BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.860 görüntülenme · 385 yanıt
selamun aleykum ben kabırazaplarına bakarken bu sıteyı gordum üye oldum bilmedigim konuları sayenızde ögreniyorum allah cümlenızden razi olsun kardeşlerim iyiki üye oldum
Bu siteye bir yıl önce üye olmuştum ama kullanıcı adımı yanlış hatırladığım için ya da hatırlayamadığım için desem daha doğru olur bugün yeniden üye oldum.
yaklaşık 1 yıl önce yaşadığım korkunç sorunlarımı paylaşıp arkadaşlarımızın dua yardımını almıştım inanır mısınız gerçekten ruhen o kadar rahatlıyordum ki her sıkıntımı açık açık yazıp cevaplar alınca önemsendiğimi fark ediyor ve arkadaşlarımın tavsiyeleriyle de ayrıca sorunlarımı gideriyordum.
şimdi o kadar insanın duasını aldığımı düşünüyorum- ki- imkansız diyebileceğim o kadar şey mümkün değil olamazdı- çünkü allaha şükürler olsun huzurluyum.
BU SİTEYE ÇOK ŞEY BORÇLUYUM...
yaklaşık 1 yıl önce yaşadığım korkunç sorunlarımı paylaşıp arkadaşlarımızın dua yardımını almıştım inanır mısınız gerçekten ruhen o kadar rahatlıyordum ki her sıkıntımı açık açık yazıp cevaplar alınca önemsendiğimi fark ediyor ve arkadaşlarımın tavsiyeleriyle de ayrıca sorunlarımı gideriyordum.
şimdi o kadar insanın duasını aldığımı düşünüyorum- ki- imkansız diyebileceğim o kadar şey mümkün değil olamazdı- çünkü allaha şükürler olsun huzurluyum.
BU SİTEYE ÇOK ŞEY BORÇLUYUM...
bende nette islami siteleri ararken bu siteyi gördüm içeriği cok hoşuma gitti herkesin üye olması gerekn bi site dedim üye oldum ve burdayım
öğrenmemiz bilmemiz gerekn hersey var bu sitede
siteyi yapanların emeğina saglık allah razı olsun
öğrenmemiz bilmemiz gerekn hersey var bu sitede
siteyi yapanların emeğina saglık allah razı olsun
Seviyeli ve islami içerikli forumlar ararken arama motorları sayesinde böyle güzel bir siteyle tanışma imaknını yakaladım..
Rabbime şükürler olsun..
Şimdi ise sitemizin isminin duyulmasını sağlamak için elimden geleni yapacağım.. ;)
Rabbim kuranlardan razı olsun
Rabbime şükürler olsun..
Şimdi ise sitemizin isminin duyulmasını sağlamak için elimden geleni yapacağım.. ;)
Rabbim kuranlardan razı olsun
Gördüğüm bir rüyanın anlamını araştırmak için google a rüya tabirleri yazdım tabi islami bir tabir olsun diye gelen site isimlerinden burayı tercih ettim ve daha sonra baska konularda da bilgi almak için başvurdum. Bugün de üye olmak takıldı aklıma ve oldum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İSLAMLA İLK NASIL TANIŞTIK! Dini sohbet 8 cevap
- 1 soru siteyle ilgili Dini sohbet 10 cevap
- Dua Nasıl Olmalıdır? Ediyoruz ama nasıl... Dini sohbet 9 cevap
- Kalbin Kararması Nasıl Belli Olur ve Nasıl Temizlenir? Dini sohbet 16 cevap
- türban nasıl olmalı ? tesettür nasıl olmalı ? Esad Çoşan hoca efendi Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Azrail (a.s) nasıl bir yapıdadır ölen kişilere nasıl görünür.... Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.