Sevdiğim çocuk yoğun bakımda:(
1.802 görüntülenme · 16 yanıt
Selamün aleyküm arkadaşlar.. ben çok kötüyüm..buraya yazmak istemezdim lakin durum gerçekten çok kritik..sevdiğim insanı kaybediyorum..şu an yoğun bakımda.. daha önce 2 kere kalp krizi geçirmiş.. ve bana demişti öleceğim beni son görüşün diye.. ve msj atmştı ölümümden kmse sorumlu değildir.. ben inanmadım inanmak istemedim..ve ben hasta olmadan önce ona ayrılalım demiştim beni çok sevdiği halde..şmdi ben onu çok üzdüm ve kndimi suçluorum.. keşke diyorum mutlu edebilseydim:( ve elimden birşey gelmiyor..:( ne olur sevdiğim adama Mesut için dua eder misinz? ne olur arkadaşlar çok çaresizim..:(
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
buket_zeynep, post: 1518057, member: 98391YA ŞAFİ ismi hürmetine şifalar versin RABBİM
Kimseye belli etmiyorum ama 2 gündür çok kötüyüm:( dua ediyorum sürekli.. inşAllah iyi olur ya..Tabi Allah'ın dediği olur..Rabbim ne karar kıldı blmiyorum inşAllah tkrar hayata döner ben iyiyim diyecek günü bkliyorum:(
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Rabbim hayırlı ve güzel ameller işleyen kullarından eylesin bizleri...
Rabbim hakkımızda hayırlı ve güzel olanı versin...
Rabbim bizleri doğruluktan ve kendi yolundan ayırmasın...
Ve bizleri gayrimeşru yollara yöneltmesin inşallah...
Rabbim hastalarımıza şifa versin...
AMİNNN...
AMİNNN...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mavci, post: 1518069, member: 95935Rabbim hayırlı ve güzel ameller işleyen kullarından eylesin bizleri...
AMİNNN...
İnşallah mavci AMİNN.
canım kaderimiz neyse o. rabbim güzel yazılar yazmıştır inşallah. kendini suçlama lütfen demekki bunun yaşaması gerekiyormuş. rabbim şifa versin.
denizderya35, post: 1518073, member: 110641canım kaderimiz neyse o. rabbim güzel yazılar yazmıştır inşallah. kendini suçlama lütfen demekki bunun yaşaması gerekiyormuş. rabbim şifa versin.
İnşallah canm. Sağol.
ALLAH Celle Celalühü şifa versin..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Rabbim sifa versin insallah kardesim insallah eger iyilesirse bir istihareye yat kardesim orada görürüsün senin icin hayirlimi degilmi diye ve ona göre karar verirsiniz eger hayirli cikarsa evlenin gayri mesrü iliskiyi dinimiz tasvip etmiyor insallah selam ve dua ile
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah yar ve yardımcısı olsun Allah Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85768-sevdigim-cocuk-yogun-bakimda · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yoğun Bakımda Yatan Çocuk Hastamız İçin SALAT-I TEFRİCİYE Alırmırmısınız Dua Bölümü 19 cevap
- yoğun bakımdaki hasta için DUA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 36 cevap
- Ey Yûsufi bir düşle sevdiğim yar! Şiirler 14 cevap
- Öyle çok ''sevdiğim'' var ki .. Edebiyat 2 cevap
- İşte Çok Sevdiğim Kelebekler:) Resimler 9 cevap
- Ey Sevdiğim Bunlar Senin Isimlerin Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.