yeni üyeyim

2.821 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
mehmet cangı

mehmet cangı

Yeni Üye · 2 mesaj

Selemunaleyküm!
Arkadaşlar siteyi yeni katılıyorum.Daha doğrusu bu siteyi yeni keşfettim ve hemen ketıldım.
Ben şahsım ve islam alemi adına israile beddualar ediyorum.Din kardeşlerimizin kanları yerde kalmıyacak ALLAH'ın izniyle.Yüce rabbim tez zamanda inşallah israilin belasını verecektir.Hayırlı günler
ELİZAN

ELİZAN

Kıdemli Üye · 418 mesaj

aleyküm selam hoşgeldin kardeşim hayırlı paylaşımlar
{suMEYYE}

{suMEYYE}

Aktif Üye · 90 mesaj

Hosgeldiniz..
Ben sahsen beddua etmeyi sevmem.. ama sunu bilin ki allah onlarin cezasini er yada gec vericektir...
Hayirli Paylasimlar diliyorum Tekrar Hosgeldiniz...
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

mehmet cangı, post: 883677, member: 86712selemunaleyküm!
Arkadaşlar siteyi yeni katılıyorum.daha doğrusu bu siteyi yeni keşfettim ve hemen ketıldım.
Ben şahsım ve islam alemi adına israile beddualar ediyorum.din kardeşlerimizin kanları yerde kalmıyacak allah'ın izniyle.yüce rabbim tez zamanda inşallah israilin belasını verecektir.hayırlı günler

maşaallah pek de hızlı geldin aramıza hoşgeldin
esselamün aleyküm
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
dursune

dursune

Yeni Üye · 1 mesaj

slm ben dursune herkese hayirli geceler yeniyim aslinda aram pek iyi degildir bilgisayarlan istihare namazini ararken tesadufen denk geldim ins anlasabiliriz
aikoay

aikoay

Aktif Üye · 53 mesaj

hosgeldiniz kardesim umarim vaktiniz boldur bu siteye faydali olabilmek icin vakit lazim zannimca benim pek vaktim yok o yuzden pek fayda saglayamiyorum
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

aleykumselam hosgeldiniz kardesim hayirli ve faideli paylasimlarda bulusmak dilegiyle Allah,a emanet olun selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

mehmet cangı, post: 883677, member: 86712Selemunaleyküm!
Arkadaşlar siteyi yeni katılıyorum.Daha doğrusu bu siteyi yeni keşfettim ve hemen ketıldım.
Ben şahsım ve islam alemi adına israile beddualar ediyorum.Din kardeşlerimizin kanları yerde kalmıyacak ALLAH'ın izniyle.Yüce rabbim tez zamanda inşallah israilin belasını verecektir.Hayırlı günler

Vealeykümselam kardeşim. Üyeliğiniz hayırlı olur inş. Dualarımız müşterek. Rabbim kabul buyursun....
t.yolcu

t.yolcu

Aktif Üye · 55 mesaj

Selamunaleyküm
yeni katılan tüm kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum.allah c.c hayırlı etsin inşallah.hepinizin dualarınızı bekliyorum.tüm müslümanlar için dua edelim.herkes bu güzel dinimizi yaşama şerefine nail olur inşallah.allah c.c rahmeti bereketi mağfireti üzerimize olsun inşallah.allah c.c yar ve yardımcımız olsun inşallah.
gülcee

gülcee

Üye · 12 mesaj

Selamların en güzeliyle selamlıyorum arkadaşlar sizi.Ben de az önce üye oldum,faydalı şeyler öğrenip,iyi vakit geçireceğime inanıyorum sizlerle inş.
burhan demir

burhan demir

Yeni Üye · 7 mesaj

hosgeldin kardesim aramiza.allahin selami ve rahmeti üzerine olsun isallah filistindeki din kardeslerimin acisi enkisa zamanda biter dualarimizi eksik etmeyelim
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

selamünaleyküm ,hoş geldin kardeşim :)
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

aleyküm selam kardeşim.
üyeliğiniz kalıcı ve daim olur inşaallah.

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

sürgünsevda

sürgünsevda

Aktif Üye · 70 mesaj

Aleyküm selam aramıza hoşgeldin Hayırlı olsun inşallah...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.