SELAM ARKADASLAR BEN YENI KATILDIM
726 görüntülenme · 5 yanıt
RE: SELAM ARKADASLAR BEN YENI KATILDIM
B)ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..ALLAH C.C ÜYELİĞİNİZİ HAYIRLI VE DAİM EDER İNŞAALLAH...B)
B)YENİDEN HOŞGELDİNİZ..SELAM VE DUA İLE...B)
B)YENİDEN HOŞGELDİNİZ..SELAM VE DUA İLE...B)
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.HOŞGELDİN,SEFALAR GETİRDİN.HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH.SELAMETLE...B)B)B)B)
karamelek yazdı:
SESİZLİĞİN İÇİNDE BİR DOST SESİ DUYARDA SEVİÇTEN NEYAPACAĞINI BİLEMEZYA İNSAN O SEVİÇ HALİNİN GÜNÜN HER ANINDA YÜREĞİNİZDEOLMASIDİLEGİYLE BEN YENİ KATILDIM ARANIZA TANISMAK ISTERIM SOHBETLERINIZ COK GÜZEL SELAM VE DUA İLE
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.HOŞGELDİN,SEFALAR GETİRDİN.HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH.SELAMETLE...B)B)B)B)
selamün aleyküm kardeşim,hoşgeldiniz,hayırlı olsun üyeliğiniz.burda insan gerçek kardeşliği hissediyor.Allah bütün üyelerden razı olsun.Allah'a emanet olun..selam ve dua ile...
selamün aleyküm kardeşim,hoşgeldiniz,hayırlı olsun üyeliğiniz.burda insan gerçek kardeşliği hissediyor.Allah bütün üyelerden razı olsun.Allah'a emanet olun..selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17099-selam-arkadaslar-ben-yeni-katildim · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bende aranıza yenı katıldım Tanışma Köşesi 18 cevap
- arkadaslar bende bu aıleye yenı katılıyorumm Tanışma Köşesi 9 cevap
- selem arkadaslar yenı uye oldugum ıçın sıte kullenımında zorlanıyorum ve kımseyı tanı Tanışma Köşesi 30 cevap
- yenı uye Tanışma Köşesi 19 cevap
- yenı oyun Fıkra, Mizah Bölümü 12 cevap
- yenı uyeler Tanışma Köşesi 42 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.