Yoğun Bakımda Yatan Çocuk Hastamız İçin SALAT-I TEFRİCİYE Alırmırmısınız

2.892 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Selamün Aleyküm bir kaç gündündür yoğun bakımda yatan engelli kardeşimiz için SALAT-I TEFRİCİYE okuyoruz 550 tane kaldı yardım edermisiniz çok acil.. Allah hepinizden razı olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

100 tane ben alayım Rabbim şifasını versin inşallah
lale&gül

lale&gül

Aminnn... Allah razı olsun kardeşim.
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm...
Rabbim şifalar nasib eylesin.. hayırlı kapılar açsın...amin...
Bende 50 tane aldım şimdilik...

Selam ve dua ile
lale&gül

lale&gül

Aleyküm Selam
Aminnnn... Allah razı olsun
Selam ve Dua ile...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

on beş tane okudum Allah yardımcınız olsun Allah şifa versin
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

aleyküm selam kardeşim ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN ben de 50 tane alıyorum ALLAHIM KABUL ETSİN ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN SELAM VE DUA İLE
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

50 Salat-ı Tefriciyede ben alıyorum..Rabbim tez elden şifasını versin İnşaAllah..
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

lale&gülSelamün Aleyküm bir kaç gündündür yoğun bakımda yatan engelli kardeşimiz için SALAT-I TEFRİCİYE okuyoruz 550 tane kaldı yardım edermisiniz çok acil.. Allah hepinizden razı olsun

Allah C.C. dertlerinize şifa nasip etsin...İnşallah.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Aleyküm Selam canım Allah'ım Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.50 tane Salat-ı Tefriciyede ben alıyorum Allah kabul etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olunherşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

repsol....................100
mir erhan................50
merve talat.............50
gülünsanaaşkı..........50
leyla......................50
zümra....................15

toplam................315
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Geriye kalani ben aliyorum rabbim tez vakitte sifa eylesin.
lale&gül

lale&gül

Allah hepiniden razı olsun, hepinizi cennetinde peygamber efendimize (S.a.v) komşu eylesin inşaallah... Selam ve kalbi Dualarım ile...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

amin inşallah bizleri de bilgilendirirsin lalegül merak ediyoruz
lale&gül

lale&gül

hastamız şuan aslımdan dolayı yatıyor durumu aynı sanırım ağır engelli olduğu için bünyesi çok zayıf, Rabbim yardımcısı olsun hayırlı şifalar versin... durumunda bir değişiklik olursa haber veririm inşaallah
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Kalan 235 tane okundu kardesim Allah sifa versin ....
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allahım şafi ismi hürmetine acil şifalar versin 50 tane okudum kardeşim allahım yardımcınız olsun
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
lale&gül

lale&gül

inna lillah ve inna ileyhi raciun

küçük kardeşimizi Cuma günü kaybettik

Rabbim hepinizden razı olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size ve sevdiklerinize...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

allah rahmet eylesin kardeşim.kalanlarına sabır versin.çok üzüldüm...
3 ihlas 1fatiha okudum allah kabul etsin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet bahçeleri olsun İnşaAllah..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.