✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
yaşınız benden büyük olarak hissediyorum.o yüzden tamam abla demek isterim.inanın birazdan sizin için göndericem.
2.925 görüntülenme · 39 yanıt
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
yaşınız benden büyük olarak hissediyorum.o yüzden tamam abla demek isterim.inanın birazdan sizin için göndericem.
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
fatma kardeşim önce bir pot kırdım önü düzelteyim.kardeşim oluyorsunuz inanın cahilliğime verin daha yeni olduğumdan bir yerlere bakmak bilgi almak gibi aklama gelmedi.üyeliğiniz ve msj sayısınzdan yola çıkarak böyle hissettim.özür dilerim.
hakkını helal et kardeşim. ALLAH razı olsun..
çoook çook özür.......
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
son bir soru affına sığınaraktan.slayt lı dosyalarda farklı bir durum var sanırım bir de onu izah edersen çok sevincem.umarım sıkılıp söylenmiyorsunuzdur.
şimdiden teşekkürler.
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
teşekkürler şimdi oldu sanırım.
hardlove yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
BEN BUNUYORUM GALİBA HATIRLAMIYORUM.YADA BEN HERKESİ ARTIK ALKIŞLIYORUM.AZMİN ZAFERİ FATOŞ.HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN SANA.NE YAPİM ÇALIŞMAKTAN BUNALDIM KENDİME MORAL VERİYORUM İŞTE...
ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM.EVET,ÇOK ÇALIŞMAKTAN OLABİLİR.SÜPERSİN,DEVAM ET İNŞAALLAH.BUNAMADIN DAHA,BAK BİZLERE YARDIM EDİYOSUN.TEKRAR SAĞOLASIN....B)
hafize yazdı:
hardlove yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
BEN BUNUYORUM GALİBA HATIRLAMIYORUM.YADA BEN HERKESİ ARTIK ALKIŞLIYORUM.AZMİN ZAFERİ FATOŞ.HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN SANA.NE YAPİM ÇALIŞMAKTAN BUNALDIM KENDİME MORAL VERİYORUM İŞTE...
ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM.EVET,ÇOK ÇALIŞMAKTAN OLABİLİR.SÜPERSİN,DEVAM ET İNŞAALLAH.BUNAMADIN DAHA,BAK BİZLERE YARDIM EDİYOSUN.TEKRAR SAĞOLASIN....B)
o söylediğin ikinci sayfa açılmyor ana sayfaya yönlendiriyor bi bak istersen kardeş s.a
Bahar_58Ve Aleyküm Selam:D
Hangi konuda avatarini mi degistiremiyorsun yoksa resim mi ekliyemiyorsun hangisi?
hafizkizS.A İKİSİDE YA BİDE ŞUNU SORACAĞIM SOLDA KULLANICI İSMİNİZİN ALTINDA SİZİN FOTOĞRAFLARINIZ VAR BEN ONU DA YAPMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMINIZI BEKLİYORUM S.A:H

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10150-yardim-edin-allah-askina · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.