ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN
1.152 görüntülenme · 8 yanıt
arkadaşlar dinimize yapılan saldırılar hergeçen gün artmakta dır.bu saldırılar sanal alemde de devam etmektedir.bu gün bir siteye girdim ve gördüklerim karşısında gözyaşlarımı tutamadım.eminim ki siz kardeşlerimde aynı duyguları paylaşırdınız benimle.ve lütfen yardım edin ve bu siteyi eğer aranızda bilen birisi varsa engellesin allah aşkına.benim bilgisayarım çok iyi olmadığından sitenin adını yazarak ekleyeceğim www.cafepress.com/aaronscose/496636.allah rızası için bu siteyi durduralım.
RE: ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN
değerli kardeşim islama butür saldırılar her zaman olmuştur bizim kutsal değerlerimize saldıranlar hep çıkmıştır çıkacaktırda bize düşen maddi ve manevi değerlerimizi hakkıyla korumak biz hakkını verirsek eğer kimse haksızlık edemyecektir ama duyarlılığın için allah razı olsun rabbim mükafatını versin inş eminim bu konuda bilgili kardeşler bir şeyler yapacaklarıdr dua ile
değerli kardeşim islama butür saldırılar her zaman olmuştur bizim kutsal değerlerimize saldıranlar hep çıkmıştır çıkacaktırda bize düşen maddi ve manevi değerlerimizi hakkıyla korumak biz hakkını verirsek eğer kimse haksızlık edemyecektir ama duyarlılığın için allah razı olsun rabbim mükafatını versin inş eminim bu konuda bilgili kardeşler bir şeyler yapacaklarıdr dua ile
RE: ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN
S.A.BENDE SİTEYE BAKTIM AMA ALIŞVERİŞ SİTESİ ÇIKTI .YİNEDE ANLATTIĞINA GÖRE KARDEŞİM İSLAMİYETİ YIPRATMAYA ÇALIŞAN BU SALDIRILAR ÖNCEDENDE VARDI ŞİMDİDE VAR GELECEKTEDE OLACAKTIR. BUNLARIN İSLAMDAN HİÇBİR ŞEY KAYBETTİRMEDİĞİNİ GÖRECEKLERDİR BU TÜR DÜZENBAZLIKLAR MÜMİNLERİ BİRLEŞTİRİR AYIRAMAZ, DAĞITAMAZ
S.A.BENDE SİTEYE BAKTIM AMA ALIŞVERİŞ SİTESİ ÇIKTI .YİNEDE ANLATTIĞINA GÖRE KARDEŞİM İSLAMİYETİ YIPRATMAYA ÇALIŞAN BU SALDIRILAR ÖNCEDENDE VARDI ŞİMDİDE VAR GELECEKTEDE OLACAKTIR. BUNLARIN İSLAMDAN HİÇBİR ŞEY KAYBETTİRMEDİĞİNİ GÖRECEKLERDİR BU TÜR DÜZENBAZLIKLAR MÜMİNLERİ BİRLEŞTİRİR AYIRAMAZ, DAĞITAMAZ
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4141-allah-askina-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- YARDIM EDİN ALLAH AŞKINA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
- ALLAH AŞKINA kardeşlerim hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Allah aşkına bakın göz yaşlarınızı tutamayacaksınız... Dini sohbet 12 cevap
- Allah rızası için bana yol gösterin. Peygamberimiz Muhammed Mustafa aşkına ey dostlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- ALLAH AŞKINA duanızı esirgemeyin lütfen çok ihtiyaçım var. Dua Bölümü 3 cevap
- ALLAH AŞKINA BİR BAKIN İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.