BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
35.860 görüntülenme · 385 yanıt
yaa arkadaslar ben bu sıteye uyee oldum ıyıkıde oldum dıoorum ama tamm olarakk kullanamıyoorumm yanı yazdıklarımıı gorebılıoormusunuzz bılemıoorumm yarımcı olabılecekk bı kardesımızz varmıı???*
bende aklıma takılan şeyleri google da aratırken bu siteye girdim okudum ve hemen üye oldum....
selam tüm yeni dostlara
selam tüm yeni dostlara
s.a yeni arkadaşlar, ben bir duanın okunuşunu öğrenmek için internette gezinirken şans eseri buldum. Çok şükür burdan okuduğum dua sayesinde annem yoğun bakımdan çıktı ,duamın kabul olduğuna inanıyorum .Ondan beridir bu sitenin yeri başka benim için ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin sevdiklerimizi korusun RABBİM onlara sağlık sıhhat versin bizleride sevdiklerimizle birarada mutlu eylesin .....AMİN
selam tüm yeni dostlara
s.a yeni arkadaşlar, ben bir duanın okunuşunu öğrenmek için internette gezinirken şans eseri buldum. Çok şükür burdan okuduğum dua sayesinde annem yoğun bakımdan çıktı ,duamın kabul olduğuna inanıyorum .Ondan beridir bu sitenin yeri başka benim için ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin sevdiklerimizi korusun RABBİM onlara sağlık sıhhat versin bizleride sevdiklerimizle birarada mutlu eylesin .....AMİN
RE: BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..
Merhaba arkadaslar.Hepinizi selamliyorum.Ben bugun tanistim siteyle.Hani kabirden mektuplar varya...Bende arkadaslarimnan aldim.dinledim ve cok duygulandim.Sonrada fikirlesdim ki belke bu mektuplardan baskalarida vardir.Ve googlede ararken karsima bu site cikti.Hemen tikladim ve uye oldum.Ama cok hosuma gitdi.Umarim burada kendime iyi arkadaslar bulurum.Her kese tesekkur ederim!!!
Merhaba arkadaslar.Hepinizi selamliyorum.Ben bugun tanistim siteyle.Hani kabirden mektuplar varya...Bende arkadaslarimnan aldim.dinledim ve cok duygulandim.Sonrada fikirlesdim ki belke bu mektuplardan baskalarida vardir.Ve googlede ararken karsima bu site cikti.Hemen tikladim ve uye oldum.Ama cok hosuma gitdi.Umarim burada kendime iyi arkadaslar bulurum.Her kese tesekkur ederim!!!
S.a. arkadaşlar ben sitemizle dün tanıştım google araştırma yaparken karşıma çıktı ve hoşuma gitti üye oldum teş...
bir takım şey leri yeni örendigimden ve sorularıma cevap icin bu sitenin daha kapsamlı oluşu beni buraya getirtdi..sonucda üye oldum... siz güzel insanlarla yavaş yavaş tanışıp fikir alışverişi bulunacagım....
KURAN-I KERİM i öğrenme aşamasındaydım alıştırma yapmak için yer araştırıyordum burası çıktı :)
selam herkese ruh yaratanına mütmain olmadıkça çölde sussuz kalmiş insana benzer Nefisse ruhun zıttı ne kadar doyursan doymaz.ruh ALLAH.C.C. Nefesinden zuhur etmiştir.nefis şeytandır.ama cennete kavuşmakta nefiste basamaktır.misafir
selamün aleyküm valla bende geldim ama nası geldim onuda bilmiyorum bişiler ararken sorularla islamiyet yazıcama islamiyet yazdım sanırım sonra girdim ama ben kolay kolay üye olmam niye oldum işte orasını bilmiyorum ama çok iyi oldu mesleğim gereği bilgisayar başındayım sürekli beni msni çok fazla kullanmaktan kurtardı önceden sabah ilk msni açardım akşama kadar kalırdı şimdi gelir gelmez burayı açıyorum akşama kadar forumlardayım msn aklıma bile gelmiyo gelsede sıkılır oldum hem msndeki boş muhabbet saçmalığından allaha şükür kurtulmuş oldum hem oraya buraya bakarken bişiler öğrenmiş oldum
ben de takvim yapragından,evvabın namazının fazıletıyle ılgılı bır Hadis-i Şerif
okumustum.merak ettım ve google amcama :) sorayım dedım,evvabın namazı nedır,nasıl
kılınır.oda benı sizlerle tanıstırdı
ve ogun bugundur sızlerleyımm ve cok mutluyum.Rabbım hepınızden razı olsun
kardeslerım.
Selametle...
okumustum.merak ettım ve google amcama :) sorayım dedım,evvabın namazı nedır,nasıl
kılınır.oda benı sizlerle tanıstırdı
ve ogun bugundur sızlerleyımm ve cok mutluyum.Rabbım hepınızden razı olsun
kardeslerım.
Selametle...
Arayış içerisinde olduğum mübarek günün sabah a yakın saat 4 sularında gezinirken buldum. İçeriği ve aktifliği etkiledi boş bir site olmadığını düşündüm.
Aslında yeniyim de umarım hayırlı bir vesile olacak bu site hakkımda.
Teşekkürler ....
Aslında yeniyim de umarım hayırlı bir vesile olacak bu site hakkımda.
Teşekkürler ....
s.a bende bir duayla ilgili araştırma yaparken şans eseri girdim ve çok memnun kaldım şimdi daha çok kuran ve dua okuyyorum..
s.a ben tuba 'da okumuştum kursla ilgili
bilgi alayım dedim ve siteyle karşılaştım
baktım içeriyi güzel çok geniş kapasiteli bir site
15 gündür her gün başındayım hala
tüm konuları okuyamadım allah razı olsun emeği geçenlere
çok faydalı oldu benim için
bilgi alayım dedim ve siteyle karşılaştım
baktım içeriyi güzel çok geniş kapasiteli bir site
15 gündür her gün başındayım hala
tüm konuları okuyamadım allah razı olsun emeği geçenlere
çok faydalı oldu benim için
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10244-bu-siteyle-nasil-tanistik · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.