slam ben yeni üyeyim
2.634 görüntülenme · 29 yanıt
hepinizden allah razı olsun teşekkür ederim
bu siteyi çok sevdim komşum neslihan sayesinde keşfetim hemen üye olmak istedim çok güzel şeyler paylaşıyosunuz.ben de aranızda olmak istedim .çok vaktim olmuyor ama fırsat buldukça sizlerle olmak beni mutlu eder.
bu siteyi çok sevdim komşum neslihan sayesinde keşfetim hemen üye olmak istedim çok güzel şeyler paylaşıyosunuz.ben de aranızda olmak istedim .çok vaktim olmuyor ama fırsat buldukça sizlerle olmak beni mutlu eder.
aysun adakhepinizden allah razı olsun teşekkür ederim
o neslihan ben oluyorum:Kaysun abla güzel bi siy,t:He demi vallahi çıkamıycaksın burası bağımlılk yapıyo hadi allaha emanet ol
ve aleyküm selam kardeşim
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah
selam ve dua ile
Rahmana emanet olun,,,,,:H
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah
selam ve dua ile
Rahmana emanet olun,,,,,:H
GAZEL44Hoş Geldin Aslinda Bende Yeni üye Oldum Ilk Tuğçe44 Olarak Girdim Ama şifremi Unuutuğum Için Yeni Bi Isim Ile üye Oldum Inş üyeliğimiz Daim Olur
sizde hoş geldiniz
üyeliğiniz hayırlı olsun
selam ve dua ile kalın,,,:H
GAZEL44Hoş Geldin Aslinda Bende Yeni üye Oldum Ilk Tuğçe44 Olarak Girdim Ama şifremi Unuutuğum Için Yeni Bi Isim Ile üye Oldum Inş üyeliğimiz Daim Olur
amin canım senin üyelğinde hayırlı olsun
aleykume selam h.g
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Tesbih Elimde :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Tesbih Elimde :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34948-slam-ben-yeni-uyeyim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.