Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için...

17.594 görüntülenme · 247 yanıt

Paylaş:
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

40 gün.. dile kolay...
Allah c.c. kefaret kılsın çektiklerini...
O bekleyişler hastane koridorlarında..

Rabbimiz yüzlerini güldürsün inşallah.. sıkıntısız şifa ve huzur dolu yaşam nasib eylesin kardeşimize ve ailesine..amin

selam ve dua ile
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

AMİN İNŞALLAH.. yaşayan bilir heralde.. evime her girişimde aklımda nuray.. napıyor şimdi orda....
sabah bi cahidemi kucağıma alayımda herşey geçer dedi..
içim yandı resmen... RABBİM YARDIM ET..
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

buket_zeynep, post: 1519008, member: 37970can kardeşlerim sabah konuştum nurayımla.. hepinize çok selamları var...
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..

Rabbim Şafi ismiyle şifasını verir inşallah...
Kardeşimiz sabırla, dua ile beklemeye devam etsin kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
ilka

ilka

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 110 mesaj

Ya Rabbimiz Celle Celalehu ;
Af edicisin Affı çok seversin ...Bizleri af et...
Nuray Kardeşimizin bebeği rahatsız , Kırk gündür yoğun bakımda , bu yüzden Kardeşimiz çok sıkıntıda.Onun bebeğine ŞİFA nasip etmeni arz ediyoruz...
Şifa nasip et Rabbimiz sana yalvarıyoruz... Hastaların Şifası senin yanında ne olur Şifa nasip et Ya Rabbimiz Celle Celelehu...
Arz ediyoruz...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

COK sağolun hepiniz.. dualarımızın karşılığını verecek inşallah RABBİMİZ
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

inşallah güzel kuzu anne babasıyla sağlıklı bir şekilde evine dönsün Rabbim bir daha yaşatmasın
gülfemm

gülfemm

Üye · 21 mesaj

tsunami, post: 1518629, member: 110641Selamun aleykum biz hala hastanedeyiz ve cahide yogunbakimda bugun 37 gun oldu durumu biraz daha iyi dualariniz sayesinde hepinizden Allah razi olsun bu hafta ici guzel haberler veririm insallah selametle dua ile.

çokk geçmiş olsun kızın rahatsız galiba Rabbim yardımcınız olsunn canımmm
Allahım acil şifalar versin
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Rabbim şifa versin küçük günahsız kardeşimize
İnsan beğenmez.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynep, post: 1519008, member: 37970can kardeşlerim sabah konuştum nurayımla.. hepinize çok selamları var...
cahidemizin 40. günü bugün yoğun bakımda şükür ciğerleri temizlenmiş.. ama sürekli damardan beslendiği için beslenme sıkıntısı oluşmuş.. şimdi onu bekliyorlarmış..
yine dualarımızı eksik etmeyelim... inşallah sıkıntısız evlerine yuvalarına dönsünler.. kardeşimiz 40 gündür harap oldu yoğun bakım önlerinde..

Ve aleykum selam canım..
Rabbim şifasını versin miniğimizin inşaallah..
Kardeşimiz hep aklımda, duamda..
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını nasip etsin..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

selamunaleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim;

aslında bu haberi size nuray'ın vermesini istiyordum ama sevinçten dayanamadım ve sizlerle paylaşmak istedim.az önce kardeşimizi aradım veeee sonunda cahideciği taburcu etmişler :D çok ama çok mutluydu nuray kardeşimiz.konuşurken bi süre gülüp durduk mutluluktan.rabbim bir daha yaşatmaz inşaALLAH.dualarınızı kardeşimizden eksik etmediğiniz için allah razı olsun.neyse gerisini nuray kardeşimize bırakıyorum eminim yazacağı çok şey vardır.allaha emanet olun,selametle,dua ile...

ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

hicranfarukyavuz

aslında bu haberi size nuray'ın vermesini istiyordum ama sevinçten dayanamadım ve sizlerle paylaşmak istedim.az önce kardeşimizi aradım veeee sonunda cahideciği taburcu etmişler :D çok ama çok mutluydu nuray kardeşimiz.konuşurken bi süre gülüp durduk mutluluktan.rabbim bir daha yaşatmaz inşaALLAH.dualarınızı kardeşimizden eksik etmediğiniz için allah razı olsun.neyse gerisini nuray kardeşimize bırakıyorum eminim yazacağı çok şey vardır.allaha emanet olun,selametle,dua ile...

Ve Aleykumselam kardeşim...
Bu güzel haberin için Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
Bir kimsenin rahatlığa, şifaya kavuşması ne güzel...
İnşallah daha da güzel haberlerini alırız...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

mavciVe Aleykumselam kardeşim...
Bu güzel haberin için Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
Bir kimsenin rahatlığa, şifaya kavuşması ne güzel...
İnşallah daha da güzel haberlerini alırız...

amin abicim inşaALLAH.inan okadar mutlu oldum ki bu haberi alınca,kardeşimizin o rahatlamış sesini duyunca,bende dayanamadım.sizlerinde merak ettiğini bildiğim için hemen paylaşmak istedim.inşaALLAH buradan hep böyle mutluluk haberleri veririz birbirimize.üzülmek,ağlamak istemiyorum artık...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allaha şükürler olsun
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Çok şükür Rabbime,İnşaAllah bundan sonra herşey ablamız ve ailesi için çok güzel olur.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

şükürler olsun.
çok mutlu oldum.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Selametle kalın.
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

çok şükür,elhamdülillah.:)
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

hicranfarukyavuz

çok sevindim şükürler olsun Rabbime bir daha yaşatmasın güzel Allahım
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

hicranfarukyavuz

ve aleykum selam ve rahmetullahı ve berakatuhu canım..
inanılmaz sevindiimm.. Rabbime şükürler olsun...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum kardeslerim rabbime bin sukur hastaneden dun taburcu olduk tam tamina 45 gun olmus dile kolay gercekten cahidemi bana yeniden bagisladi cok sukur bir daha gostermesin rabbim ayirmasin yavrumla beni cok zor bir sinav verdim iyinin merhametinide zalimin zulmunude gordum ama onemli olan sonunda yavrumu kucagima almam oldu inanin herseyi unuttum evimdeyim ve yavrum yanimda cok sukur sizlerin duasi sayesinde dua eden etmeyen herkesten Allah razi olsun beni devamli arayan canlarimdanda rabbim razi olsun derdi dertleri sevinclerimi kendi sevinci gibi bilen tum kardeslerimden rabbim bu dunyadada ahirettede razi olsun...selametle dua ile....
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

canım benim şükür evinizdesiniz Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor küçük kuzunu yerimizede öp kokla
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.