Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz
6.974 görüntülenme · 83 yanıt
daha üye olalı 1ay oldu ama tesadüf gördüm bu siteyi çok beğeniyorum herey çoık seviyeli insanlar sıcak en sevdiğim özelliği ise özel mesaj olmamassıı en azından rahatsız edilmiyoruz... ilk üye olduğumda soru sormuştum konuyu yanlış yere açmıştım ve konu kapanmıştı ama iyiki burdayım iyiki sizler varsınız allah razı olsun...
Arkadaşlar hepinizin yüreğine ağzına eline sağlık ben uzunca bir zaman giremedim siteye yani üye kardeşlerimiz yazılan konular yapılan yorumlar hepsi mükemmel sitedeki ilk gününüzü anlatmaya devam edermisiniz lütfen bu sayede yeni üye olan yada olacak kardeşlerimizi bu sitenin artılarınıda göstermiş oluruz inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38975-sitedeki-ilk-gununuzden-bahsedermisiniz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sitedeki öğretmenlerimize... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Deniz Yıldızım(VaVeyla) Sitedeki 2.3.4. Yılın Hayırlı Olsun...:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 64 cevap
- sitedeki herkese armağan olsun... Resimler 4 cevap
- sitedeki küçük mücahide ve mücahidler burda bu konuda buluışalımmı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 36 cevap
- gülnisa ablacığım sitedeki 3. yılınız hayırlı olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 15 cevap
- Sitedeki Bayan Arkadaşlara Benden Hediye Resimler 36 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.