Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz

6.974 görüntülenme · 83 yanıt

Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

ayşe.a, post: 744591, member: 74557aleykümselam arkadaşım
ben ilk zamanlarda cevap nasıl yazılır, konu nasıl açılır gibilerini pek beceremiyordum.:a01: Sonra allah razı olsun şimal kardeşim bana açıkladı ve paylaşımlarıma başladım.. Rabbim daim etsin inşaallah:a03:

aleykümselam kardeşim
inşallah rabbim daim eder
memusu

memusu

Yeni Üye · 9 mesaj

selamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. dualarınıza dahil olmak ümidiyle.Allaha emanet olun...
memusu

memusu

Yeni Üye · 9 mesaj

selamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. dualarınıza dahil olmak ümidiyle.Allaha emanet olun...
edas

edas

Kıdemli Üye · 151 mesaj

Selam aleykum bende siteyi nette tesadufen bulanlardan biriyim ve ilk uye oldugum gunden beri baglandim siteye cok yararli oldugunu dusunuyorum. Paylasim ve bilgi veren akrdaslardan Alah razi olsun. Ben bisey paylasmadim sizinle daha cok sizden ogreniyorum. Sunu soyleyebilirim ben Makedonyda yasayan arnavutum dinimizi Osmanlilarin sayesinde kavustuk ve ben buradc Osmanli torunlarindan ogrenmeye devam ediyorum. ben size fayadali olmaidigmim icin kusura bakmasiniz ama balkanalrda ki musluman hakli ile ilgili bilgilenmek istreseniz yardimci olmaya calisrim.
Dua ile...
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

selamun aleyküm...bende bu siteyi google amcadan öğrendim..çok yararlı bir site olduğunu düşünüyorum..bugün ilk günümdü..derdimi anlattım dualar aldım..Allah razı olsun....ayrıca bugünde namaza başladım...Çok şükür..Allah bütün Müslümanlara devamlı namaz kılmayı nasip etsin..ben bir türlü devamlı kılamadım..bu sfer olacak İnşallah..yine dualarınızı bekliyorum..Allah'a emanet olun
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
SAFİYE

SAFİYE

memususelamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. Dualarınıza dahil olmak ümidiyle.allaha emanet olun...

aleykümselam üyeliğiniz hayirli olsun inşallah beceriksizlik demeyelim acemeilik diyelim allah a emanet olun
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

güzel kardeşim bAKTIM BUGÜN BENİ SİTEDEKİ İLK GÜNÜMMÜŞ TEFAFUK :):)
SAFİYE

SAFİYE

edasselam aleykum bende siteyi nette tesadufen bulanlardan biriyim ve ilk uye oldugum gunden beri baglandim siteye cok yararli oldugunu dusunuyorum. Paylasim ve bilgi veren akrdaslardan alah razi olsun. Ben bisey paylasmadim sizinle daha cok sizden ogreniyorum. Sunu soyleyebilirim ben makedonyda yasayan arnavutum dinimizi osmanlilarin sayesinde kavustuk ve ben buradc osmanli torunlarindan ogrenmeye devam ediyorum. Ben size fayadali olmaidigmim icin kusura bakmasiniz ama balkanalrda ki musluman hakli ile ilgili bilgilenmek istreseniz yardimci olmaya calisrim.
Dua ile...

aleykümselam
inşallah bilmediklerimizi öğreniriz bildiklerimi paylaşip pekiştiriiriz....:)
dualarinizda yer almak duasi ile
SAFİYE

SAFİYE

hakanetselamun aleyküm...bende bu siteyi google amcadan öğrendim..çok yararlı bir site olduğunu düşünüyorum..bugün ilk günümdü..derdimi anlattım dualar aldım..allah razı olsun....ayrıca bugünde namaza başladım...çok şükür..allah bütün müslümanlara devamlı namaz kılmayı nasip etsin..ben bir türlü devamlı kılamadım..bu sfer olacak inşallah..yine dualarınızı bekliyorum..allah'a emanet olun

aleykümselam kardeşim üteliğin hayirli olsun inşallah namazlarni allah kabull etsin daimi olsun inşallah dualarinizda yer almak duasi ile selam ve dua
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Kendimi çok yalnız hissetim..:(

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
SAFİYE

SAFİYE

Kiyamam canim yaa
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:a27: :a27:

yanlış anlanmasın safiye ablama....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
SAFİYE

SAFİYE

€bru;751522:a27: :a27:

Yanlış anlanmasın safiye ablama....

teşekkür ederim canim benim
:Eyyub:

Aktif Üye · 59 mesaj

:) :)

Hiçbişey hissetmedim........
SAFİYE

SAFİYE

:Eyyub::) :)

Hiçbişey hissetmedim........

ODA BİRŞEYDİR :a30::a01:

SELAMÜN ALEYKÜM

Aktif Üye · 59 mesaj

doğru......ve aleyküm selam.......
nur032

nur032

Üye · 11 mesaj

Ben ilk Mevlüt Kandilinin tarihini öğrenmek için bir yer ararken sitenizle karşılaştım ogün de beraat kandiliydi üye oldum bir hatim bölümü gördüm cüz aldım okudum...okuduğumuda bildirebildim ama tekrar o bölümü bulamıyorum biraz karışık geldi ...
alışırım herhalde...
SAFİYE

SAFİYE

nur032, post: 752530, member: 73443Ben ilk Mevlüt Kandilinin tarihini öğrenmek için bir yer ararken sitenizle karşılaştım ogün de beraat kandiliydi üye oldum bir hatim bölümü gördüm cüz aldım okudum...okuduğumuda bildirebildim ama tekrar o bölümü bulamıyorum biraz karışık geldi ...
alışırım herhalde...

evet kardeşim zamanla alışırsın bizede ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım ama sonra acemilik gidiyor
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

siteye daha dün üye oldum,
ne nerede diye uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım:)
ezanlarla birlikte mola verdim sonra tekrar dönme şartı ile...
:)
selam ve dua ile,iyiki gelmişim diyorum...
SAFİYE

SAFİYE

ehlisünnet, post: 752573, member: 42919selamun aleyküm...
Ben unuttum neler yaşadığımı ilk gün...
çok unutkanım...kusura bakmayın...

aleykümselam
est. Ne deme kardeşim
rabbime emanet olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.