Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...
17.594 görüntülenme · 247 yanıt
akşam aradı beni görüşebildim.durum aynıymış hala hastanedeler,yoğunbakımın önünde bekliyorlar.kameradan görebiliyorlarmış bebeklerini.sesi daha iyi geliyordu kardeşimizin.sizlere çok selam söyledi,dualarınızı bekliyor...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Rabbimiz Şu Mubarek Gecenin ve arkasındaki Kutlu Cuma Günün hürmetine
Şifa Umuduyla EŞ ŞAFİ olanın kapısında dilenen tüm kardeşlerimize ve
Tsunami kardeşimizin bebeğine şifalar nasib eylesin..
Amin...
Selam ve dua ile
Şifa Umuduyla EŞ ŞAFİ olanın kapısında dilenen tüm kardeşlerimize ve
Tsunami kardeşimizin bebeğine şifalar nasib eylesin..
Amin...
Selam ve dua ile
her duamda varsın NURAYIM...
çocuğuma her bakışımda başımı yastığa her koyuşumda... YA ŞAFİ sana sığındık şifa için yardım et...
çocuğuma her bakışımda başımı yastığa her koyuşumda... YA ŞAFİ sana sığındık şifa için yardım et...
Selamun aleykum kardeslerim suanda cok uzgunum nemire rumuzlu ibrahim hocamizin haberini aldim bugun tam 30 gun oldu hastanedeki gun sayimiz ve cahide hala yogunbakimda durumu heran degisiyor dua eden etmeyen herkesten Allah razi olsun ..selametle.dua ile.
kızın için bu gece içimden geldiğince dua edeceğim. allahım yardımcı olsun mucizesini göstersin şifa bulsun bebeğin. allaha emanet meleğin
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizinle canım Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Selamun aleykum biz hala hastanedeyiz ve cahide yogunbakimda bugun 37 gun oldu durumu biraz daha iyi dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun bu hafta ici guzel haberler veririm insallah selametle dua ile.
can kardeşlerim sabah konuştum nurayımla.. hepinize çok selamları var...
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85375-tsunami-nuray-kardesimizin-bebegi-icin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.