✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN
BİLİNMEYEN DAĞ GİBİDİR BİLİNEN İSE KÜÇÜK BİR KUM TANESİ.
2.925 görüntülenme · 39 yanıt
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
DEĞERLİ VE BİLGİLİ SÜPER ,UZMAN,ESKİ,YENİ TÜM SİTE HALKI YARDIM EDİN.NE AVATAR DEĞİŞEBİLİYORUM NE DOSYA ATABİLİYORUM NEDE RESİM KOYABİLİYORUM.YARDIM LÜTFEN.NASIL OLUYOR BU İŞ.YAPAMIYORUM.......
FATMA_ERGUN yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
DEĞERLİ VE BİLGİLİ SÜPER ,UZMAN,ESKİ,YENİ TÜM SİTE HALKI YARDIM EDİN.NE AVATAR DEĞİŞEBİLİYORUM NE DOSYA ATABİLİYORUM NEDE RESİM KOYABİLİYORUM.YARDIM LÜTFEN.NASIL OLUYOR BU İŞ.YAPAMIYORUM.......
YAVAŞYA KORKTUMHA.TEK TEK YAPALIM ŞİMDİ ÖNCE AVATAR DEGİŞTİRMEYE ÖGRENELİM OLUR MU?
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
allah razı olsun.bakıcam teşekkürler............
✦ Mübarek Üye
hardlove yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
YAVAŞYA KORKTUMHA.TEK TEK YAPALIM ŞİMDİ ÖNCE AVATAR DEGİŞTİRMEYE ÖGRENELİM OLUR MU?
KARDEŞİM HELAL OLSUN SABIRLA BANA ÖĞRETTİN DARISI DİĞER KARDEŞLERİME.TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SENDEN....SELAMETLE...B)
KAAN ERDEM yazdı:
bilen arkadaşlardan biri bana bunu tek tek yazabilirse bende o yolu izleyerek yapabilir.
sabırla bekleyeceğim bir can simidi atanı..............
FATMA_ERGUN yazdı:
hardlove yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
KARDEŞİM HELAL OLSUN SABIRLA BANA ÖĞRETTİN DARISI DİĞER KARDEŞLERİME.TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SENDEN....SELAMETLE...B)
SİZEDEMİ ÖGRETTİM?YAV AFFERİN BANA BEN BİTANEYİM HA...
FATMA_ERGUN yazdı:
BEN BUNUYORUM GALİBA HATIRLAMIYORUM.YADA BEN HERKESİ ARTIK ALKIŞLIYORUM.AZMİN ZAFERİ FATOŞ.HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN SANA.NE YAPİM ÇALIŞMAKTAN BUNALDIM KENDİME MORAL VERİYORUM İŞTE...
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı::):):):) TAMAMDIR.ŞİMDİ RESİM EKLİYELİM Mİ?
yardımlarınız çok çok çooook teşekkürler.allah razı olsun.
anahtar kelime şuymuş --resim küçük olmalı-- demekki rast gele seçtiğimden almıyormuş ayrıca zaten ebat ve boyutu yazılı ama gözler boş boş bakmış anlamadım anlayamamışım.
bilene bilinen çok küçüktür.bilmeyene bilinmeyen bitmez yollar gibidir.
✦ Mübarek Üye
FATMA_ERGUN yazdı:
KAAN ERDEM yazdı::):):):) TAMAMDIR.ŞİMDİ RESİM EKLİYELİM Mİ?
yardımlarınız çok çok çooook teşekkürler.allah razı olsun.
anahtar kelime şuymuş --resim küçük olmalı-- demekki rast gele seçtiğimden almıyormuş ayrıca zaten ebat ve boyutu yazılı ama gözler boş boş bakmış anlamadım anlayamamışım.
bilene bilinen çok küçüktür.bilmeyene bilinmeyen bitmez yollar gibidir.
✦ Mübarek Üye
KAAN ERDEM yazdı:
senden allah razı çok sağ ol.ilgin alakan yardımların için.çook teşekkürler.ilgilendiğinizden dolayı şahsınıza sonsuz saygı ve teşşkkür.basite lamayıp alakadar olduğunuz.çok teşekkürler.
ALLAHA EMANET OLUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10150-yardim-edin-allah-askina · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.