ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

1.152 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
ifteron

ifteron

Aktif Üye · 50 mesaj

arkadaşlar dinimize yapılan saldırılar hergeçen gün artmakta dır.bu saldırılar sanal alemde de devam etmektedir.bu gün bir siteye girdim ve gördüklerim karşısında gözyaşlarımı tutamadım.eminim ki siz kardeşlerimde aynı duyguları paylaşırdınız benimle.ve lütfen yardım edin ve bu siteyi eğer aranızda bilen birisi varsa engellesin allah aşkına.benim bilgisayarım çok iyi olmadığından sitenin adını yazarak ekleyeceğim www.cafepress.com/aaronscose/496636.allah rızası için bu siteyi durduralım.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN

değerli kardeşim islama butür saldırılar her zaman olmuştur bizim kutsal değerlerimize saldıranlar hep çıkmıştır çıkacaktırda bize düşen maddi ve manevi değerlerimizi hakkıyla korumak biz hakkını verirsek eğer kimse haksızlık edemyecektir ama duyarlılığın için allah razı olsun rabbim mükafatını versin inş eminim bu konuda bilgili kardeşler bir şeyler yapacaklarıdr dua ile
teacher

teacher

Üye · 18 mesaj

s.a.Ben siteye girmeye çalıştım ama alışveriş sitesi çıktı.Adını doğru yazıp yazmadığınızı kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler.
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A.BENDE SİTEYE BAKTIM AMA ALIŞVERİŞ SİTESİ ÇIKTI .YİNEDE ANLATTIĞINA GÖRE KARDEŞİM İSLAMİYETİ YIPRATMAYA ÇALIŞAN BU SALDIRILAR ÖNCEDENDE VARDI ŞİMDİDE VAR GELECEKTEDE OLACAKTIR. BUNLARIN İSLAMDAN HİÇBİR ŞEY KAYBETTİRMEDİĞİNİ GÖRECEKLERDİR BU TÜR DÜZENBAZLIKLAR MÜMİNLERİ BİRLEŞTİRİR AYIRAMAZ, DAĞITAMAZ
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
ahmedhasan

ahmedhasan

Üye · 26 mesaj

B)B)ALLAH'IN İPİNE TOPTAN SARILALIM.B)B)
ahmedhasan

ahmedhasan

Üye · 26 mesaj

CENAB-I ALLAH BİZİ KENDİNE LAYIK EYLESİN.
elif__23

elif__23

Yeni Üye · 6 mesaj

bende girdim o siteye ama bişey göremedim.rabbim bizi iyi kullarından eylesin...
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

Allah hidayet versin o insanlara
tovbekar

tovbekar

Üye · 33 mesaj

site alışveriş sitesi adres doğrumu acaba...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.