KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
11.692 görüntülenme · 185 yanıt
RE: KUR'ALARI ÇEKİYORUZ...
Avukat yazdı:tamam kardeşim 38 numaradaki kardeşim kandil günü sizin manevi kardeşinizdir dua ile
Ravza_Nur yazdı:
Avukat yazdı:A.S.Ablam elbette var olmazmı numaraları yukarıda yazdım oraya bakın seçin bir numara olurmu ancak diğer formada bir kaydınızı yaptırın ön kayıt
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm bende istiyorum beni iyicene unutdunuz olmuyo ama
S.A.Bana da haber veren olmadı bu forumu.Aşkolsun daha şimdi gördüm.Nolcak şimdi bizlere numara kalmadı mı?:(:(:(:(:(
TAMAM O ZAMAN BEN 38 İ ALAYIM.ÖNKAYIT YAPTIRMAYA GİDİYORUM.A.E.O.38 DOLU İSE BİLDİRİRSİN DE Mİ?A.E..O
sevval yazdı:Kardeşim alınmayan numaralardan bir tane seçermisiniz,20,23,24,32,37,40,45,48,49,52,53,54,
ravza nur abla ben de katılmışdım ama numaram yok son haliyle bir liste oluşturumusunuz.ben kaçıncıyım bilmek isterim.selametle kalın.........
ayshidayet yazdı:A.S.Kardeşim 23 numara sizin olsun hakkınızda hayırlı olsun inş dua ile güller için çok tşk
s.a ablacım ben yeni gördüm benimde 23 olsun mu?A.E.O SELAMETLE KALINB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)AYRICA ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ALLAH RAZI OLSUN BU GÜLLER SİZE ABLACIM VE KARDEŞLERİM;)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Kardeşler sizlere biraz anlatayım kuraları,henüz kim hangi numarayı seçmiş onu yazıyorum ilginç durumlar çıkıyor kimi kardeşim kendisini seçmiş kimileride karşılıklı birbirlerini seçmiş çok hoş bir durum çıkacak ortaya eminim hayırlısı olması dileğimle
Kardeşler sizlere biraz anlatayım kuraları,henüz kim hangi numarayı seçmiş onu yazıyorum ilginç durumlar çıkıyor kimi kardeşim kendisini seçmiş kimileride karşılıklı birbirlerini seçmiş çok hoş bir durum çıkacak ortaya eminim hayırlısı olması dileğimle
S.A
COK MERAK ETTİM VALLA ABLA YA. UMARIM KENDİMİ SEÇMEMİŞİMDİR:(:(...
HAYIRLISI OLSUN İNŞ...
RABBİM SİZDEN BÖYLE BİR ŞEYE ÖNCÜLÜK ETTİĞİNİZ İÇİN RAZI OLSUN İNŞ...B)B)B)
BAYA UĞRAŞIYORSUNUZ ÇÜNKÜ...HAKKINIZI HELAL EDİN ABLAM...SELAMETLE...
S.A
COK MERAK ETTİM VALLA ABLA YA. UMARIM KENDİMİ SEÇMEMİŞİMDİR:(:(...
HAYIRLISI OLSUN İNŞ...
RABBİM SİZDEN BÖYLE BİR ŞEYE ÖNCÜLÜK ETTİĞİNİZ İÇİN RAZI OLSUN İNŞ...B)B)B)
BAYA UĞRAŞIYORSUNUZ ÇÜNKÜ...HAKKINIZI HELAL EDİN ABLAM...SELAMETLE...
abla ben bir hafta kadar aranızda olamayacagım numaramı aldım zaten sakın kayboldum zannetmeyin:)Allah emanet olun...dua ile
abla ben bir hafta kadar aranızda olamayacagım numaramı aldım zaten sakın kayboldum zannetmeyin:)Allah emanet olun...dua ile
esen80 yazdı:tamam kardeşim 45 numaradaki kardeşim sizin manevi kardeşinizdir dua ile
Ravza_Nur yazdı:
esen80 yazdı:A.S.Kardeşim 42 numara alınmış başka bir numara seçebilirmisiniz dua ile
selamün aleyküm eğer boş ise bend 42 numarayı alayım Allah'a emanet olun.B)
45 numara inşAllah boşturB)
umeyye yazdı:A.S.Kardeşim yapmazmıyım yapıyorum yukarıda var dikkat edilirse görülecektir dua ile
s.a kardeşim bu kuralar bir liste haline
getirirseniz arkadaşlar daha iyi seçerler a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13352-kur-alari-cekiyoruz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.