hacerimin 7 aylık bebeği için dua edermisiniz?

1.067 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

canlarım hacerimizin 7 aylık ikizlerinden biri anjio olmuş dün öğrendim .şimdi evdelermiş .ama doğduktan sonra 1 ay içinde kapanması gereken kalbe giden damarlardan biri erken doğum olduklarından kapanmamış.ve 1-2 aya kadar kendi kapanma durumu varmış kapanmazsa meleğimizi tekrar ameliyata alacaklar.ne olur şimdi minik melek için kendiliğinden iyileşmesi için ameliyata girmemesi için dua edermisiniz.beni hiç bir zaman yalnız bırakmadınız .ne olur şimdi arkadaşımıda yalnız bırakmayın.ALLAH binlerce kez razı olsun hepinizden
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru seğame”

(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Ey Rahman ve Rahim olan Allah'ım sen bu küçük kardeşimizin yar ve yardımcısı ol
Hayırlı şifalarını ver Allah'ım onun minik yüreğine güç ve kuvvet ver

Meleğimiz için 100 tane El-Bari okuyacağım
Elhamdülillah !
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Rabbim güzel meleğimize acil şifalar versin... Bu gün muhakkak onun için okuyacağım...
_misal_

_misal_

Aktif Üye · 84 mesaj

Allah şifa versin. Sağlıklı ana babasına bağışlasın.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rabbim acil şifalar versin.. Dualarımızda unutmayalım inşaAllah..
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Ya şafi ente şafi..
Allah acil şifa versin allah yardımcınız olsun düzelir inşallah
selam ve dua ile.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru seğame”

(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Canım benim Allah minik meleğimizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiç görmeişe döndersin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

benim dünyalar tatlısı melek aşlem .ALLAH razı olsun hepinizden beni yine yalnız bırakmadınız .RABBİMDE her daim sizin yanınızda olsun
hacer_fatih

hacer_fatih

Kıdemli Üye · 425 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşlerim Rabbim cümlenizden razı olsun. Mevlam kapısından ellerimizi boş çevirmesin. hakkınızı helal edin
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allahım şifasını versin nerde varsa

ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

ALLAH acil şifalar versin
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.