"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Hastamız İçin Yasin-i Şerif.
807 görüntülenme · 4 yanıt
Selamün aleyküm...Bir yakınımız şuan da yoğun bakımdaymış..Sizlerden Allah rızası için Yasin-i Şerif okumanızı bekliyoruz...Allah cc şimdiden yapacak olduğunuz duaları kabul etsin inşallah...Allah cc ya emanet olun... Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Allah cc razı olsun inşallah
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcısı olsun Allah tez zamanda Ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.1 yasin alıyorum Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82147-hastamiz-icin-yasin-i-serif · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamünaleyküm Bir hastamız var bu sebeple 500 yasin dağıtıyoruz Dua Listesi 1 cevap
- Yoğun Bakımda Yatan Çocuk Hastamız İçin SALAT-I TEFRİCİYE Alırmırmısınız Dua Bölümü 19 cevap
- Hastamız için dua lütfen... Dua Bölümü 9 cevap
- ACİL.kanser tedavisi gören SEVİM ABLAMIZ için 500 YASİN OKUNACAK YASİN ALMAK İSTEYEN Dua Bölümü 16 cevap
- yasin-i şerif arapça bilmeyenler için Dua Listesi 2 cevap
- ŞEHİDLERİMİZ İçin YASİN-İ ŞERİF Hatmimiz... Dua Bölümü 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.