ben bi yakınıma netten salat-ı tefriciye duasının çıktısını almak için google a salat-ı tefriciye yazdım ve ilk çıkan adresi tıkladım,çıktıyı aldıktan sonra biraz dolaştım,çok beğendim,dinimiz konusunda çok fazla eksiklerim olduğu için üye olmak istedim ve çok huzurluyum inanın sürekli sitede olmak istiyorum okumak öğrenmek istiyorum.ALLAH hepinizden razı olsun
BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.860 görüntülenme · 385 yanıt
selamün aleyküm
ben bi yakınıma netten salat-ı tefriciye duasının çıktısını almak için google a salat-ı tefriciye yazdım ve ilk çıkan adresi tıkladım,çıktıyı aldıktan sonra biraz dolaştım,çok beğendim,dinimiz konusunda çok fazla eksiklerim olduğu için üye olmak istedim ve çok huzurluyum inanın sürekli sitede olmak istiyorum okumak öğrenmek istiyorum.ALLAH hepinizden razı olsun
bende google de her konuyu bulabilecegim bir dini site ararken tesadüfen buldum...
ve aktifligine baktıgımda her saat online birilerinin oldugunu fark etim...
içerigini ise yeni yeni keşfetmeye başlıyoru:)))
hayırlı olur inşallah:)))
ve aktifligine baktıgımda her saat online birilerinin oldugunu fark etim...
içerigini ise yeni yeni keşfetmeye başlıyoru:)))
hayırlı olur inşallah:)))
Arkadaşımla yazışıyoduk açıktım dedi iftara kaç saat kaldı dedim bende dur iftar saati kaç diye bakim dedim öyle nette karşıma www.islamiyet.gen.tr çıktı :)
selam olsun gönül dostlarina bende kurani kerimi okuyanlari dinlemek icin bir site ariyordum burasiyla karslastim 3 gündür kurani kerimi dinliyorum burdan ve yan tarafinda uye olmak icin tiklayiniz yazisini gördüm ve ûye oldum yüce ALLAHIM hayilara vesile eder insallah ben kapali degilim insallah onuda nasip etsin yüce mevlam belçikadan havanur
Daha bugün üye oldum...cok yeniyim...oruç hakkinda birşeylere bakiyordu malum 11 ayin sultani ramazan ayindayiz...hoşuma giden konularla karşilaştim ve hemen üye oldum...
Ben de bir konu üzerinde araştırma yaparken rastladım...Çok hoşuma gitti paylaşımlar...İyi ki de üye olmuşum...Allah hepimizden razı olsun...
Bu siteyle bugün duaya en muhtaç olduğum günde taniştim. Dua etmek ve başkalarinin dualarini almak için.
Yaşim 25 ama unutkanlik ve dikkat dağinikliği başladi 1 senedir. Ama bu hafta dahada çok artti ve işyerimde alay konusu oluyorum :(( aslinda ünv. Mezunuyum cahil değilim ama bilmiyorum neden böle oluyo:(((
dedim belki benim gibi olanlar varsa hem onlara dua edeyim hemde onlarin dualarini alayim.
Rabbim herkesin sikintilarini gidersin, kimseyi kimseye muhtaç ve rencide ettirmesin :'(((
amiiiinnnn
Yaşim 25 ama unutkanlik ve dikkat dağinikliği başladi 1 senedir. Ama bu hafta dahada çok artti ve işyerimde alay konusu oluyorum :(( aslinda ünv. Mezunuyum cahil değilim ama bilmiyorum neden böle oluyo:(((
dedim belki benim gibi olanlar varsa hem onlara dua edeyim hemde onlarin dualarini alayim.
Rabbim herkesin sikintilarini gidersin, kimseyi kimseye muhtaç ve rencide ettirmesin :'(((
amiiiinnnn
ben aranıza yeni katıldım zaten ama tamamen tesadüf oldu güzel bir tesadüf.nette dolaşmayı pek sevmezdim ama anlaşılan bundan sonra allahın izniyle burdayım.
bende sıkıntılı duaya ihtiyacım old bır zamanda nette gezerken ersembe akşamları dualarda bulusalım ı gordum her hafta bı dua okuyolardı ve herkes dilegini yazı yodu hep beraber dua edılıyodu bunu görunce zaten ardıgım bırseydı hemen üye oldum ve dualarım kabul oldu .rabbım tüm müslüman kardeşlerimin dualrını kabul etsin
ilköğretim 7. sınıftayken Din Kütürü Ve Ahlak Bilgisi hocamız ödev vermişti.araştırrdım bir çok site çıktı ilk sırada bu site vardı bende bi bakim dedim :) hoşuma gitti içeriği çok ta memnunum :):):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.