Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz

7.008 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Selamğn aleyküm arkdaşlarim
sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz . Neler yaşadiniz hangi problemlerle karşilaştiniz ilk hangi üye kardeşimizle konuştunuz hatirliyormusunuz

selam ve dua ile
SAFİYE

SAFİYE

BEN ENÇOK RESİM YÜKLEMEDE SORUN YAŞADIM HALA DA ÇOKK İYİ BECEREBİLİYOR DEĞİLİM YAA :(:a26:
s.a.

s.a.

Aktif Üye · 59 mesaj

daha yeni üyeyiz kimle konustum derken kimseyle ne konustum ne tanıstım ama konular içerisinde cevaplar yazıyorum ama kimseyi hatırlayamam daha, site konu ve paylaşımlar itibariyle çok önemli ve güzel o yüzden burdayım,
forum kullanımına yabancı olmadığımdan çok sorun yaşamıyorum şükür, gösterilen sıcak ilgi de çok hoş,hepimizden Allah razı olsun inş.
s.a.
SAFİYE

SAFİYE

s.a.daha yeni üyeyiz kimle konustum derken kimseyle ne konustum ne tanıstım ama konular içerisinde cevaplar yazıyorum ama kimseyi hatırlayamam daha, site konu ve paylaşımlar itibariyle çok önemli ve güzel o yüzden burdayım,
forum kullanımına yabancı olmadığımdan çok sorun yaşamıyorum şükür, gösterilen sıcak ilgi de çok hoş,hepimizden allah razı olsun inş.
S.a.

aleykümselam
inşallah hepimizden razi olsun
_nisanur_

_nisanur_

Üye · 12 mesaj

bn sadece yazı okudum ve bi kaç yazılanlara cvp veriyorum.daha hiçkimseyle tanışmadım nasl tanışılıyo bilmiyorum
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum sıteyı tesadufen bulmuştum soru soracaktım
cok karışık gelmıştı bana ve rasgele bır yere sormuştum
sonra nıtekım oraya sorulmaması gerektığını yıne uyarmışlardı benı:)
ondan sonra buraya abone oldum
sorumun cevabını da öğrendım tabıı
allaha emanet ol
SAFİYE

SAFİYE

_nisanur_bn sadece yazı okudum ve bi kaç yazılanlara cvp veriyorum.daha hiçkimseyle tanışmadım nasl tanışılıyo bilmiyorum

canım burada online sohbet yok kastın o ise tanışmauya gelince insan ne zaman tanıştı arkadaş kardeş oldu anlamıyor bile forumlara yazarken oluveriyor
dualarınızda yer almak duası ile
SAFİYE

SAFİYE

gülnisaselamunaleykum sıteyı tesadufen bulmuştum soru soracaktım
cok karışık gelmıştı bana ve rasgele bır yere sormuştum
sonra nıtekım oraya sorulmaması gerektığını yıne uyarmışlardı benı:)
ondan sonra buraya abone oldum
sorumun cevabını da öğrendım tabıı
allaha emanet ol

aleyna ve aleykümselam hocam
bendede tıpkı sizin gibi oldu banada çok karışık geldi az önce üyelik tarihinizede baktım bir gün ara ile üye olmuşuz :a03::a35:

dualarında yer almak duası ile
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum safıye cım
demek kı bırbırımızı takıp etmışız ne guzel aklıma gelır gulumserız acemılığımı
allah her daım tebessum etmenı nasıp etsın amın
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm hayırlı sabahlar safiye ben ilk girdiyimde tesadüfen islamı araştırıyordum bilgisayarlada internetlede ilk defa tanıştığım dönemlerdi hiç kimseyi tanımıyordum yazılanları okuyor cevap yazmıyordum çünki çok seviyeli insanlardı burdakiler korkuyordum yazı yazmaya yanlış birşey yazarım diye sonra okuduklarıma cevap yazmaya başladım işte şimdide konu açıyorum her şeyi burda öğrendim geçmişim bir ziyan geleceyimde belli deyil bunu burada öğrendim bu siteyle tanışmadan önce fal bile baktırıyordum düşüne biliyormusun o kadar cahildim buraya emeyi geçen herkese sonsuz teşekkürler ALLAH CC herkesten razı olsun inşallah dahada çok faydalı olur ALLAHA CC emanet ol selametle kal
SAFİYE

SAFİYE

gülnisaselamunaleykum safıye cım
demek kı bırbırımızı takıp etmışız ne guzel aklıma gelır gulumserız acemılığımı
allah her daım tebessum etmenı nasıp etsın amın

aleykümselam
inşallah hoca ablam
iyiki burdayım diyorum
şükürler olsun rabbime
SAFİYE

