ah kardeslerim ah:(

5.352 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

*ayşe*İnşallah değerli kardesim.hemen baslıyorum okumaya.Allah sizden razı olsun.Rabbim herşeyin en hayırlısını gönlunuze göre versin.Dualarımdasınız.

Selametle...

Sizden de Allah razı olsun kardeşim.Dualarımız bir mukavele hep beraberdir..

melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

hmmm anladım canım kardesım.unutma herşey bir denge halınde.bırseyler ıyı gıttıgınde mutlaka bunu dengelemek ıcın pürüzler çıkacaktır, ya da birşeyler yolunda gıtmedıgınde muhakkkak o yol dogruyu bulaaktır.sen de bu asamadasın kardesım.denge asamasındasın yani.Merak etme.Biraz sabret sadece.

Selamunaleyküm değerli ablam. yukarıda alıntı yaptıgım mesajı siz bana sıkıntılı olduğum bir zamanımda söylemistiniz. Allah razı olsun sizden o an için baya rahatlamıstım.

Bana dediğiniz gibi ablam hersey bir denge içerisnde. bu yasadığınız gercekten zor bir sey cok uzucu ama dünyada rahat yasamak için Rabbimizin emrinden vazgecmediniz İnşallah bunun mükafatını Rabbim verir. sizinde cok iyi bildiğiniz gibi hayırda şerde Rabbimizdendir. İnşallah bu yaşadıklarınızı Rabbim hakkınızda hayırlı kılar.
Siz sıkmayın canınızı üzülmeyin ablacığım RAbbim İnşallah size hayırlı bir kazanç sağlar. RAbbim İnşallah size hayırlı bir rızık kapısı açar. Rabbime sizin hayırlı bir iş bulabilmeniz için dua edeceğim ablam.
Üzülmeyin sıkmayın canınızı... Allaha emanet olun...
Selam ve dua ile RAbbim yar ve yardımcınız olsun ...
MehmetSanli

MehmetSanli

Kıdemli Üye · 213 mesaj

InsaALLAH guzel ve hayirli bir is bulursun.
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

melankolik5288Selamunaleyküm değerli ablam. yukarıda alıntı yaptıgım mesajı siz bana sıkıntılı olduğum bir zamanımda söylemistiniz. Allah razı olsun sizden o an için baya rahatlamıstım.

Bana dediğiniz gibi ablam hersey bir denge içerisnde. bu yasadığınız gercekten zor bir sey cok uzucu ama dünyada rahat yasamak için Rabbimizin emrinden vazgecmediniz İnşallah bunun mükafatını Rabbim verir. sizinde cok iyi bildiğiniz gibi hayırda şerde Rabbimizdendir. İnşallah bu yaşadıklarınızı Rabbim hakkınızda hayırlı kılar.
Siz sıkmayın canınızı üzülmeyin ablacığım RAbbim İnşallah size hayırlı bir kazanç sağlar. RAbbim İnşallah size hayırlı bir rızık kapısı açar. Rabbime sizin hayırlı bir iş bulabilmeniz için dua edeceğim ablam.
Üzülmeyin sıkmayın canınızı... Allaha emanet olun...
Selam ve dua ile RAbbim yar ve yardımcınız olsun ...

Ne diyeyim ablacım.cok haklısın.sabredıyorum,dua edıyorum ve Rabbime bırakıyorum.Rabbim bana inşallah dogru bir yol, rızık kapısı acacaktır insallah.

Selametle...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

MehmetSanliMasaALLAH ne guzel karar vermissiniz. Allah(cc) sizin icin dua edecem.Rabbim sizin istediginiz sekilde size yasamayi nasip etsin. (InsaALLAH)Benimde mezun olmama bir donem kaldi Turkiyeye donmeyi dusunuyorum. Kardes sende benden dualarini eksik etme ve Allaha emanet ol. Moralini yuksek tut ve inan her iste mutlaka bir hayir vardir.

Rabbim inşallah sızınde hayırlısıyla mezun olmanızı nasıp eder ve hayırlısıyla vatanınıza donersınız kardesım.Allah herseyı gonlunuze gore versın.
Allah'a emanet olun.

Selametle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.