Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...
17.594 görüntülenme · 247 yanıt
tsunamiSelamun aleykum kardeslerim rabbime bin sukur hastaneden dun taburcu olduk tam tamina 45 gun olmus dile kolay gercekten cahidemi bana yeniden bagisladi cok sukur bir daha gostermesin rabbim ayirmasin yavrumla beni cok zor bir sinav verdim iyinin merhametinide zalimin zulmunude gordum ama onemli olan sonunda yavrumu kucagima almam oldu inanin herseyi unuttum evimdeyim ve yavrum yanimda cok sukur sizlerin duasi sayesinde dua eden etmeyen herkesten Allah razi olsun beni devamli arayan canlarimdanda rabbim razi olsun derdi dertleri sevinclerimi kendi sevinci gibi bilen tum kardeslerimden rabbim bu dunyadada ahirettede razi olsun...selametle dua ile....
geçmiş olsun kardeşim inşallah bir daha yaşanmaz her şey çok güzel olur bundan sonra.
Rabbime hamd-u senalar olsun...
Çektiğin acılar mükafat olarak dönsün, sabır edene müjdeler olsun
Rabbim sizlere dünya da ve ahirette güzellikler ihsan etsin
mutlu olasın inşaAllah...
İbrahim dedesine selam olsun, ben gideyim o kalsın...hasret sona ersin
Çektiğin acılar mükafat olarak dönsün, sabır edene müjdeler olsun
Rabbim sizlere dünya da ve ahirette güzellikler ihsan etsin
mutlu olasın inşaAllah...
İbrahim dedesine selam olsun, ben gideyim o kalsın...hasret sona ersin
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Rabbim'e sonsuz şükürler olsun Allah'ın izniyle bu günlerde geçti gerçekten çok sevindim.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünce olsun.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun 45 gun dualarinizi eksik etmediniz ve ben biliyorum cahidem hepinizin dulariyla cok sukur iyilesti rabbim bir daha beni yavrumdan ayri birakmasin onun acisiyla yuregimi daglamasin esimle hepinize minnettariz selametle dua ile.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85375-tsunami-nuray-kardesimizin-bebegi-icin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Serap8191 kardeşimizin bebeği için dualarnızı bekliyoruz kardeşlerim Dua Bölümü 20 cevap
- Affedilmeyen Kızlar (Nuray Canan Bezirgan) Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- hacerimin 7 aylık bebeği için dua edermisiniz? Dua Bölümü 10 cevap
- Kızkardeşimin bebeği olması için Yasin-i Şerif Dua Bölümü 12 cevap
- ACI AMA GERÇEK İŞTE TSUNAMİ Resimler 3 cevap
- tsunami kardeşim....DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.