SAFİYE

dinciselamün aleyküm hayırlı sabahlar safiye ben ilk girdiyimde tesadüfen islamı araştırıyordum bilgisayarlada internetlede ilk defa tanıştığım dönemlerdi hiç kimseyi tanımıyordum yazılanları okuyor cevap yazmıyordum çünki çok seviyeli insanlardı burdakiler korkuyordum yazı yazmaya yanlış birşey yazarım diye sonra okuduklarıma cevap yazmaya başladım işte şimdide konu açıyorum her şeyi burda öğrendim geçmişim bir ziyan geleceyimde belli deyil bunu burada öğrendim bu siteyle tanışmadan önce fal bile baktırıyordum düşüne biliyormusun o kadar cahildim buraya emeyi geçen herkese sonsuz teşekkürler ALLAH CC herkesten razı olsun inşallah dahada çok faydalı olur ALLAHA CC emanet ol selametle kal

aleykümselam nilüfer ablacım
dediklerine katılıyorum geçmiş ziyan gelecek muamma rabbim bugünümüzü layıkı ile yaşattırmayı nasip etsin inşallah. bende burada öğrendim birçok şeyi ben hala çok eksiğim üstelik :( inşallah siz kardeşlerimin sayesinde bu eksiklikleri tamamlarım....
ablacım buarada özel bir sorum olacak ancak burada soramıyorum yardımcı olabilirmisin

dinci

dinci

SAFİYEaleykümselam nilüfer ablacım
dediklerine katılıyorum geçmiş ziyan gelecek muamma rabbim bugünümüzü layıkı ile yaşattırmayı nasip etsin inşallah. bende burada öğrendim birçok şeyi ben hala çok eksiğim üstelik :( inşallah siz kardeşlerimin sayesinde bu eksiklikleri tamamlarım....
ablacım buarada özel bir sorum olacak ancak burada soramıyorum yardımcı olabilirmisin

ablacığım beyaz renkle yaz ben alırım
dinci

dinci

.....................
dinci

dinci

selametle kal
SAFİYE

SAFİYE

dinciselametle kal

sağol ablacim
ama ben kaçirdim neteki bir problemlerden dolayi yazilanlari almadim yardimci olduğun olmaya çaliştiğin için çok tşk edrm allah razi olsun
SAFİYE

SAFİYE

ehlisünnetselamun aleyküm safiye kardeşim...
Hangi ilk günümden bahsetsem?
çok kere banlandım o yüzden hangi ilk günümden bahsedeceğimi söylerseniz sevinirim....
:a01:

içinden hanigsi geliyorsa burada hangisini bizimle paylaşmak istiyorsan onu anlat kardeşim
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

s.a. Ben siteyi geçen yil sohbet dinlemek için keşfetmiştim.metin balkanlioğlu hoc.nin çok faydali sohbetlerinden istifade etmiştim.netle ilgilenmeyi pek sevmediğim için mecbur kalmadikça pc başina geçmem.(çaliştiğim için akşama kadar beraberiz ama) geçen miraç kandili için girmiiştim.sonra forumda sekine dusi kardeşliğini gördüm.dua kardeşliği,hacet namazi kardeşliği derken o gün uzun bir zaman siteden çikamadim.forumlari üye yazilarini inceledim.sitenin ciddiyeti ve ihlasli ortami beni çok sevindirdi.hemen bir dostluk başladi kardeşlerimle....en hoşuma giden hiç tanimadiğim kardeşlerim için hasta ya da yorgun da olsam DA dua etmek!.......... Tarifi imkansiz güzel bir duygu
allah hepinizden razi olsun
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

selamün aleyküm
Çok bunaldığım bir anda googleye dini hikayeler yazmıştım ben hikaye araraken tefriciye okunan bölümü buldum ilk üye olduğumdan 4-5 ay sonra foruma yazı yazmaya başladım tefriciye ve yasin okurdum hep.foruma ilk yazdığım kişiyse bebek hasreti adlı üye onuda yanlış yapmışım zaten yasinler okunmuş bitmiş göremedimki birde ben ilk günlerde konuları çok zor buluyodum nereye kayboluyo bunlar deyipduruyodum sonra alıştım

selametle
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

isranurrselamün aleyküm
çok bunaldığım bir anda googleye dini hikayeler yazmıştım ben hikaye araraken tefriciye okunan bölümü buldum ilk üye olduğumdan 4-5 ay sonra foruma yazı yazmaya başladım tefriciye ve yasin okurdum hep.foruma ilk yazdığım kişiyse bebek hasreti adlı üye onuda yanlış yapmışım zaten yasinler okunmuş bitmiş göremedimki birde ben ilk günlerde konuları çok zor buluyodum nereye kayboluyo bunlar deyipduruyodum sonra alıştım

selametle

isranurr kardeşim ben de sana ulaşmaya çalişiyordum.nasilsin,sibel kardeşimin duasini okuyorum.kendisine selamlarimi ilet.allaha emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.