🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

slam ben yeni üyeyim

2.616 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

hoşgeldinizz.....
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~

Ve aleyküm Selam değerli ablam.
İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı, daimi ve istifadeli olsun inşallah..Selam ve dua ile..B)B)

~*~
BAĞRIYANIK

BAĞRIYANIK

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamün Aleyküm....herkese...

Selamün Aleyküm....herkese...

Dostlar......
Ben Bu Siteyi Tesadüfen ......bağrimin Yandiği ,içimin Gerçekten Acidiği Bir Anda Tamamen Tesadüfen Açtim . üye Oldum. Işte Sizinleyim. Birden Içimi Bir Huzur Kapladi Sanki . Benden Birşeyler Var Bu Sitede Herhalde.....inşallah Hayirlara Vesile Olur...hepinizi Saygiyla Selamliyorum...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Ve aleykum selam hoşgeldiniz.Rabbim hayırlı kılsın vesselam
sezaikarakoc01

sezaikarakoc01

Yeni Üye · 4 mesaj

selamunaleyküm bende buraya yeni kayıt oldum allahın selamı ve berketi hapimizin üzerine olsun inşallah bu sayfalarda güzel şeyler bulacağız allaha emanet olsun selam ve dua ile
sezaikarakoc01

sezaikarakoc01

Yeni Üye · 4 mesaj

BAĞRIYANIK, post: 698693, member: 54443Dostlar......
Ben Bu Siteyi Tesadüfen ......bağrimin Yandiği ,içimin Gerçekten Acidiği Bir Anda Tamamen Tesadüfen Açtim . üye Oldum. Işte Sizinleyim. Birden Içimi Bir Huzur Kapladi Sanki . Benden Birşeyler Var Bu Sitede Herhalde.....inşallah Hayirlara Vesile Olur...hepinizi Saygiyla Selamliyorum...

selamunaleyküm bağrıyanık kardeşim senin uyarmak istedim umarım kusura bakmzsın tesadüf diye bir şey yoktur kardeşim her şey ama her şey lehvi mahfuzda yazılıdır zamanı gelince vuku bulur tevafuk vardır bu tesadüf kelimesi sanırım batılı filizofların bize lanse ettiği bir kelimedir onlar bu dünyanın ve evrenin tesadüf eseri var olduğna inanıyorlar ve bizide inandırmaya çalışıyorlar ama biz bunlara kanmamamız ve her zaman ve her yerde uyanık davranmamız lazım allaha tam bir teslimiyetle inanıyoruz bunda şuphe yoktur allah bizleri muvahhid ve mucahid kullrından eylesin allaha emanet olun selam ve dua ile
7gülnisa2006

7gülnisa2006

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm bende yeniyim site çok karışık amacım günün stresli ortamından çıkıp akşam saatlerinde allah kelamı etmek hayırlı arkadaşlar edinip bilgi alışverişi
ebrulii

ebrulii

Yeni Üye · 1 mesaj

S.a Adim Ebru Bende Yeni üye Oldum Siteye Gerçekten çok Karmaşik Site Ama Pc Başina Oturup Farkli Sitelere Prim Kazandiracağima Kendime Faydali Bi Sitede Olmak Istedim Rabbim Nasip Eti Işte Allah Yar Ve Yardimcimz Olsun Allaha Emanet Olun
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim aramıza hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
aysun adak

aysun adak

Aktif Üye · 63 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim
ALLAH c.c.hepinizden razı olsun ben bu siteye üye olalı
çok güzel bilgiler öğrendim birbirinden güzel etkili yazılar okudum RABBİM kalbinizden gönlünüzden ALLAH korkusunu PEYGAMBER sevgisini eksik etmesin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.