Türkiye'den Güzel Manzaralar...
67.107 görüntülenme · 179 yanıt
Bahar_58SELAMUN ALEYKÜM
HEPSIDE COK GÜZEL:G EMEGINE SAGLIK KARDESIM
ALLAH´a.e.o:H
ve aleyküm selam Baharcım. Hakkını helal et, yeni görüyorum canım kardeşim. Beğenmiş olmana sevindim:evet teşekkür ederim.. Sen de Rabbimize c.c. emanetsin inşaAllah..hayırlı geceler..selam ve dua ile..:H
eminkmsS.A.
BURSA/İNEGÖL/OYLAT KAPLICALARI.
A.E.O.
aleyna ve aleyküm selam emin abi. Emeğinize sağlık.. Allah razı olsun..harika bir yerdir Oylat, maşaAllah..Bir yaz gitmiştik. Allah'ın c.c. izniyle şifa vesilesi aynı zamanda:evet
Selametle kalın abi. siz de Allah'a emanetsiniz..
Selametle kalın abi. siz de Allah'a emanetsiniz..
Selamün Aleyküm Kardeşim çok Güzeller Baktikça Insanin Içi Açiliyo Cennet Ve Cehennem Kuyularini Görmüştüm Emin Abimizin Oylat Resimlerini De Kendisinide Gördk Elhamdülillah Oylatin Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Ecrini Versin Inşallah Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Acizi Unutmamaniz Temennisiyle Duanizda
cennet yolcusuSelamün Aleyküm Kardeşim çok Güzeller Baktikça Insanin Içi Açiliyo Cennet Ve Cehennem Kuyularini Görmüştüm Emin Abimizin Oylat Resimlerini De Kendisinide Gördk Elhamdülillah Oylatin Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Ecrini Versin Inşallah Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Acizi Unutmamaniz Temennisiyle Duanizda
ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu güzellikler diyarına yolcu kardeşim. Beğenmiş olmanıza çok sevindim..Teşekkür ederim..Bursalısınız kardeşim sanırım, o güzel maneviyatlı şehrin havasını bizim yerimize de soluyun inşaAllah güzel kardeşim:guleguleRabbimiz c.c. sizin de ecrinizi en hayırlı şekilde versin..Efendimize sav. komşu olun inşaAllah B) Bu acizin daim dualarındasınız güzel kardeşim.
Mevla ü Teala kabul buyursun inşaAllah..selam, dua ve sevgilerimle..Fii emanillah..
Mevla ü Teala kabul buyursun inşaAllah..selam, dua ve sevgilerimle..Fii emanillah..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
selamun aleyküm firdes kardeşim.
MaşaAllah kardeşim, ne güzel bir köyünüz varmış..İçim açıldı gerçekten..
Teşekkür ederim bizlerle paylaştığınız için.. selam ve dua ile..:H
MaşaAllah kardeşim, ne güzel bir köyünüz varmış..İçim açıldı gerçekten..
Teşekkür ederim bizlerle paylaştığınız için.. selam ve dua ile..:H
(Bu arada kardeşim, resim eklemede ilk denemeniz olduğunuz yazmışsınız başka bir forumda. imageshack ten host it dedikten sonra Hotlink for forums (1) ' deki linki kopyalarsanız resimlerin boyutu büyür inşaAllah :evet)
Allah razı olsun inşallah..çok güzel olmuş forumda..sayende büyütülmüş olarak resim açılmış oldu..:G
inşallah bi sonraki paylaşmak istediğim resimler açık ve net olur..
ilgin için Allah cc razı olsun inşallah..
selam ve dualarımla..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesAllah razı olsun inşallah..çok güzel olmuş forumda..sayende büyütülmüş olarak resim açılmış oldu..:G
amin güzel kardeşim, ecmain inşaAllah..Yine yapamadığınız bir yer vaya sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız inşaAllah:evet..selam ve acizane dualarımla..Allah'a emanet olun..:H

BURSA MUDANYA

ULUDAĞ
Uludağ-Tutyeyli'den güneye bakış

ULUDAĞ
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...

BURSA YEŞİL TÜRBE

BURSA ULUDAĞ

Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14076-turkiye-den-guzel-manzaralar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.