Yeni Üyeyim..
3.505 görüntülenme · 32 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleykümselam kardeşim;
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dua'larımla,hayırlı ve bereketli cumalar,geceler olsun kardeşim,selametle kalınız.
Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
Selam ve yürekten samimi dua'larımla,hayırlı ve bereketli cumalar,geceler olsun kardeşim,selametle kalınız.
_kaan_, post: 966029, member: 94472aleykümselam kardeşim;
hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
bir kez daha ne kadar iyi bir seçim yapıp üye olduğumu anladım. Ziyaretçi olarak giriyordum ve iyi ki de üye oldum allah'ın izniyle. çok sağolun, çok çok teşekkür ederim. Bu güzel dualarınız için allah razı olsun.. Hayırlı cumalar, hayırlı akşamlar..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51809-yeni-uyeyim · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.