yoğun bakımdaki hasta için DUA

4.949 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Selamün aleyküm
Arkadaşlar bir yakınım yoğun bakımda hasta dün solunumu durduğu için boğazına delik açmışlar onun için sizlerden dua istiyorum
Rabbim onu ailesine bağışlasın daha 5 aylık bir kızı var babasını belkide hiç görümicek dualarınızı bekliyorum...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aleykumselam kardeşım
allah yardımcısı olsun
allah acıl şıfalar versın ınşaallah
allah hayırlar nasıp etsın
allah kızınz bağışlasın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a RABBİM acil şifa versin.kızına bağışlasın onu....
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

vas...

rabbim acil şifalar versin..
hayırlara vesile olma dileği ile..

selametle...
... belagat..
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

ALLAH hastanıza acil şifalar versin ALLAH EVLADINA BAGIŞLASIN .ALLAH yardımcıları olsun.A.E.O.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm..rabbim acil şifalar versin...RABBİM KIZINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH...HAYIRLI GÜNLER
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allah şifa versin Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah.
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

aleykümselam İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA İYİLEŞİR
son osm@nlı
anayüregi

anayüregi

Üye · 36 mesaj

Güzel Allahim, ellerimizi kaldirip, yüregimizi acip dua ediyoruz. Tüm hastalara sifa, dertlilere deva nasip eyle allahim. Allahim bol sifalar ver, AMIN.
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Rabbim şafi ismi şerifi yüzü suyu hürmetine acil şifalar göndersin inşaallah ....Amin
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
*şehadet gülü*

*şehadet gülü*

Üye · 11 mesaj

aleykümselam
Rabbim eş-şafi ismiyle kuşatsın,çektiği acılarını günahlarına kefaret kılsın inş,Rabbim yar ve yardımcıları olsun....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.ALAH cc cümle müslüman kardeşlerimiz arasında şifa bekleyenlere şifalar ihsan,nasip,kısmet eylesin.haklarında herşeyin hayırlısı olsun.şükür ve sabır ile bu zorluğuda ALLAH cc izni ile aşanlardan etsin.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH cc izni ile bekliyoruz inşaALLAH.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Kardeşim Rabbim acil şifalar versin İnşaAllah yakın zamanda sağlığına kavuşur Rabbim onu bebeğine bağışlasın :A Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Selametle
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

Güzel Allahim, ellerimizi kaldirip, yüregimizi acip dua ediyoruz. Tüm hastalara sifa, dertlilere deva nasip eyle allahim. Allahim bol sifalar ver, AMIN.

--------------------------------------------------------------------------------
A.S. KARDEŞİM ÜZÜLDÜM. ALLAH (C.C.) ACİL ŞİFALAR VERSİN.HEP DUA EDİYORUM ZATEN BÖYLE İNSANLARA. ALLAH YARDIMCISI OLSUN. KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL. HAYIRLI GÜNLER
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Rabbim şifa versin kardeşim.
Allah'u Teala yar ve yardımcısı olsun
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

vuslat_hasenSelamün aleyküm
Arkadaşlar bir yakınım yoğun bakımda hasta dün solunumu durduğu için boğazına delik açmışlar onun için sizlerden dua istiyorum
Rabbim onu ailesine bağışlasın daha 5 aylık bir kızı var babasını belkide hiç görümicek dualarınızı bekliyorum...

VE ALEYKUM SELAM ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ...İNŞ.EN KISA ZAMANDA İĞLEŞİR.ALLAHA EMANET OLUNUZ....
vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Selamün aleyküm
hepinizden Allah razı olsun
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah. Rabbim hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapsından başka kul kapısına muhtaç etmesin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim inanın çok üzüldüm RABBİM Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin onu ailesine ve yavrusuna bağışlasın dualarımda olacak inşaallah

ALLAHA EMANET OLUN
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

ve aleyküm selam Rabbim bu mübarek akşamda tez zamanda acil şifalar verisn Rabbim ailesine bağışlasınn.... :(
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.