BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..

35.860 görüntülenme · 385 yanıt

Paylaş:
deli gönül

deli gönül

Üye · 15 mesaj

yaa arkadaslar ben bu sıteye uyee oldum ıyıkıde oldum dıoorum ama tamm olarakk kullanamıyoorumm yanı yazdıklarımıı gorebılıoormusunuzz bılemıoorumm yarımcı olabılecekk bı kardesımızz varmıı???*
uyan_ey_gözlerim

uyan_ey_gözlerim

Aktif Üye · 54 mesaj

bende aklıma takılan şeyleri google da aratırken bu siteye girdim okudum ve hemen üye oldum....
İstaNBuL_FaTiHi

İstaNBuL_FaTiHi

Üye · 29 mesaj

Bende ilk olarak amcam sayesinde(guo1903) tavsiye etti öyle kayıt oldum bende.
yagci58

yagci58

Üye · 10 mesaj

Dini bir konu arastiriyordum dini siteleri gezerken buraya takildim iyikide buraya üye olmusum bu siteden cocuklarimda cok faydalaniyor bu siteyi kuranlardan Allah razi olsun
veyse

veyse

Kıdemli Üye · 165 mesaj

Bu siteye babamin tavsiyesi üzere üye oldum ikide olmusum sizlerle hosca vakit geciriyorum bilmedigim dini konulari site sayesinde ögreniyorum
1234

1234

Yeni Üye · 1 mesaj

selam tüm yeni dostlara

selam tüm yeni dostlara

s.a yeni arkadaşlar, ben bir duanın okunuşunu öğrenmek için internette gezinirken şans eseri buldum. Çok şükür burdan okuduğum dua sayesinde annem yoğun bakımdan çıktı ,duamın kabul olduğuna inanıyorum .Ondan beridir bu sitenin yeri başka benim için ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin sevdiklerimizi korusun RABBİM onlara sağlık sıhhat versin bizleride sevdiklerimizle birarada mutlu eylesin .....AMİN
Nazli_Namaz

Nazli_Namaz

Üye · 32 mesaj

RE: BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..

Merhaba arkadaslar.Hepinizi selamliyorum.Ben bugun tanistim siteyle.Hani kabirden mektuplar varya...Bende arkadaslarimnan aldim.dinledim ve cok duygulandim.Sonrada fikirlesdim ki belke bu mektuplardan baskalarida vardir.Ve googlede ararken karsima bu site cikti.Hemen tikladim ve uye oldum.Ama cok hosuma gitdi.Umarim burada kendime iyi arkadaslar bulurum.Her kese tesekkur ederim!!!
beyaznur...

beyaznur...

Üye · 10 mesaj

S.a. arkadaşlar ben sitemizle dün tanıştım google araştırma yaparken karşıma çıktı ve hoşuma gitti üye oldum teş...
sevket süreyya

sevket süreyya

Aktif Üye · 60 mesaj

bir takım şey leri yeni örendigimden ve sorularıma cevap icin bu sitenin daha kapsamlı oluşu beni buraya getirtdi..sonucda üye oldum... siz güzel insanlarla yavaş yavaş tanışıp fikir alışverişi bulunacagım....
nofeeear

nofeeear

Kıdemli Üye · 128 mesaj

siteyi google dan buldum üüye oldum
elif ceylan

elif ceylan

Üye · 34 mesaj

KURAN-I KERİM i öğrenme aşamasındaydım alıştırma yapmak için yer araştırıyordum burası çıktı :)
ssedat

ssedat

Yeni Üye · 1 mesaj

selam herkese ruh yaratanına mütmain olmadıkça çölde sussuz kalmiş insana benzer Nefisse ruhun zıttı ne kadar doyursan doymaz.ruh ALLAH.C.C. Nefesinden zuhur etmiştir.nefis şeytandır.ama cennete kavuşmakta nefiste basamaktır.misafir
nofeeear

nofeeear

Kıdemli Üye · 128 mesaj

googledan buldum
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

selamün aleyküm valla bende geldim ama nası geldim onuda bilmiyorum bişiler ararken sorularla islamiyet yazıcama islamiyet yazdım sanırım sonra girdim ama ben kolay kolay üye olmam niye oldum işte orasını bilmiyorum ama çok iyi oldu mesleğim gereği bilgisayar başındayım sürekli beni msni çok fazla kullanmaktan kurtardı önceden sabah ilk msni açardım akşama kadar kalırdı şimdi gelir gelmez burayı açıyorum akşama kadar forumlardayım msn aklıma bile gelmiyo gelsede sıkılır oldum hem msndeki boş muhabbet saçmalığından allaha şükür kurtulmuş oldum hem oraya buraya bakarken bişiler öğrenmiş oldum
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

ben de takvim yapragından,evvabın namazının fazıletıyle ılgılı bır Hadis-i Şerif

okumustum.merak ettım ve google amcama :) sorayım dedım,evvabın namazı nedır,nasıl

kılınır.oda benı sizlerle tanıstırdı

ve ogun bugundur sızlerleyımm ve cok mutluyum.Rabbım hepınızden razı olsun

kardeslerım.

Selametle...
Furkan01

Furkan01

Yeni Üye · 2 mesaj

Arkadaşlar bende mevlid kandili dolayısıyla bilgi arıyordum ve bu siteye girdim. orada da kayıt oldum.
öğrenci

öğrenci

Üye · 17 mesaj

Arayış içerisinde olduğum mübarek günün sabah a yakın saat 4 sularında gezinirken buldum. İçeriği ve aktifliği etkiledi boş bir site olmadığını düşündüm.
Aslında yeniyim de umarım hayırlı bir vesile olacak bu site hakkımda.
Teşekkürler ....
fatma87

fatma87

Yeni Üye · 9 mesaj

evt diğer arkadaşlarım gibi bende nette gezerken islamiyetle ilgili olduğunu görünce inceledim baktım ve hemen üye oldum ben kapalı deilim ama çok istiyorum inşallah tesettürlü olduğumda hislerimi sizinle paylaşıcam..
beyaz güll

beyaz güll

Üye · 45 mesaj

s.a bende bir duayla ilgili araştırma yaparken şans eseri girdim ve çok memnun kaldım şimdi daha çok kuran ve dua okuyyorum..
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

s.a ben tuba 'da okumuştum kursla ilgili
bilgi alayım dedim ve siteyle karşılaştım
baktım içeriyi güzel çok geniş kapasiteli bir site
15 gündür her gün başındayım hala
tüm konuları okuyamadım allah razı olsun emeği geçenlere
çok faydalı oldu benim için
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.