BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.860 görüntülenme · 385 yanıt
burcum82canım arkadaşım sılanın tavsiyesiyle tanıstım sitemizle...iyikide tavsiye etmiş bu site bana cok kısa zamanda cok guzel seyler kazandırdı... emeği gecen herkese cok teşkkrulerler
huzur8İnternet ortamında başka bir siteden tanıştıgım canım arkadaşım
sıla1
burayı önermişti,onun vasıtasıyla tanıştım...
Kendisinden Allah Razı olsun.
aa görünce şaşırdım duygulandım sevindim. en az on kişiyi sevdiğim arkadaşlarımı yönlendirdim buraya. sağolsunlar onlarda üye oldular. inşallah kazançlı çıkarız hepbirlikte. Allah hepimizden razı olsun inşallah.
arkadaşlar ben din konusunda biraz zayıf bir arkadaşınızım benim 1 ay sonra bir kızım olacak ona dine uygun bir isim arıyorum ve burada sizlerin sayesinde kendimi geliştiriyorum saygılarım la hepinize
başka bir formdan tanıdığım canım ablam elizan ve dağçiçeği arkadaşımın vesilesiyle katıldım aranıza inşallah çok güzel ve faydalı oluruz birbirimize....
.a arkadaslar
bende bu siteye tesadüfen girdim...dinimiz konusunu arasitirken bu siteyi buldum .siteye ilk tanıdığım günden beri sürekli bazi konulari arastirmak icin girdim ..sonunda ramazanda sevgili sılacım la hatimler sayesinde üye oldum.teşekkürler sılacım.site de emegi gecen tüm din kardeslerimden allah razi olsun...
bende bu siteye tesadüfen girdim...dinimiz konusunu arasitirken bu siteyi buldum .siteye ilk tanıdığım günden beri sürekli bazi konulari arastirmak icin girdim ..sonunda ramazanda sevgili sılacım la hatimler sayesinde üye oldum.teşekkürler sılacım.site de emegi gecen tüm din kardeslerimden allah razi olsun...
Annem bir ay önce vefat etti.Sevdiklerinde ölen varsa ne demek istediğimi ve nasıl bir arayış içinde olduğumu anlar.Artık dünyevi şeyler pek birşey ifade etmiyor bende islami sitelerde geziniyordum öğretmenlere yönelik bir slayt vardı msj yazmak istedim üye şartı gerkiyordu bende oldum
Bende yeni abimi kaybettim abimin hatırası olarak sık kulanımlarına göz atarken karşılaştım bu siteyle çok beyendim hemen üye oldum
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
uzun zaman önce internet üzerinden aklımdaki sorular için cevap bulmaya çalışıyordum
tevafuk bu siteye rastladım sonra diğer sitelerden ayrı olarak bu siteye karşı içimde bir sempati başladı daha sık ziyaret etmeye beşladım ve üye oldum çok şükür şimdi çok mutluyum...
herşey için çok şükür ve Rabbim sizlerden razı olsun inşallah
hergün yeni birşeyler öğrenmek çok güzel...
insanın bu küçücük dünyada büyük bir yalnızlıkta olması çok kötü
sizlerle çok şükür yalnız olmadığımı biliyorum...
çok şükür Rabbime benim burada sizlerle olmamı sağladı
islamiyet.gen.te ailesine çok teşekkür ediyorum
Rabbim hepinizden razı olsun inşallah....
bana çok emeğiniz geçti hepiniz hakkınızı helal edin lütfen..
selametle kalın.....
tevafuk bu siteye rastladım sonra diğer sitelerden ayrı olarak bu siteye karşı içimde bir sempati başladı daha sık ziyaret etmeye beşladım ve üye oldum çok şükür şimdi çok mutluyum...
herşey için çok şükür ve Rabbim sizlerden razı olsun inşallah
hergün yeni birşeyler öğrenmek çok güzel...
insanın bu küçücük dünyada büyük bir yalnızlıkta olması çok kötü
sizlerle çok şükür yalnız olmadığımı biliyorum...
çok şükür Rabbime benim burada sizlerle olmamı sağladı
islamiyet.gen.te ailesine çok teşekkür ediyorum
Rabbim hepinizden razı olsun inşallah....
bana çok emeğiniz geçti hepiniz hakkınızı helal edin lütfen..
selametle kalın.....
mUHTEREM BİR KARDEŞİMİN VESİLESİYLE ÜYE OLDUM VE SİZLERLE TANIŞTIM.
rABBM HAYRA VESİLE EYLESİN BİZLERİ. . .
rABBM HAYRA VESİLE EYLESİN BİZLERİ. . .
baska bir forumun adminiyken forumda ve normal hayatımda bazı sorunlar yasamaya basladım forumu bıraktım hayatımdanda vazgecmek üzereyken bu forumla tanıstım bir umut olacagını beni tekrardan yasama sevıncıne kavusturacagını düşündüm..hayatımdan vazgectım derken ölümü tercih ettım anlamında değil yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyelim:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.