Allah aşkına bakın göz yaşlarınızı tutamayacaksınız...
1.425 görüntülenme · 12 yanıt
RE: Allah aşkına bakın göz yaşlarınızı tutamayacaksınız...
:(:(:(:( YETER ARTIK YA BITSIN BU ZULÜM !!!
ALLAH (C.C.) O ZALIMLER ISLAH ETSIN,BELALARINI VERSIN :(:@
NE SUCU VARYA BU BEBEGIN ,NE SUCUUUUUUUUU VAR :(:(:(:(:(:(
:(:(:(:( YETER ARTIK YA BITSIN BU ZULÜM !!!
ALLAH (C.C.) O ZALIMLER ISLAH ETSIN,BELALARINI VERSIN :(:@
NE SUCU VARYA BU BEBEGIN ,NE SUCUUUUUUUUU VAR :(:(:(:(:(:(
onlar öldüler kurtuldular ya biz acınacak haldeyiz müslüman kardeşim bebesine mama bulamazken oralarda biz kebapları dönerleri yerken içimiz cız etmesi gerek acınacak halde olanlar bizim nefislerimiz dünya meşakkati ölümle son bulur ya ahiretinki?:(
onlar öldüler kurtuldular ya biz acınacak haldeyiz müslüman kardeşim bebesine mama bulamazken oralarda biz kebapları dönerleri yerken içimiz cız etmesi gerek acınacak halde olanlar bizim nefislerimiz dünya meşakkati ölümle son bulur ya ahiretinki?:(
:(:(:(:(RABBİM ISLAH EYLESİN RABBİM ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİ KORUSUN
ONLARIN YARDIMSCISI OLSUN:(:(:(:(
:(:(:(:(RABBİM ISLAH EYLESİN RABBİM ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİ KORUSUN
ONLARIN YARDIMSCISI OLSUN:(:(:(:(
Esselamu Aleikum vr,vb
Kardeslerim evet bizler önümüzdeki sonsuz nimetleri yer iken onlar yokluk icinde yiyecek zor bulurken bizler utanmaliyiz ve nefsimizi teskiye etmeliyiz
Allah bu Zalimleri Islah oluyorlarsa Islah eylesin ,Olmuyor iseler KAHHAR sifati ile KAHR eylesin InsaAllah!!!
Esselamu Aleikum vr,vb
Kardeslerim evet bizler önümüzdeki sonsuz nimetleri yer iken onlar yokluk icinde yiyecek zor bulurken bizler utanmaliyiz ve nefsimizi teskiye etmeliyiz
Allah bu Zalimleri Islah oluyorlarsa Islah eylesin ,Olmuyor iseler KAHHAR sifati ile KAHR eylesin InsaAllah!!!
:( bu kardeslerımz için bol bol dua etmelıyız.
:( bu kardeslerımz için bol bol dua etmelıyız.
:(:(:(:( selamunaleyküm kardeşim artık resimlere bakamaz oldum inanırmısınız sayfayı açarken gözlerimi kapatıyorum dayanamaz oldum o hallere Rabbim en doğrusunu bilen gören ve duyandır Biznillah bunların hepsinin bir cezası olacak Dilerim ki ölen kardeşlerimizi Rabbim şehirlik mertebesine eriştirir kardeşim bu işe gönül koyup bizlere güzelliğe teşviğe vesile olduğun içinb saol selametle inşaAllah...B)
:(:(:(:( selamunaleyküm kardeşim artık resimlere bakamaz oldum inanırmısınız sayfayı açarken gözlerimi kapatıyorum dayanamaz oldum o hallere Rabbim en doğrusunu bilen gören ve duyandır Biznillah bunların hepsinin bir cezası olacak Dilerim ki ölen kardeşlerimizi Rabbim şehirlik mertebesine eriştirir kardeşim bu işe gönül koyup bizlere güzelliğe teşviğe vesile olduğun içinb saol selametle inşaAllah...B)
Selamun aleyküm arkadaşım daha önce "işte vaadin 10 günü" başlığı altında aynı konu ele alınmıştı.Lütfen arkadaşlar siteye bir yazı ya da resim yollamadan önce daha önce aynı konuda başka şeyler yollanmış mı bunlara dikkat edelim.Amacım kalp kırmak ya da insanların şevkini azaltmak değil alınmanıza ,gücenmenize gerek yok.ALLAH'a emanet olun!
Selamun aleyküm arkadaşım daha önce "işte vaadin 10 günü" başlığı altında aynı konu ele alınmıştı.Lütfen arkadaşlar siteye bir yazı ya da resim yollamadan önce daha önce aynı konuda başka şeyler yollanmış mı bunlara dikkat edelim.Amacım kalp kırmak ya da insanların şevkini azaltmak değil alınmanıza ,gücenmenize gerek yok.ALLAH'a emanet olun!
kötü çok kötü bir görüntü ama elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo.biz müslümanlar bu kadar duyarsız olduğumuz sürece.birbirimize kenetlenmediğimiz sürece daha çok ana bebek vss cesetlerini görürüz böyle.ve bu gördüğümüz görüntüyü unutur gideriz taki o namlu yakın bir tarihte bizi bulana kadar:|:(:(:(
kötü çok kötü bir görüntü ama elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo.biz müslümanlar bu kadar duyarsız olduğumuz sürece.birbirimize kenetlenmediğimiz sürece daha çok ana bebek vss cesetlerini görürüz böyle.ve bu gördüğümüz görüntüyü unutur gideriz taki o namlu yakın bir tarihte bizi bulana kadar:|:(:(:(
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2907-allah-askina-bakin-goz-yaslarinizi-tutamayacaksiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Göz Yaşlarınızı Tutamayacaksınız(sonuna kadar okuyun) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ALLAH AŞKINA BİR BAKIN İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- [ Tüyler ürpertici bir hikaye, belkide göz yaşlarınızı tutamayacasınız... ] Dini Hikayeler 14 cevap
- ALLAH AŞKINA kardeşlerim hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Allah rızası için bana yol gösterin. Peygamberimiz Muhammed Mustafa aşkına ey dostlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- YARDIM EDİN ALLAH AŞKINA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 39 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.