadığınız bir yer olursa burdan bana sorabilirsiniz ablam. yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla inşaAllah..selam ve dua ile..B)
cennet_agaciesselamü aleyküm cnm ne güzel görunuyor yaa... ışıklandırma sıstemını ıyıkı yapmışlar gercekten harıka görunuyor...a.r.o hayırlı geceler cnm cuman mübarek olsun...
ve aleyna aleyküm selam canım kardeşim..Beğenmene sevindim tubacım..
gerçekten muhteşem oldu ışıklandırma ile birlikte.. Rabbimiz c.c. senden de her daim razı olsun inşaAllah güzel kardeşim.. Hayırlı, bereketli akşamlar olsun..selam, dua ve baki muhabbetle..:HB)
gerçekten muhteşem oldu ışıklandırma ile birlikte.. Rabbimiz c.c. senden de her daim razı olsun inşaAllah güzel kardeşim.. Hayırlı, bereketli akşamlar olsun..selam, dua ve baki muhabbetle..:HB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14076-turkiye-den-guzel-manzaralar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.